Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Laila labai geras požiūris smile.gif Jei nuo salofalk gerėja tai iš vis super smile.gif Aš irgi tikiuosi, kad tau predniko nereikės 4u.gif
Sveikinu su išlaikytais testais 4u.gif Turit 2 kates? Aš irgi 2 turėjau, bet mes pastoviai imam trečią globai ir ieškom namų. BNuvo taip 3 pas mus, ir tada dar priglaudžiau benamiukę su 3 kačiukais. Tai dabar turiu 7 pūkuotas ir murkančias juodąsias mano pinigės skyles lotuliukas.gif Labai smagu, kad Ųvedijoje tau viskas gerai smile.gif Ką planuoji per atostogas veikti? smile.gif
Žinok labai smagu skaityti Tavo žodžius pilnus ramybės ir laimės 4u.gif

Ta infekcija odos, tai net nežinau iš kur. Buvau pas odos gydytoją, jis sakė, kadangi geriu Imuraną, tai ir lengviau man užkibo ir smarkiau pasireiškė. Tepuosi išrašytu tepalu, tai galiu pasakyti, kad tikrai gerėja. Už tai tą progą refliuksas užpuolė. Oi zirsiu kad išrašytų man omeprazolį biggrin.gif Šiaip laikausi, tikiuosi, kad viskas bus gerai, kad sulašins man tą infliksimabą ir kitą dieną paleis. Gal dar ir ką nuo alergijos duos, nes man karą paskelbė turbūt visos žiedadulkės biggrin.gif
Atsakyti
liabu smile.gif nu va grizau is draugu smile.gif labai jau buvau ju pasiilgus, o dabar ilsiuosi, nu nuo klizmuciu lyg ir geriau, bent jau ner tokio ryskiai raudono kraujo..toks tamsesnis darosi, tai manau kad gereja. ir tikiuos nereiks predniko.
aciu uz sveikinimus smile.gif
na pries isvaziuojant turejom tris, dar viena persu priglaude buvom, bet matyt vargsiukas liga turejo, tai nustipo, liko du. na po sav, vel islekiu i svedija, taip kad kaip ir atostogos smile.gif
na kaip mums tokioms lepioms gelelems, tai viskas labai pavojina ir dvigubai atsiliepia, as net sakyciau kad cia nuo to inflaksimabo gal....nors ir imuranas "geras" brudas...tai net nzn, pasidomek ligoninej kai busi. tikiuos kad nieko baisaus ir ilgai nelaikys taves ten. as jau ryt varau tyrimus pasidaryti, o antr. i vilniu leksiu. tikiuosi kad nelaikys smile.gif ir paleis smile.gif
norejau paklaust, o omeprozolis man atrodo nekompensuojamas...ir ji atrodo be recepto parduoda...nors gal jau pasikeite per tiek laiko kas, nzn....niu ka einu ilsetis toliau, geros savaiteles jums, susirasysim.
Atsakyti
Labukas visiems,
niu va as jau ir po ligonines, grizau s kart ta pacia diena, kai suleido vaistus.
susipazinau su vaikinuku smile.gif gal jis kartais cia ir lankosi forume, bet apie si foruma kalba neisjo. Jam krono liga. na jei jis cia skaitines, manau kad atpazins mane smile.gif
siaip, man kaip ir viskas ok, gavau dar vaistu is ligonines, klizmuciu salofalk.
o siaip kraujo tyrimai super geri, net nesitikejau kad jie tokie pas mane. hmg 130:) wow smile.gif nu kaip ir viskas gerai, pirmadieni jau isskrendu smile.gif ir rasysiu is kitos puses baltijos juros smile.gif
ka gi, gal dar parasysiu iki isvaziavimo. o jei ne, is ten duosiu zinot.
labai tikiuosi, kad jus visi gerai laikotes, sveikateles daugiau maziau geresnes. ir nuotaikos geros smile.gif o kam sunkiau, rasykit cia, mes padesim smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Kurį laiką nesirodžiau, nes mažai laiko buvo smile.gif Aš vaistus susilašinau antradienį, išleido trečiadienį smile.gif KMUK kai nuvažiavau nebuvo laisvos lovos, tai davė vienvietę palatą bigsmile.gif Paėmė kraują tyrimams - o jis sukrešėjo per greitai, ėmė antrą kartą, tai infliksimabą lašino jau gerokai į pavakrę, bet pirmą kartą taip gerai jaučiausi jam lašant ir gana greitai sulašėjo biggrin.gif
Laila labai smagu, kad viskas gerai smile.gif Gerai praleisk laiką Švedijoje smile.gif Gal kada ir kokią foto iš ten įkelsi, labai smalsu pamatyti kaip ten atrodo viskas blush2.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif

