Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

as savo puokste laikau balkone (istiklintas) ant palanges. Man floriste sake, kad kaliju sudziovinti neina, tai, galvoju, bent kiek imanoma ilgiau pasidziaugsiu jomis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2005 05 25, 14:55)
As savo vestuvines  puokstes nemesiu  ax.gif Nenoriu taip trumpai ja dziaugtis.

Mesiu kita  blush2.gif  tik turbut reikes kokia kalba-paaiskinima sakyti, kodel ir kuo sita puokste geresne,stebuklingesne ir pan.

as savo ir nemeciau,meciau kita.bet niekam nieko neaiskinau.tai mano puokstele dziusta o gal jau ir sudziuvo pas mama namuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 11 09, 16:33)
as savo ir nemeciau,meciau kita.bet niekam nieko neaiskinau.tai mano puokstele dziusta o gal jau ir sudziuvo pas mama namuose. biggrin.gif

nu tavo puokste nelabai galima mesti buvo, jukjuk tokia ilga, tai but kelioms uzteke mirksiukas.gif

o as tai savo mesiu, tikrai nezadu dziovinti, kad dulkes rinktu ant spintos....
man tai negaila tos puokstes, as tai vyru po vestuviu dziaugsiuos... ax.gif
Atsakyti
Mano puokštė taip pat buvo labai ilga, todėl ir negalėjau jos mesti, bet mečiau ištrauktą vieną kalijos žiedą iš visos puokštės, taigi puokštė liko nesudarkyta ir dar šiek tiek galėjau ja pasidžiaugti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 09, 18:16)
tikrai nezadu dziovinti, kad dulkes rinktu ant spintos....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 09, 20:16)
nu tavo puokste nelabai galima mesti buvo, jukjuk tokia ilga, tai but kelioms uzteke  mirksiukas.gif

o as tai savo mesiu, tikrai nezadu dziovinti, kad dulkes rinktu ant spintos....

teisingai pasakyta thumbup.gif as irgi nenoreciau dziovint, nes jokio ten grozio is sudziovintos puokstes ant sekcijos... new_russian.gif Sakau, kol galima sviezia pasidziaugsio, o paskiau ismesiu. Juk sukneles irgi nelaikytum spintoj visa gyvenima, kad issitraukus paziuretum... g.gif Yra nuotraukos, kur visada galesiu paziuret ir pasigrozet... rolleyes.gif
Atsakyti
as tai nezinojau ka daryti dziovinti ar tik siaip pasidziaugti, bet faktas buvo tas, kad mesti pamergems jos nenorejau. dabar jau ji ismesta, tik jaunikio rozyte reikia issaugoti, nes ji baznycioje buvo pasventinta.
Atsakyti
as savaja tikrai mesiu ir negailesiu...tik koki akcenta prisiminimui pasiliksiu is jos...
plius dar girdejau, kad dziovintos geles kaip ir dirbtines, yra mirties zenklas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 11 10, 16:29)

plius dar girdejau, kad dziovintos geles kaip ir dirbtines, yra mirties zenklas  unsure.gif

huh, gerai, kad ir nesiruosiai dziovinti... ax.gif
Atsakyti
tai va, kazkaip jau baisiai skamba...mirties zenklas...siaip as neprietaringa, bet kad jau baisiai skamba...
Atsakyti
Maniškė puokštė jau beveik 1,5 m. džiūsta pakabinta aukštyn kojomis. Vis pasižiūriu į ją ten bekabančią, tačiau niekaip neapsisprendžiu ką daryti. O išmesti vis dar nesiryžtu. g.gif
Atsakyti
O mano puokštytė gyvena labai labai toli nuo manes... Padovanojau puokštytę ją pagavusiajai... Ji ilgai vaikščiojo man iš paskos ir klausinėjo: "ar tikrai ją galiu pasilikti sau?" biggrin.gif Nu negi nepadovanosi! O pati iš puokštės išsitraukiau viena rožytę - ypatingą (ji buvo tarsi dviguba, trsi su dviem viduriukais) ir susidžiovinau thumbup.gif
Atsakyti