QUOTE(Colomba @ 2010 07 18, 18:31)
Angle man diagnozavo nuo 2003, tik sakė kad jau kelis metus buvo, įsisenėjęs, tiesiog simptomai nesirodė.
O kodėl nenorit prednizolono? Aš pati prieš 5 metus turėjau ilgai jį gėriau, po to keitė kitais vaistais. O dabar gruodį vėl gavau, bet greitai pradėjau mažinti. Sakyčiau geriau prednizolonas negu lakstymas į wc. O Imunosupresantų nenaudojat arba Infliximabą, jeigu gydymas vaistais neduoda rezultatų.
Nes stipriam paūmėjimui visgi reiktų prednizolono, bent jau greitai sustabdytų ir galima greitai būtų mažinti.
Dėl sanarių nieko pasakyti negaliu, Brexino neteko vartoti

Omniflora n kaina žiuriu nebloga, bet man jau užtenka kiek moku už Salofalką

O dėl liaudies medicinos, aš už jos naudojimą, bet tik suderinus su gydytoju.
Colomba Nuo OK naudoju tik salofalką, kol kas dar apsieinu be kitų, mano gastro sakė anksčiau ar vėliau tikriausiai teks ir prie stipresnių pereiti. Bet jau prednizolonas tai man peilis

atrodo tarsi po vandeniu gyvenčiau, kažkaip psichologiškai jis mane veikia, ir kliniškai irgi, netoleruoju aš jo.
Tai va, o su sąnariais nauja istorija, pastebėjau ant kojų keletą guzelių tarsi uodo įkasta, ir vienas toks lyg su pūlinio viršūnele. Vizitas pas dermatologą, reumatologą ir diagnozė: židininė eritema, CRB 68

bet kai tiek visokių uždegimų ansyk tai nekeista. Vienas eritemos guzelis supūliavo

O sąnarių skausmas nuo eritemos. Prieš savaitę čia. Tai va davė savaitę CRB sumažinti, šiandien patikrino, CRB jau tik 26

(vartojau antibiotikus miniminaliai ir enzimų papildus uždegimui mažinti, nes vaistų nuo uždegimo nelabai galėjau gerti, atsinaujindavo kraujavimas smarkiai). Tai taip džiaugiosi kad pavyko sumažinti CRB, nes antraip tą eritemą irgi gydytų prednizolonu

Po savaitės vėl patikrinimas, žiūrėsiu kaip čia man seksis iš tų bėdų bėdelių vaduotis. Nors OK dabar ženkliai pagerėjo, kraujo vos vos, su wc irgi geriau sutariu, bet vaistų nuo uždegimo nesteroidinių vis tiek liepė gerti, bent kas antrą dieną, tai bijau kad OK gali pablogėti. Na, bus matyt. Sveikatos visoms ir visiems
Papildyta:
QUOTE(Concertina @ 2010 07 19, 10:46)
Į uždaromą stiklainiuką įpilti 30-40 ml (apie 3 valg.šaukštai) nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus ir tiek pat 40 laipsnių degtinės. (mano tėtis dėdavo po 2 šaukštus aliejaus ir degtinės)
2 minutes stipriai plakti. Susidaro balzgana emulsija, ją tuoj pat išgerti. Po to 20 min nieko nevalgyti negerti. Po 20 min būtinai pavalgyti.
Degrinė, susimaišiusi su aliejum, praranda blogas savybes.
Gerti 3 kartus per dieną (galima ir profilaktiškai 1 kartą per dieną)
Gydymo kursas apie keturi mėn.
Gerti 10 dienų 4 d. pertrauka gerti 10d. 4 d. pertrauka gerti 10 d. 14 d. pertr. gerti 10 d. - ir t.t. (ta prasme kas trečia pertrauka 14d.)
Gydantis šiuo mišiniu reiktų nutraukti ar bent mažinti gydytojų išduotus vaistus.
Pradžioj galimi nemalonūs pojūčiai: pykinimas (galima pačiulpti citrinos), pilvo ar ligų pažeistų organų skausmas.
Galima gydyti artritą, kepenų cirozę, vėžį ir t.t.
šitas receptas ukrainiečio Nikolajaus Ševčenkos. galit paieškot apie jį internete. mes nebandėme. gal bus išsamiau aprašyta.
mano tėtis griebėsi šiaudo, nes tradiciniai vaistai nepadėjo, o kainuodavo jie labai daug. jam šito mišinio poveikis buvo
tikrai nesiginčysiu su jumis, Colomba, nes turiu tik vieną pavyzdį. gal visgi kuri nors išbandysit. bet kokiu atveju linkiu visoms pasveikti (pasiekti remisiją), kokius vaistus benaudotumėt: tradicinius ar liaudiškus
Ačiū,
Concertina, apsigydysiu mažumėlę ir išbandysiu kaip papildomą priemonę

Tikiuosi, pakenkt nepakenks, o gal kažkiek ir padės