Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Mano puokste buvo is baltu kaliju. Norejau ja susidziovinti, bet sitos gelytes pageltonavo ir daresi baisios. Tad vaka, su skaudama sirdim ir vyro padedama ismeciau ja i siuksliu konteineri. Primins ja tik nuotraukytes...
Atsakyti
Manosios puokštės labai graži istorija.Ją pagavo mano geriausia draugė, po metų ji ištekėjo...Išvažiuodama gyventi į kitą miestą (pas vyrą) ją man atidavė atgal smile.gif Ji labai gerai išsilaikė, nupurškiau ją plaukų laku, nebyra. ax.gif
Atsakyti
Mano puokste pagavo jauniausia pamerge (16m.) Kol kas dar neteka biggrin.gif Pati pries 4.5 metus buvau vyriausia pamerge ir pagavau puokste wub.gif Po 3 metu susituokem rolleyes.gif Kad ir kaip bebutu keista-per tuos 3 metus nei viena kita pamerge neistekejo tongue.gif Prietarai veikia thumbup.gif
Mano vyras mete keliaraisti (kad geriau skristu,prie jo prisege savo gelyte is atlapo doh.gif ). pagaves vyrukas taip pat dar viengungiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo puokste sieciau, ens man ji baisiai nepatiko, nes paare ne tokia kokia norejau. praktiskai priesinga mano norui. ot po to davaiu py... tam Florisimos salonui:(
Atsakyti
Mano drauge tai taip norejo kad greiciau apsizenyciau, kad per savo vestuves nuziurejo kur stoviu ir mete tiesiai i rankas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savo vestuvine puokste islaikiau 3 metus, o po to sudeginau ant lauzo, nes i konteineri nesinorejo mesti ax.gif Man atrodo, kad sudeginti geriau nei ismesti rolleyes.gif
Atsakyti
Mečiau ir aš puokšte.
Pagavo pamergėlė, kuri ištekėji po keturių metų. Per visus tuos metus nei viena iš 6 pamergių neištekėjo. Vadinasi tikrai kažkas mistiško yra smile.gif
O savają puokštę teko taip pat sudeginti, bet dar turiu jos "dėkla" ir gerus prisiminimus.
Atsakyti
Mano puokste pagavo vyriausioji pamerge ax.gif
Bet vestuviu tai nenusimato, nes pora issiskyre unsure.gif
Vot tau ir prietarai verysad.gif
Atsakyti

As tais prietarais visai netikejau..pats procesas labai linksmas wink.gif bet va emiau ir pagavau puokstele praejusia vasara...ir sia vasara jau wub.gif mano vestuves. Tik kazkaip su buvusia nuotaka nesusitarem del to puoksteles tai net isizeide kad jai atidaviau schmoll.gif kai mano sese tuokesi tai taip norejo pasilikti atsiminimui savo puokste, tai pagalvojau kad ir drauge nores pasilikti... deja apsirikau g.gif

Va taip ir buna su tom draugem, nori gero o gaunasi...
Atsakyti
As kai tuokiausi, dar nebuvo tokios mados metyt puoksciu cry.gif ir labai gaila cry.gif
Todel ji vargsele pastovejo,nudziuvo ir ismeciau blush2.gif
Atsakyti
as savo puokste per visas vestuves labai saugojau, tai pamergem meciau pirslienes puokste biggrin.gif
o dabar ja irgi turiu, sudziovinta laikau. Dziovinau pakabinus aukstyn kojom ant karnizo, tad puikiai issilaike. nuo vestuviu praeje 1.5 metu, bet mano visos puokstej esancios 25 oranzines rozes vis dar laaabai ryskios ax.gif
Atsakyti
smile.gif As savo puokstę meciau ir ją pagavo ne ta panelė kuri labai norėjo cry.gif . O ta kuri pagavo dabar sėkmingai istekėjusi clap.gif . O man tos puokstės nebuvo gaila, nors ji buvo labai grazi. dabar ją man primena nuotraukos
Atsakyti