Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

buzialis kartais žmonės būna tikrai netaktiški. Aš kai gėriau prednizoloną, tai mačiau kad stebėjosi, nors puikiai žinojo, kad nuo jo storėjama. BET, svarbiausia kad savijauta geryn eitų, čia pats svarbiausias dalykas 4u.gif
Smagu, kad geriau jautiesi smile.gif
O šiaip kaip bendra savijauta? smile.gif
Atsakyti
kai karsta tai sunku, o kai reikia dar du mazius vaikyt, tai nusimusi smile.gif Siaip lyg tais pradeda normalizuotis, nu bent jau ne taip daznai reikia eit i wc, gali nors kokia isvyka paplanuot smile.gif Aciu colomba uz palaikyma, tikrai smagu kad yra OK palaikymo komanda smile.gif
Atsakyti
Palaikymas tikrai padeda smile.gif Aš irgi geriau jausdavausi, kai žinojau, kad kažkas palaiko mane, kad galiu parašyti kaip jaučiuosi smile.gif
Šiaip jaučiuosi gerai, tik pastebėjau, kad per karščius atsiranda ligos simptomai, nors iš tikro paūmėjimo nėra. Bet vat kai labai karšta ima spazmuoti pilvą, į wc lakstau dažniau g.gif
Beje, geriant Imuraną visada vengiau saulės (na ir šiaip degintis nemėgstu), užsidėdavau kepurę ir gerai. O pradėjus lašinti infliksimabą žiūriu kad iš vis labai sunku net su kepure išeiti į lauką doh.gif Draugė juokauja kad nupirks skėtį nuo saulės ir kikena kad aš jau visiška aristokratė, saugau odą kad tik neįdegtų biggrin.gif

buzialis o išvyką aišku, kad gali planuot smile.gif Vietos pakeitimas ir nuotaikai gerai, o gal ir savijauta pagerės smile.gif Ir apie ligą mažiau galvot tektų biggrin.gif Beje, primink man, kaip tau su maistu? Labai riboti tenka?
Atsakyti
As irgi negulineju saulei smile.gif O kas del maisto, tai as nevalgau to, nuo ko pucia pilva arba paleidzia vidurius biggrin.gif Aisku jei zinau, kad busiu namuose tai suvalgau ir saltibarsciu, ir kavytes atsigeriu, bet jei planuoju isvaziuot tai jau ne.
Atsakyti
Kavytės ir aš vengiu, nebent retkarčiais pasilepinu, nes nuo jos pilvą kartais spazmuoja biggrin.gif O nuo šaltibarščių šiek tiek pučia. Tai juos irgi namie valgau biggrin.gif be to man mamos šaltibarščiai patys pačiausi... nei pačiai nesigauna taip skaniai padaryt nei kokioj kavinėje tokių skanių nesu radus blush2.gif
Tiesa, negaliu be obuolių, žinau kad į wc bus dažnesnės kelionės, bet negaliu, noriu nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visom ir visiem

Labai senai pas jus bebuvau prisijungusi jau pusantru metu buvo remisija tai ramiai gyvenau ir net negalvojau apie liga.bet stai vel geguzes men pasirode kraujo ir buvau gryzus lietuvon pasidariau kolonoskopija sake kad tik pradzioj zarnyno yra pradejau gert prednizolona salofalkaa ie imurana beto gavau budenoside putu pradejau vartot ir man vis blogejo sveikta ir galu gale gydytoja liepe nutraukt tas putas.ar kas nors esat naudojusios?dabar yra tikrai blogai skauda ziauriai ilva rytais ir vakarais.per para lakstau po 8-10 kartu i tulika kita savaitgali gryztu vel i lietuva ir manau ka jau teks gultis i ligonine verysad.gif

As kazkaip esu uz lietuvos gydyma nes bandziau gydytis Norvegijoj tai man nelabai jie cia man tik blogejo nuo ju gydymo.Kaip jus kiek maciau raset kad svedijoj gyvenat ar einat del savo ligos pas gydytojus ar visad i lietuva skrendat?

Tai tiek siam karteliui geriu kmynu arbatele ir skaitineju jusu mintis.saunu kad galima su kazkuo pasidalint savo mintimis 4u.gif
Atsakyti
nicelady sveika 4u.gif
Apie tokias putas aš iš vis nesu girdėjus g.gif O kas į jas įeina?
Linkiu, kad pasijaustum geriau smile.gif O ir ligoninė nėra blogis, kaip tik padės pasijausti geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2010 07 03, 16:48)
nicelady sveika  4u.gif
Apie tokias putas aš iš vis nesu girdėjus  g.gif O kas į jas įeina?
Linkiu, kad pasijaustum geriau smile.gif O ir ligoninė nėra blogis, kaip tik padės pasijausti geriau smile.gif

raso kad viename ipurskime yra 2mg budezonido.

man tai jos nepasiteisimo

Laukiu sestadienio grysiu i lietuva pas gydytojus gal nuims mantuos pilvo skausmus bijau ryto ir vakaro del skausmu ir lakstymo i tulika.

Sveikatytes visiem 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
kas del tu putu, tai man atrodo kad cia bandomosios kazkokios tai. Nes kai man nustate OK 2003, tai pasiule studija ir ten reikejo tas putas ileist, kiek prisimenu pagerejimo nebuvo.
Pasirodo ir uzsenyje toks pats gydimas, ir nieko naujo nera sad.gif
Laikykites ir nenukabinkit nosytes smile.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Na tų putų man niekas nesiūlė ir kažkaip nelabai jų nori, man jau geriau Salofolk biggrin.gif
Kaip jūs pernešat karščius? MAn atsiranda ale ligos požymiai, dažnai lakstau į wc, pilvo pūtimas, bet kraujo nėra, o kai atvėsta - viskas staigiai norma pasidaro blink.gif
Atsakyti
Sveiki,
nu man irgi per karscius nekas, stengiuos nelyst po saule. Man dar priedo nuo prednizolono veida pradejo pust, tai dar priedo karstis smile.gif Man kazkaip tai daktare yra sakius, kad autoimuninem ligom sergantys zmones t.y. mes sunkiai reaguoja i kaitra, visa laime kad ne bute sedziu .
Atsakyti
sorry, kad kišuosi į pokalbį unsure.gif šia liga nesergu.
ja ne vienerius metus sirgo mano tėtis, sukišo draug pinigų vaistams, gydytojams, tyrimams. bet kai nustodavo vartot vaistus, simptomai atsinaujindavo.
šiuo metu jis jau sveikas. brangius vaistus iškeitė į liaudišką receptą - degtinės ir aliejaus mišinį. tikslų receptą galiu sužinoti jei kam nors įdomu.
tik norėjau pasidalinti savo šeimos patirtimi... 4u.gif
Atsakyti