Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Dar tiesa,prisiminiau,kad is vestuviu mums kaip ir puokste liko - tik ne mano biggrin.gif vieni draugai labai grazia puokste - skecio formos,labai graziais geliu ziedeliais papuosta - padovanojo.Tos gelytes sudziuvo ir nukrito,o pati medini sketi laikau,dar ten pritvirtinta graziu perliniu karoliuku ir juros zvaigzde biggrin.gif o kazkur skaiciau,kad dziovint savo vestuvines puokstes negalima,nes ishsiskirsi su zmogum,kuris ja padovanojo,tai pagalvojau,kad ne vyras man ja dovanojo - pati nusipirkau,nes mes su juo susitikt turejom baznycioj,o puokste as turejau jau su savim,taip,kad man ishsiskyrimas negrese,jei ir buciau ja pasilikus.Nors,kita vertus,as nelabai megstu dziovintas geles,nes jos kaupia dulkes,bet tos geles - ne siaip geles,o mano paskutines mergautines,taip kad,kelia daug prisiminimu...bet paziurejus i nuotraukas uztat pasigroziu wub.gif
Atsakyti
as savo puokste mecau ir palikau tai, kuri pagavo. Net minties nebuvo pasilikti ar atsiimti fool.gif
O buvo grazi puokste wub.gif , pasiziuriu i nuotraukas ir dziaugiuosi, visai netruksta jokios ten sudziovintos vantos. Ir kainavo nemazai - 100Lt.
Atsakyti
as ir savo puokste atidaviau, buvo gaila, bet taip reikia verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Aš per paskutines 3 vasaras, dalyvaudama trijose vestuvėse pagavau 3 puokštes biggrin.gif Žodžiu - be konkurencijos smile.gif Pačią pirmąją puokštę metinių proga gražiai supakavusi padovanojau atgal nuotakai (oij, kiek džiaugsmo jai buvo, labai nesitikėjo tokios dovanos ir be galo apsidžiaugė!!!!!), o kitos dvi sudžiovintos laukia savo eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 05 04, 15:50)
4u.gif  Aš per paskutines 3 vasaras, dalyvaudama trijose vestuvėse pagavau 3 puokštes  biggrin.gif  Žodžiu - be konkurencijos smile.gif Pačią pirmąją puokštę metinių proga gražiai supakavusi padovanojau atgal nuotakai (oij, kiek džiaugsmo jai buvo, labai nesitikėjo tokios dovanos ir be galo apsidžiaugė!!!!!), o kitos dvi sudžiovintos laukia savo eilės  smile.gif

Kaip faina!!! bigsmile.gif as ir taip noriu! wub.gif kad man atiduotu po metu, tikrai pasideciau pacioj garbingiausoj vietoj, nzn kodel bet situ gelyciu labai gaila schmoll.gif bet zinau kad mano puokstes gavejai tokia mintis nesau. verysad.gif tikrai faina dovana thumbup.gif ir tikiu kad buna daug dziaugsmo clap.gif
Atsakyti
o mano puokste buvo ilga ir pati ja uzsakinejau ir derinau ir sumokejau. tik vyras pagal tradicija atsieme thumbup.gif o jos niekam nemeciau, nes ji ilga ilga buvo, o dabar kabo miegamajam grazi ir simtine kainavusi atstoja prisiminimus thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif as puokstes neturesiu, mano planuose vietoj puokstes rankose suniukas, kuriam bus tik pora menesiu, issvajotasis, ir tokia svarbia man diena noreciau kad jis kartu butu su manim, o tokiu atveju tikrai jo nemesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek zinau kas pagaves puokste buvo kada, tai tikrai ne greiciausiai istekejo, as speceliai negaudziau niekada tongue.gif

user posted image
Atsakyti
labai idomi mintis. as noreciau savo katinuka laikyti, jis taip moka graziai sedeti man ant rankos, bet jis nekencia svetimu zmoniu, tai bijau kad jam butu tik vargas, geriau as ji pasisodinus ant ranku panesiosiu namie , tegu laksto mano mazylis po kiema geriau.
Atsakyti
o is kur trauket tokius dalykus, kaip laikyti gyvunus rankose vietoje puokstes? cia nauja mada? g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nepykit, bet juokinga laikyti sunis ir kates per vestuves. Ka tie gyvuliukai jums padare, kad tiek kankinsit. Vestuves vyksta ne valanda, o visa diena, tai ir kai vazinesites visur ant ranku.

As tokiu atveju savo ciuci (kuris jau mire verysad.gif ) buciau paemus ir nusifotkinus tik 1-2 nuotraukose, kaip atsiminima.

Nesupykit, bet tai nelabi "praktiska" suniuka laikyti ant ranku ( o jei dar baznycioje? blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate0: 07 gegužės 2006 - 08:32
iswis nesamone laikyt koky gywi...ir dar baznycioj...wisu pirma ten jokio suns neileis. idomu, kur cia butu pagarba diewui... nors aisku, daugelis banycioj tuokiasi tik del nuotrauku...
taip, kad...suns balsas i dangu neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2006 05 05, 23:57)
Labutis 4u.gif as puokstes neturesiu, mano planuose vietoj puokstes rankose suniukas, kuriam bus tik pora menesiu, issvajotasis, ir tokia svarbia man diena noreciau kad jis kartu butu su manim, o tokiu atveju tikrai jo nemesiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiek zinau kas pagaves puokste buvo kada, tai tikrai ne greiciausiai istekejo, as speceliai negaudziau niekada tongue.gif
user posted image

nepyk, bet nors mintis ir originaloka, bet visiškai netinkanti vestuvėms ir neapgalvota. Visų pirma aišku nei į bažnyčią nei į metrikacijos biurą tu jo nenusineši. Antra - poros mėnesių šunyčiui žmonių šurmulys bus didžiausias stresas - tokio amžiaus šuniukai dar nėra išmokyti daryti sisiuką ir visakitą tik tada, kai šeimininkas paleidžia juos ant žemės blush2.gif Nebijai, kad ant tavo nuostabiosios suknelės atsiras balutė doh.gif Be to, tampyti vargšą padarėlį visą dieną.... nežinau nežinau... schmoll.gif
Atsakyti