Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

o as visdelto nusprendziau mesti puokste,na sakes kaip uzsimojau tai tiesiai vyriausiai pamergei i rankas tongue.gif Na ponios,o koks likimas jusu puokstyciu?
Maniske tai pas pamerge,sake garrbingoje vietoje tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leduke: 06 rugsėjo 2004 - 17:19
Mano puokstes likimas - nezinomas. Man net nekilo minciu ja saugiti, branginti, dziovinti. As ja meciau neva netekejusioms mergelems, bet pabroliai labiau norejo vesti, tai puole gaudyti. kur ja po to kas nudejo tai nezinau, ir tiesa pasakus nelabai as jos pasigendu. Juk puokste jau atliko savo darba laugh.gif .
Atsakyti
Mes tai buvom su muzikantais susitare, kad puoktes metima organizuosim antra diena - dar norejau, kad nakti ji mano kambaryje stovetu. rolleyes.gif Nes tooooookia grazi buvo. wub.gif Tai kai jau susiruosem isvaziuoti i nakvojimo vieta, sokam paskutini soki ir mano vyras pagriebia mane ir nesa i masina. Pamerges, nezinodamos, kad suplanuota puokste mesti kita diena, kai prades rekti: "Puokste mesk, pamirsai puokste mest!!!!! " Buvo linkam i jas ziureti. tongue.gif tongue.gif thumbup.gif
Na, o puokste meciau antra diena. Ja pagavo viena is pamergiu ir kai susitikom po triju savaiciu po vestuviu, tai sake, kad puokste kokia buvo tokia liko. (Ji buvo is smulkiu gelyciu, naudojaumu puoksciu puosybai.)
Ir nors puokste man labai patiko, bet kazkaip gaila su ja "atsisveikinti" nebuvo. Norejosi ir pamergytems duot pasidziaugt. rolleyes.gif
Atsakyti
na va kai dar buvau netekejusi galvojau,kad bus gaila mesti puokste ir noresiu ja pasilikti sau,bet ta diena apie tai net nepagalvojau,o kaip gera paliko kai pamaciau kokia laiminga pamerge! clap.gif
o ar perdavet veliuma vyr.pamergei?as tai po puokstes sviedimo pamergei persegiau savo veliuma,kad butumet mate pabrolio akis wub.gif !Man atrodo,kad prietaras apie puokste pasitvirtins clap.gif
Reiskias pamergytes svajoja isteketi,kad taip saugo puokstes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leduke: 07 rugsėjo 2004 - 12:34
o man buvo gaila mano puokste mest, uz tai as ja ir pasilikau... wink.gif be galo myliu geles, todel savo puokstes ir nemeciau... vat... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reikia saugoti ne materialus dalykus (PVZ puokstes), o dvasinius dalykus. Kaip ir reikia brandinti ne pati zmogu (Siuo atveju vyra), o to zmogaus buvima salia ir pati dziaugsma kuri jis teikia wub.gif
cia man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE (Šypsena @ 2004 09 07, 13:58)
Reikia saugoti ne materialus dalykus (PVZ puokstes), o dvasinius dalykus. Kaip ir reikia brandinti ne pati zmogu (Siuo atveju vyra), o to zmogaus buvima salia ir pati dziaugsma kuri jis teikia wub.gif
cia man taip atrodo g.gif

sypsena, cia tu teisi... tik kad as ir pati zmogu branginu, ne tik jo buvima salia wink.gif
o puokstes vis tiek man gaila buvo... gal as per daug sentimentali/... rolleyes.gif
Atsakyti
Kai parasiau zinute, kad reikia branginti ne zmogu o jo buvima salia, tai niekaip negaliu nustoti zliumbti. Apeme kazkokia panika, jei neduok die, prarasciau savo ciukciko buva salia. Zliumbiu, kolegos klausia kas nutiko, tai tokios nesamones juk nepasakosiu, kad prisigalvojau wink.gif
Siaubas kokios durnos mintys
AAAAAAAAAAAa kaip ju atsikratyti??????????????????????????????//
Atsakyti
Įsivaizduok jį šalia, ir praeis visos baimės, man dažnai taip būna ... kartais tooooks nerealus siaubas apima, kad daugiau jo nematysiu... dabar jau rečiau, anksčiau tikra to žodžio prasme žliumbdavau ... Šypsena, viskas mums bus gerai, ir nė negalvok kitaip wink.gif
Atsakyti
Aciu. Kas daugiau paguos jei ne padruske biggrin.gif
Man jau geriau, einu namo pas savo pupsika
Atsakyti
man tai irgi buvo gaila savo puokstes,tad nemeciau.dabar sudziovinau ir roziu ziedlapius su spec. kvapais i taure sedesiu kad laikytusi ilgai ir savo grozio neprarastu:)
Atsakyti
O as meciau savo puokste smile.gif Is pradziu dar pagazdinau pamerges, kad jau metu, bet vis nemesdavau laugh.gif Ir galiausiai meciau...pagavo 3-oji pamerge, taciau kita diena ji pamirso puokste pasiimti, tai as pries pat isvaziuojant namo po viena ziedeli traukiau is puokstes ir meciau i Minija rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 07 rugsėjo 2004 - 18:34