mes 06-15 diena vaziavome į kauno klinikas susileist remiceido (infliksimabo), taciau nesuleido, pasirodo ligonine jo nebeturi (bande sklolintis is vaiku skyriaus, bet ir jie nebeturi rezerve). neaisku kaip dabar bus verysad.gif

ar jums nieko nesake? mes gydomes pas prof.Kiudeli.

kaip liudna, vel teks gryzt prie imurano ir net gydytojas nezino kaip organizmas reaguos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2010 06 17, 09:36)
sveiki visi  4u.gif

mes 06-15 diena vaziavome į  kauno klinikas susileist remiceido (infliksimabo), taciau nesuleido, pasirodo ligonine jo nebeturi (bande sklolintis is vaiku skyriaus, bet ir jie nebeturi rezerve). neaisku kaip dabar bus  verysad.gif 

ar jums nieko nesake? mes gydomes pas prof.Kiudeli.

kaip liudna, vel teks gryzt prie imurano ir net gydytojas nezino kaip organizmas reaguos  verysad.gif

Kaip tai nebeturi? blink.gif Aš irgi pas jį gydausi. Man lašino birželio 2d... Ir man skyrė Infliksimabą, nes į Imuraną nereaguoja organizmas g.gif Įdomu kaip bus rugpjūtį... O tai ligoninėje nesakė, bus vėliau vaistai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2010 06 17, 14:53)
Kaip tai nebeturi?  blink.gif  Aš irgi pas jį gydausi. Man lašino birželio 2d... Ir man skyrė Infliksimabą, nes į Imuraną nereaguoja organizmas  g.gif  Įdomu kaip bus rugpjūtį... O tai ligoninėje nesakė, bus vėliau vaistai ar ne?

sake iki rugsejo tai greiciausiai neatsiras, nors liepe pasiskambinti liepos menesio gale, kai Kiudelis grys po atostogu. patys nieko nezino verysad.gif

Atsakyti
O jis dabar jau atostogauja? Ar dar ne? Galvoju reiktu jam pasiskambinti unsure.gif Nes as be infliksimabo gyventi negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2010 06 17, 17:05)
O jis dabar jau atostogauja? Ar dar ne? Galvoju reiktu jam pasiskambinti  unsure.gif  Nes as be infliksimabo gyventi negaliu...

tikriausiai susivelinau atsakyti - atostogauja nuo 06.21 iki liepos vidurio (pamirsau tiksliai). tai taip ir sake- skambint liepos gale. stiprybes, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sveiki, as jau cia labaaaaaaaaaai seniai nebuvau atsizimejus smile.gif, bet paskaitydavau kaip cia sekasi Jums visiems. Va, tai kas pas mane, o tai nieko dziuginancio : metus po gimdymo geriu imurana , o jis nevelnio nepadeda, tai skyre dabar prednizolona. Norejo pradet leist infliksimaba, bet pasake kad dabar ministerija jo nekompensuoja ir kad nera situ vaistu. sad.gif
Atsakyti
buzialis labai tikiuosi, kad prednisolonas padės smile.gif

O dėl infliksimabo man labai neramu jau darosi unsure.gif Nes man jokio kito gydymo paskirti nebegali...
Atsakyti
labai dziugu kad mes cia vieni kitus palaikom ir padrasinam. As pasiskaitau ir kazkaip tai nusiraminu, ne taip apmaudu kad viena as po tulikus lakstau biggrin.gif, taip sakant turiu ligos broliukus ir sesutes. Nu prednizolonas pradeda veikt smile.gif Tik vel uzknys su klausimais: o kas tavo veidui, pasitaisei, o gal trecio laukes..... taip noriu tada gun_bandana.gif bash.gif
Vienu zodziu dziaukimes geru oru, poilsiaukim ir nekreipkim nei i ka demesio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 30 birželio 2010 - 20:24