Mano puokste buvo is baltu kaliju. Norejau ja susidziovinti, bet sitos gelytes pageltonavo ir daresi baisios. Tad vaka, su skaudama sirdim ir vyro padedama ismeciau ja i siuksliu konteineri. Primins ja tik nuotraukytes...
Mano puokste pagavo jauniausia pamerge (16m.) Kol kas dar neteka
Pati pries 4.5 metus buvau vyriausia pamerge ir pagavau puokste
Po 3 metu susituokem
Kad ir kaip bebutu keista-per tuos 3 metus nei viena kita pamerge neistekejo
Prietarai veikia
Mano vyras mete keliaraisti (kad geriau skristu,prie jo prisege savo gelyte is atlapo
). pagaves vyrukas taip pat dar viengungiauja

Mano vyras mete keliaraisti (kad geriau skristu,prie jo prisege savo gelyte is atlapo

Mano drauge tai taip norejo kad greiciau apsizenyciau, kad per savo vestuves nuziurejo kur stoviu ir mete tiesiai i rankas

Savo vestuvine puokste islaikiau 3 metus, o po to sudeginau ant lauzo, nes i konteineri nesinorejo mesti
Man atrodo, kad sudeginti geriau nei ismesti

Mečiau ir aš puokšte.
Pagavo pamergėlė, kuri ištekėji po keturių metų. Per visus tuos metus nei viena iš 6 pamergių neištekėjo. Vadinasi tikrai kažkas mistiško yra
O savają puokštę teko taip pat sudeginti, bet dar turiu jos "dėkla" ir gerus prisiminimus.
Pagavo pamergėlė, kuri ištekėji po keturių metų. Per visus tuos metus nei viena iš 6 pamergių neištekėjo. Vadinasi tikrai kažkas mistiško yra

O savają puokštę teko taip pat sudeginti, bet dar turiu jos "dėkla" ir gerus prisiminimus.
As tais prietarais visai netikejau..pats procesas labai linksmas

Va taip ir buna su tom draugem, nori gero o gaunasi...
As kai tuokiausi, dar nebuvo tokios mados metyt puoksciu
ir labai gaila
Todel ji vargsele pastovejo,nudziuvo ir ismeciau

Todel ji vargsele pastovejo,nudziuvo ir ismeciau

as savo puokste per visas vestuves labai saugojau, tai pamergem meciau pirslienes puokste 
o dabar ja irgi turiu, sudziovinta laikau. Dziovinau pakabinus aukstyn kojom ant karnizo, tad puikiai issilaike. nuo vestuviu praeje 1.5 metu, bet mano visos puokstej esancios 25 oranzines rozes vis dar laaabai ryskios

o dabar ja irgi turiu, sudziovinta laikau. Dziovinau pakabinus aukstyn kojom ant karnizo, tad puikiai issilaike. nuo vestuviu praeje 1.5 metu, bet mano visos puokstej esancios 25 oranzines rozes vis dar laaabai ryskios