Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

kaip fainai,kad turit tokia akimirka isiamzine wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Ai, man asmeniskai net fainiau, kad isbarsciau savo puokste i Minija, o ne pas ka nors namie sudziuvusi dulkes kaupia smile.gif
O iamzino vyro sesuo smile.gif Pripleskino 15 nuotrauku (vos ne kiekvieno ziedelio metima fotografavo), tik kitur nelabai aiskiai matosi arba vis kartojasi smile.gif
Atsakyti
Hereja, thumbup.gif labai fainai sugalvojai wink.gif cia irgi geras variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Leida @ 2004 03 25, 16:52)
O aš savo puokštę laikiau miegamajam, kol nuvyto rolleyes.gif . O paskui be jokio gailesčio išmečiau-nereikia, kad dulkes rinktų biggrin.gif . Sako sudžiūvusios gėlės siurbia energiją iš žmogaus g.gif laugh.gif

Mano puokstes toks pats likimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 09 08, 09:02)
Hereja,  thumbup.gif  labai fainai sugalvojai wink.gif  cia irgi geras variantas thumbup.gif

Bonda, as cia labai netiketai sugalvojau smile.gif JAu reikejo vaziuoti namo, susirinkau visas geles - ziuriu mano puokste tokia istarsyta stovi, o pamerge, ja pagavusi, jau isvaziavo smile.gif Tai ka - galvoju imesiu ta puokste i Minija. Bet kol priejau upe, sumasciau traukt po viena ziedeli, o ne visa puokste sveist rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 09 08, 20:28)

Bonda, as cia labai netiketai sugalvojau smile.gif JAu reikejo vaziuoti namo, susirinkau visas geles - ziuriu mano puokste tokia istarsyta stovi, o pamerge, ja pagavusi, jau isvaziavo smile.gif Tai ka - galvoju imesiu ta puokste i Minija. Bet kol priejau upe, sumasciau traukt po viena ziedeli, o ne visa puokste sveist rolleyes.gif

zinok, hereja, man tavo mintis tikrai patiko thumbup.gif jei man tada butu kazkas sove panasaus... tai gal irgi kur nevezyje buciau paskleidusi... wink.gif - nes vanduo man kazkaip artimas... wink.gif tikrai tikrai sauni ideja thumbup.gif thumbup.gif jei kam kada ja perleisiu, tikiuos - nesupyksi biggrin.gif
Atsakyti
Pries puse metu buvo mano drauges vestuves, ji zinoma mete puokste ir ja pagavau as, tai va uz pusantros savaites svesiu savo vestuves. thumbup.gif Beje ta drauge buvo uzsiminus kad jai gaila bus puokstes, tai kai ja pagavau, paskui atidaviau nuotakai
Atsakyti
Tarp mano ir drauges vestuviu tebuvo savaites skirtumas. Ir jos vestuvese as pagavau puokste, palikau jai. Po savaites mano vestuvese atsitiko didziausias haosas- pamirsau mesti puokste!!!!!!!!!!!! blush-anim-cl.gif Taip atsitiko,dareme dideles vestuves, daug zmoniu tiek tu paprociu, tik prisiminiau kai sveciai pradejo skirstytis, jau buvo per velu sad.gif . Po vestuviu mama ismete puokste, sako kad negalima dziovinti, atseit blogas zenklas. Kaip manot, kadangi dabar taip susinervinau unsure.gif , ar blogas zenklas kad nemeciau puokstes. sad.gif Bet ar ta tradicija yra lietuviska??????

taip graziai hereja.............. tuoj apsizliumbsiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewerra: 11 sausio 2005 - 23:54
QUOTE(ewerra @ 2005 01 11, 23:52)
taip graziai hereja.............. tuoj apsizliumbsiu sad.gif

Oiiiijjj...jau buvau primirsusi smile.gif Gera prisiminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2005 01 11, 23:52)
Po vestuviu mama ismete puokste, sako kad negalima dziovinti, atseit blogas zenklas. Kaip manot, kadangi dabar taip susinervinau unsure.gif , ar blogas zenklas kad nemeciau puokstes. sad.gif  Bet ar ta tradicija yra lietuviska??????

Puokste kuria pagavau per vyro brolio vestuves dar ir dabar turiu sudziovinta, praejus dviems metams ir as istekejau , o kad si puokste nesa nelaime manau , kad netiesa juk ji yra sventinta wink_3.gif o del kitu dziovintu geliu tai as ir nelaikau, visas ismetu smile.gif .
ewerra, o kad tu pamirsai mesti puokste, tai ir nemanau kad kazkas cia blogo, juk ta diena tiek jaudulio, kad viska prisiminti tikrai sunku wink_3.gif
Atsakyti
mano tai geles nerealaus grozio buvo... rolleyes.gif
mano, svocios, pamergiu, vyrams geliukes, ant mashinos nereali puokshte buvo, ir ant stalo dar tokia shliauzianti kompozicija buvo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai nuo mashinos ir nuo stalo pas mane namie dar pastovejo... o savaja drauge, pirmoji pamerge pagavo... tai ji ir ishsiveze.... daba pati teket geguzhe ruoshias... thumbup.gif
floriste likau suzhaveta...
aishku, kol ishsirinkau ko noriu gal menuo praejo... unsure.gif tai gerai, kad shaunia tokia susiradau, kuri man pagelbejo...
Atsakyti
As turejau irgi laaabai grazia puokste smile.gif Tiesa, ja pamaciau tik prie altoriaus, kaip ir savo busima vyra biggrin.gif Puokstes likimas po vestuviu - nezinomas biggrin.gif Po vestuviu keleta menesiu ji buvo tevu namuose, o po to arba mama ismete ja, arba ji kazkur, kur mano akis neuzkliuvo. Puokste pagavo mano vyro sesuo, bet kadangi jos lauke 600 km kelione i namus, tai taip ir paliko pas mano tevus. Tiesa, nors nuotakos puokstes likimas nezinomas, bet uztai liudinininkes (mano sesers) puokstele kuo graziausiai sudziovinta puikuojasi mano tevu namuose svetaineje biggrin.gif
Atsakyti