o man atrodo, kad puokstes metimas priklauso nuo kiekvienos nuotakos. geras ar blogas zenklas puostses metimas/nemetimas nezinau. as savo puokste meciau, nes norejau pasidalinti savo alime su dar netekejusia ir taip palinketi jai susirasti savo pusele. sentimentu tai puokstei nejauciu. taip, ji buvo nuostabu, bet galiu ja pasigrozeti nuotraukose. vargu, ar sudziovinti ji butu tokia daili ir maloni ziureti.
o as nemeciau ir labai dziaugiuosi, nes ji ir dabar pas mane namie yra.vyras nueme keliarisi ir ji meciau ir labai fainai viskas gavosi
mano vestuvine puokste buvo is bordo spalvos kaliju (11 vnt.), perrista juostele su perliukais. Puokste meciau merginoms. O vyras nueme keliaraisti, kuri gavau dovanu per mergvakari, ir mete nevedusiems diedams. Neatimkit to smagumo is vestuviu sveciu!!! Kas is to, kad 10 metu po vestuviu nuvytusi ir nusibaigusi puokste dulkes namuose? tai cia toks vestuvines sventes prisiminimas?
as labai gailejau savo puokste mesti
bet teko
pagavo nepazistama beveik draugo laikina pana, kuri net nesiruosia teketi
o as pasilikau vyro puokstele is atlapo atsiminimui

ai mergaites, negailekit...
vestuves yra bishki shou
ir sveciams gi smagiau
man irgi labai gaila buvo atiduoti
geles mano buvo
svajone
rinkausi ash laabai ilgai... bet paskui radau shita saita....
http://www.modernbri...eshmbl0802.html
likau be zhado

vestuves yra bishki shou

ir sveciams gi smagiau

man irgi labai gaila buvo atiduoti

geles mano buvo

svajone

rinkausi ash laabai ilgai... bet paskui radau shita saita....
http://www.modernbri...eshmbl0802.html
likau be zhado

puokštę sudžiovinau, kartais norisi išmesti nes labai jau dulkes renka
bet vis gaila, o vyro gėlytė ir mano rūtų vainikėlis pagarbiai sudėti į dėžutę

Kadangi nenorėjau išmesti savo puokštės kokiai pamergei, nes pati norėjau ją pasilikti, tai gėlių salone paprašiau, kad man padarytų dvi vienodas puokšteles: vieną didelę ir kitą - mažesnę.Tai tą mažesnę ir nusisukus išmečiau pamergėms.Taip mano puokštė liko pas mane.
Bet kai sužinojau, kad negerai laikyti džiovintas gėles po 4 metų išmečiau. Bet nesigailiu, kad 4 metus turėjau savo puokštę

manoji puokste savaite po vestuviu atsidure siukslyneje
bet nesigailiu... vskam savas laikas..

Isteku sia vasara ir manau, kad puokste mesiu. Jei nepersigalvosiu, tai ji bus is orchideju, o jos turbut nelabai linkusios dziuti. nesu sentimentali, tai dziovinti bet kokiu atveju jos nesiruosiu.
Aciu
Linuciuk uz puslapiuka. Radau savo svajoniu puokste
. Man bordo kalijos svajone...