QUOTE(Avokado @ 2010 04 16, 14:18)
Colomba, aš irgi sergu jau 8 metai. Vieną vaikiuką išnešiojau puikiai, nors ir teko gert prednisoloną nėštumo metu, bet užtai apsiėjau be Imurano. O šįkart nešioju ir turbūt gimdysiu Imurano fone. Jau ne pirmą kartą man veda jo kursą, bet vis nebaigiu, nes mano organzimas nelabai jį toleruoja. Bet negaliu patikėt, kad net su Imuranu pradėjau kraujuot
Juk jis toks stiprus!
Tik keista, kad gydytojai čia jokios bėdos nemato. Sako: "svarbiausia tavo sveikata, tu gerk vaistus, o vaikas ir su mišiniu puikiai užaugs." Taip nesinorėtų, jog dėl mano problemų Mažius su sintetika augt turėtų....
Ačiū už likėjimus. Jums, visoms, taip pat geros sveikatėlės ir kiek įmanoma ilgesnių remisijų

Tik keista, kad gydytojai čia jokios bėdos nemato. Sako: "svarbiausia tavo sveikata, tu gerk vaistus, o vaikas ir su mišiniu puikiai užaugs." Taip nesinorėtų, jog dėl mano problemų Mažius su sintetika augt turėtų....
Ačiū už likėjimus. Jums, visoms, taip pat geros sveikatėlės ir kiek įmanoma ilgesnių remisijų

Aš irgi su imuranu pradėjau kraujuoti. Aš šiek tiek kraujavau, pradėjau dar Salofalko klizmutes naudoti, lyg ir pagerėjo šiek tiek, deja nepadėjo jau man.
Suprantu, kad mažiukui mamos pienas yra pats geriausias dalykas, tačiau gerai besijaučianti mama irgi yra labai svarbu

Aš manau, kad gydytojai nenori, kad dar labiau pablogėtų Tavo sveikata.
Jei kraujo nedaug, gal skirs nedidelę dozę prednisolono? Galbūt gydytojas dar ką pasiūlys?
Svarbiausia - stengtis nepasiduoti blogai nuotaikai.
Ir sveikinu su 7 mėnesiu