Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 05 03, 13:14)
aš puokštę laikiau įsikibus visas vestuves ir nežadu jos mesti. man ji tokia graži smile.gif noriu susidžiovint ir dar jaunikio gėlytę, ji ir labai graži. smile.gif

sako negalima džiovinti puokštės smile.gif
Atsakyti
as mesiu ir tiek, nu sudziovinti o paskui dulkes sitiek metu
Atsakyti
aš noriu viską turėti,. esu begalo laiminga, ir nenoriu, kad šis jausmas kada išgaruotų, nesvarbu, kas ką kalba, noriu savo leliukams parodyti, kokią nuostabią puokštę man jų tėtis padovanojo. smile.gif
Atsakyti
aš tai irgimesiu ir taip tu dulkiu namuose pakankamai yra
Atsakyti
O maniskis po puokstes metimo ir mano keliaraisti svies i sali (nu ne visai i sali, o pabroliams). noriu, kad tai vyktu 12 val, bet neji dabar laikysi fotografa iki tiek, o noriu, kad tai butu iamzinta wink.gif
Atsakyti
mes fotografą iki 2 val laikėm gal vėliau, juk šventės pabaiga turi būti įamžint, nors ją anksčiau suvaidinom, kad nereiktų jiems iki 4 laukti. smile.gif
Atsakyti
o as mesiu puokste pamergem smile.gif
juk jos taip lauks to momento smile.gif
Atsakyti
As savo puokste ir tikrai mesiu, kas pagaus to ir bus, ir tegul daro su ja ka nori mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi pritariu tai minciai, kad reikia mesti puokste. pries pora metu buvom vienu draugu vestuvese, tai gavosi gera thumbup.gif nuotrauka: burelis merginu ruosiasi gaudyti puokste ir vienas vaikinukas kaip tik pasoko irgi gaudyti smile.gif tai nuotraukoj jis ir "kybo" ore istieses rankas link krentancios puokstes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimar @ 2005 05 24, 14:34)
as irgi pritariu tai minciai, kad  reikia mesti puokste. pries pora metu buvom vienu draugu vestuvese, tai gavosi gera  thumbup.gif nuotrauka: burelis merginu ruosiasi gaudyti puokste ir vienas vaikinukas kaip tik pasoko irgi gaudyti smile.gif tai nuotraukoj jis ir "kybo" ore istieses rankas link krentancios puokstes smile.gif

Na, tokį bachūriuką paskui ir per dantį patraukti gali wink.gif. Ko jis čia į merginų gretas įsipaišė biggrin.gif
Atsakyti
As savo vestuvines puokstes nemesiu ax.gif Nenoriu taip trumpai ja dziaugtis.

Mesiu kita blush2.gif tik turbut reikes kokia kalba-paaiskinima sakyti, kodel ir kuo sita puokste geresne,stebuklingesne ir pan.
Atsakyti
Aš pati dar neištekėjusi, bet teko pagauti net 2 puokštes biggrin.gif Pirmąją pagavau dalyvaudama pusseserės vestuvėse, visai neitikėjau pagauti tą puokštę, bet kad krito tiesiai man į rankas biggrin.gif bet pagavusi ją ir atidaviau nuotakai(pusseserei), nes jai ji buvo labai brangi, o aš ją tikriausiai būčiau išmetusi po vestuvių..Tiesa, tas prietaras, kad ta, kuri pagauna puokštę, išteka-iš dalies teisisngas.Mat po puskės vestuvių praėjus lygiai pusei metų, ištekėjo mano sesė, tai aš padariau išvadą, kad jai pagavau puokštę tongue.gif O per sesės vestuves išvis bajeris buvo-aš jau stovėjau net negalvodama gaudyti tos puokštės, bet taip gavosi, kad ji skriejo tiesiai....mano vaikinui į rankas biggrin.gif tai jis man gražiai jas atsiklaupęs ir įteikė.Spėkit, kas tada pagavo keliaraištį? Irgi mano brangiausias tongue.gif Tai tą patį vakarą mus, galima sakyti, visi ir apženijo:D Patys dar tik planuojam vestuves ateityje-reikia pinigėlių užsidirbti.. ax.gif biggrin.gif
P.S. sesės puokštė sudžiovinta ir gražiai padėta namuose smile.gif
Atsakyti