Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

ynga laikykis console.gif gal kada Kaune vienoj palatoje mums lašins biggrin.gif O ką gydytojai sako, kodėl OK toks agresyvus? Labai tikiuosi, kad imuranas padės ir infliksimabas žymiai lengviau sulašės ateityje 4u.gif

Pasiguosiu, pas mane su oda problemos atsirado, keistais spuogeliais išbėrė, darė tyrimus, viskas lyg ir gerai, bet odos gydytoja sako, kad atrodo lyg kerpligė, vaistai nepadėjo, tik kvarcinė lempa, nors ir jinai nėra gerai jei geri imuraną doh.gif O dar ant galvos odos lyg ir žvynelinės židiniai keli yra doh.gif Žodžiu, gyvenimas tik blogyn ir blogyn biggrin.gif Jau nebesitikiu kažko gero smile.gif
Atsakyti
ynga dievaži, reikia stiprybės, aikykis console.gif nu bet visur rašydavo kad išsioperavus jau kaip ir sveikas nuo OK g.gif o tau eritemos ir prieš operaciją būdavo? gal čia tuo susiję? jei iki tol nespėdavo pasireikšti, tai jau jau nepasireikš vėliau? O gal dar ir su tuo kiek žarnos pažeista, man per didesnius paūmėjimus būna apie 30 cm pažeista, o šiaip apie 15 cm, tai sako atseit nedaug. Kiek tau buvo pažeista žarnos?

Colomba dėl odos neteko girdėti kad taip būtų nuo OK, gal čia nuo vaistų? žvynelinę ir man nustatė, bet ji pasireiškia tik smulkiųjų sąnarių skausmais.
Tikrai nelengva, kai vis naujos bėdos pristoja, nespėji su viena susitvarkyti, jau kita atsiranda, bet vis tiek reikia stengtis išlaikyti optimizmą, ir tikėjimą. Mūsų smegenys - tarsi chemijos fabrikas, jų generuojami cheminiai elementai neišvengiamai veikia mūsų organizmą taip pat stipriai kaip ir farmacinių vaistų chemija. O tai, kokią chemiją mūsų galvelės gamina, labai priklauso ir nuo nuotaikos. Tad stenkimės išlaikyti teigiamą nusiteikimą, taip tikrai sau šiek tiek padėsime smile.gif
Atsakyti
Angle tai aš irgi nemanau, kad nuo OK čia man. Nebent nuo Infliksimabo, bet jo apraše skaičiau, kad jis gali būti naudojamas ir žvynelinės gydymui blink.gif Tai galėtų ir jis mano ševeliūrai padėti, nes galvos oda baisi doh.gif Dabar dar kažkokį šampūną bandau biggrin.gif O šiaip aš buvau taip apsidžiaugusi, kad va, viskas gerai, infliksimabas veikia, liga ramesnė, ramiau laukiu gruodžio ir tikiuosi kad pernai metų scenarijus nepasikartos, bet išlindo vėl visokios nęsamonės kaip odos problemos doh.gif ir šiaip daug liūdnų dalykų nutiko, tai viskas susidėjo. Praeis smile.gif

ynga laikykis 4u.gif

Angle kaip dabar jautiesi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 21 spalio 2010 - 11:52
[quote=Colomba,2010 10 21, 12:41]
Colomba ačiū, šiaip jaučiuosi neblogai, OK dabar nekamuoja, manyčiau lyg ir remisija ateina, tik dar eritema iki galo nepraėjo, tai dar geriu papildomai vaistus nuo uždegimo (jau 4 mėnuo, gerai kad juos organizmas toleruoja). Po 3 savaičių man kontrolinis patikrinimas pas reumatologę, ir jau laikas kolonoskopijai, bet iki jos norėčiau didesnį stabilumą pasiekti, kad tyrimas nudžiugintų ir mane ir daktarus, tai iki Kalėdų būt gerai pasidaryt. Norėtųsi Kalėdas pasitikti giedria nuotaika, to ir linkiu mums visoms ir visiems smile.gif

Tiesa, Colomba, mergaitės Žvynelinės temoje židinukus naikina solidolio tepalu, gal verta pamėginti? Aš tai dušui naudoju tik Eucerin higienos priemones, dėl viso pikto, kai žiemą oda sausesnė ir labiau paniežti, tai su didesniu šlapalo kiekiu. Bet šiaip tai manau kad tokios švelnios priemonės padeda tik tada, kai ir liga švelni. Bet kompleksiškai įvairias priemones derinant gal padėtų? Dar maistą gal būtų gerai koreguoti, jei dar yra ką koreguoti. Laikykis Colomba console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angle: 21 spalio 2010 - 21:17
labas mergaites, noriu pasigusoti....vakar mire mano klasiokas....nuo vezio...30metu...paliko zmona ir maza suneli.....labai liudna...ryt laidosim....
noriu tik pasakyt, kad dziaukites, kiekviena sekunde.....ir bukit stiprus....
sveikatos visiems....
Atsakyti
labukas, kodel taip visi pritile? kiba ligos uzpuole? kaip gyvenat, kaip jusu sveikateles? as vakar buvau vln, pas savo daktare, gavau biopsiju tyrimus, galiu pasidziaugt, pakitimu nera...na kad uzdegimas yra tai yra, reik matyt laiko, kad praeitu....o kaip pas jus?
Atsakyti
Laila kaip smagu Tave matyti! smile.gif Aš paskendusi moksluose ir katėse buvau, dabar atokvėpis atėjo biggrin.gif Smagu, kad biopsija nieko blogo nerado smile.gif Labai tikiuosi, kad uždegimas greit praeis ir savijauta bus puiki smile.gif

