[quote=buzialis,2010 10 04, 18:45]
[quote=Zemuogiu pieva,2010 10 01, 21:56]

Sveikučiai,
seniai buvau prašius, bet visas naujienas sekiau, gaila tik kad naujų dalyvių atsirado. Gal mane dar atsiminsit

Per šį laiką visko buvo ir pablogėjimų, ir pagerėjimų ir net alerginės reakcijos (iššaukusios pablogėjimą) į mycrolax(pasirodo kai kuriems šis nekaltas dalykėlis gali panaikinti remisiją)

Gydausi kaip ir seniau tik vietiškai(pas mane proktitas). Tik prieš kurį laiką žvakutes pakeitė salofalk klizmutėmis kurių dozes liepė pačiai pasikoreguoti pagal savijautą.
LABAI NORIU JŪSŲ PASIKLAUSTI, O YPAČ JAU ESAMŲ MAMYČIŲ,
AR ESATE SALOFALK KLIZMUTES NAUDOJĘ NĖŠTUMO METU IR KOKIOMIS DOZĖMIS? (nes kai paskaitai tai jų nelabai patartina pradžioje vartoti)
Ar nepakenekė tos klizmutės?
Ar ligelė pasitraukė ar kaip tik buvo paūmėjusi neštumo metu?
Sveikatytės visiems ir pasaugokit save, juk ateina šaltukai ir visokie peršalimai.
Sveika OK draugija,
as du vaikucius pagomdziau sirgdama OK. Pirma isnesiojau remisios metu, po gimdymo pablogejo. Per antra nestuma geriau imurana ir solofalk tabletes ir iki siol neatsistato, nors ir toliau vartoju vaistus. Snd dare kolono tai storoji zarna pazeista, atsirado polipu ar pan., tai va treciadieni per vizitacija spres ka toliau su manim daryt, bet greiciausiai reikes operuotis ;(
[/quote]
bet tai storoji zarna visada prie OK buna pazeista, man atrodo

na kai nera remisijos, bet juk ne visada esant paumejimui butina operuoti. gal tik tuos polipus nori pasalinti? tai cia tokia mini operacija butu, nebaisi