Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

as savo puokste kaip ir daugelis atidaviau ja pagavusiai merginai - tai yra savo sesei lotuliukas.gif tai ji kaip ir niekur toli neiskeliavo lotuliukas.gif , kazkaip gila tikrai nebuvo, kad ir butu reikeja atiduot kazkam kitam, juk ne puuokste svarbiausia vestuvese biggrin.gif As irgi tikiu, kad geriau nuvytysiu geliu namuose nelaikyti. Kazkaip tik keistai, ta puyoskte labai geitai nuvyto, mazdaug po poros savaiciu, gal ji nuvyto labai greitai del to kad nenuemiau indelio kur vanduo ar kas ten buvo, gal del to g.gif bet mes visteik nebutume laike jos ilgai. kai as buvau pagavusi puokste per avo draugu vestuves, tai ji gan ilgai issilaike, bet irgi ismeciu, bet jos man buvo gila, nes tikrai labai tikejau prietarais tongue.gif bet vistiek is visu ten buvusiu draugu as pirmoji istekejau, kadd ir tikpo 2 metu tongue.gif tikiuosi, kad mano sesute tiek nelauks biggrin.gif
Atsakyti
Mano puokštelę pagavo vyro brolio draugė.. Tačiau pirmiau ištekėjo kita pamergė biggrin.gif Kad ir skaudančia širdele, bet iš karto buvau apsisprendusi padovanot puokštelę tai, kuri pagaus..
Gal dėl to, kad esu girdėjus prietarą, kad negalima laikyti džiovintų gėlių. Berods, kad susipyksi su žmogum, kuris tas gėles dovanojo ar pan.. verysad.gif
Žodžiu, iš anksto pasirūpinau šeimos gerove rolleyes.gif
Atsakyti
aš iš savo puokštės pasidariau kalėdinę eglutę virtuvei lotuliukas.gif blush2.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
O man kazkaip gaila atiduot (t.y. mest pamergem) puokste blush2.gif , nors jos turbut to tikisi. Tai vis galvoju, kad ja pasiliksiu, o metimui gal kokia kitokia padaryt? rolleyes.gif Kaip manot ar labai negraziai pasielgciau?
Atsakyti
o as savo puokste tikrai mesiu ir ji gales lekt tai panelei kuri pagavo...
tai man bus didesnis prisiminas...ir gal ta puokste atnes kuriai kitai laime..
Atsakyti
Tos, kurios nenori mesti savo puokštės, gali pasidaryti panašią puokštę, tačiau sudarytą iš kelių dalių, kad metant jos išsiskirtų ir taip kelios pamergytės pagautų dalį puokštės lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
viena vertus gaila puokštės. bet iš kitos pusės, kur ją dėti??
aš tikriausiai mesiu.. ir paliksiu ją pagausiančiai. 4u.gif
Atsakyti
o man geriausias variantas pasirodė toks- tiesiog paprašyt, kad į tą tikrąją puokštę įkomponuotų atskirai padarytą mažutę puokštelę tokią pat. ir mest ištraukus būtent tą puokštelę. ir pamergės laimingos, ir puokštės kažkam atiduot nereikia. o pačią puokštę, kai nuvyto, sudeginau ant laužo
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 03 30, 16:41)
Tos, kurios nenori mesti savo puokštės, gali pasidaryti panašią puokštę, tačiau sudarytą iš kelių dalių, kad metant jos išsiskirtų ir taip kelios pamergytės pagautų dalį puokštės lotuliukas.gif  tongue.gif

aga, sita kazkur minejau smile.gif ir ta paskutine ideja (nepamenu kieno) irgi gera buvo
smile.gif tik as nesuprantu niekaiip kodel jums tu puoksciu gaila, toks jos gyvenimas... taip ar taip ji bus ismesta, jau geriau i rankas kazkam is pradziu kad pasidziaugtu... o dulkiakaupiu baisiai nemegstu, jau gal geriau koki maza akcenta is puokstes pasilikti, detale, nei atvirksciai... g.gif
Atsakyti
As savo vestuvines puokstes taip nesureiksminau. Per vestuves mesti jos nebuvo kam, nes tik dvi netekėjusios panelytės buvo. Floriste man patarė susidžiovinti ją, negražias gelytes pakeisti dirbtinėmis, bet pas mane ji stovėjo, stovėjo spintoje, nes labai byrėjo ir niekur prie savo buto interjero negalėjau jos pritaikyti, kol visai neseniai ismeciau. Kai paskaitinėjau čia jūsų savo vestuvinės puokštės garbinimą, tai šiektiek gaila dabar. Bet turiu kitų malonių daikčiukų atsiminimui pasidėjusi, jie bent vietos tiek neužima.
Atsakyti
O man sakė, kad yra kažkoks prietaras, kad puokštės jaunoji pasilikti negali. Aš per savo vestuves jos ko gero nemesiu, nenoriu, kad išdrąskytų. Jau numačiau kam ją tiesiog dovanosiu. O pati turiu 2 puokštes, sudžiovinau ir per mergvakarį jas sudeginsiu.
Atsakyti
As per savo vestuves puokste meciau,ja pagavusi mergina (pirmoji pamerge) istekejo is viso draugiu,buvusiu mano vestuvese,burio,antra bigsmile.gif bet mano puokstes likimas buvo ziaurokas - i siuksliu deze,nors buvo baisiai grazi puokste,tai zodziu,neishsaugojo jos mano pirmoji pamerge,o gaila... cia skaiciau labai grazia ideja - pasidaryti paveiksla,susidziovinus puokstes geles... butu buve daug geriau...tiesa,kaip dabar iprasta,keliaraiscio vyras nemete,nes tiesiog...pamirso ax.gif labai gaila,nes tikrai buvo daug nevedusiu vyruku ir butu buve idomu paziuret kas pagautu...tiesa,ji labai graziai laikau pasidejus spintoje ir karts nuo karto panaudoju biggrin.gif
Atsakyti