Aš kitą savaitę į Kauną vėl keliauju, lašintis smile.gif Atradau, kad man tinka šampūnas su taukmedžio sviestu, tai tie žvynelinės židinukai baigia išnykti smile.gif
Atsakyti
laba, na vis apsilankau cia, nes reik kazkaip palaikyt vieniems kitus, tik gaila, kad kiti retai uzsuka...friskius kazkur dinges..jau seniai rase...ir kt...tikiuosi kad jiems visiems gerai smile.gif cia mes su tavim colomba aktyvistes smile.gif a va mano katinas vienas vartosi aukstielnykas ant lovos, nusipenejes pries ziema, kad pakelt sunku smile.gif o kt arodo ant laiptu miega smile.gif ten jo megstamiausia vieta smile.gif idomu kaip ynga laikosi....
Atsakyti
Labas vakaras biggrin.gif

Laila Aha, mes aktyvistės esam biggrin.gif Faina katėms biggrin.gif Kaip jautiesi? Gal jau gerėja?

Aš aną savaitę susilašinau infliksimabą, su cirkais biggrin.gif Atvažiavau trečiadienį, nelašino, nes 37,1 buvo. Nors anksčiau lašindavo.
Sulašino ketvirtadienį. Naktį atvežė persigėrusią, kažkur rastą moteriškę blink.gif Tai kokių tik cirkų nebuvo. Iš lovos kėlėsi - seselės pririšo, nes agresyvi jinai buvo. Pririšta sugebėjo išsilaisvinti. Visas palatoje iškoliojo. Pririšta sugebėjo nutraukti lašinę su krauju. Visą naktį prarėkavo doh.gif Grįžau namo ir kritau miegot biggrin.gif

O dabar regis atsirado bronchitas doh.gif Kad tik į plaučių uždegimą nenueitų unsure.gif

Ynga pasirodyk... papasakok kaip Tau sekasi smile.gif

Kaip visiems kitiems? 4u.gif
Atsakyti
sveiki wink.gif na man lygtais viskas i gera...net ifliksimabo nelasino, sake, kad nereikia, nes man ji sunkiai toleruoja...toliau matysim...sekmes visiems ir nesirkit bent per sventes thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. Man kolitas bet ne opinis (tikiuosi). Gali buti jog ji jau seniai turiu, bet praeita pavasari buvo issivystes siaubingas uzdegimas ir kankinausi iki rudens, kol atradau, kad puikiai veikia zarnyno veikla zelmenu sultys. Lietuvoje ju greiciausiai nebegalima isigyti, bet galima parsisiusti. Green Magma vadinasi. Tikrai rekomenduoju. Nu zenkliai pagerejo kai pradejau gerti.
Dar budavo, kad kepto visiskai negaliu, bet kai pradejau kepti vietoj paprasto aliejaus ant kokosu aliejaus, tai irgi buvo nemazas atradimas.
O paskui dar isaiskejo, kad turiu kirmeliu. Tikiuosi, kad jas isnaikinau, nes sugeriau visus vaistu kursus, bet matyt jie suerzino zarnyna ir vel skauda, o vakarais siaubingai pucia pilva.
Gal dar yra kokiu geru dalyku, kas padetu? Kokiu arbateliu ar dar ko, nes daktarai nieko nerekomenduoja, sako viska galima valgyt tik bakteriju reikia pagert. Bet bakterijos tai man asmeniskai nei padejo nei padeda. Pastebejau, kad labai blogai toleruoja sokolada (kartais negaliu atsilaikyt) ir svieziai spaustas darzoviu sultis. Man ju labai reik, nes imunitetas siaubingai nusilpes.
Ar galit pakonsultuot, ar dare jums zarnyno tyrima? Man sake, jog ji daro su narkoze ir daug kainuoja. Vis nesiryztu. Pagereja tai ir vel nustumu i ateiti, pablogeja, tai vel galvoju, jog reiketu issitirt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 07 gruodžio 2010 - 17:16
skruzdeda dėl arbatėlių ar pan patarti nieko negaliu, nenaudojų jų. smile.gif
Dėl žarnyno tyrimo, turbūt kolonoskopija. Aš prašausi, kad suleistų nuo skausmo ko nors. Galima darytis ir su narkoze, bet reikėtų turbūt jau viską derinti su gydytoju pas kurį būtų atliekama procedūra.
Kolonoskopija darausi nemokamai. Arba su siuntimu, arba skiria mane gydantis gastroenterologas.
Atsakyti