Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(Linciukinas @ 2006 06 23, 14:51)
o jei bus kalijos, tai vargses kas is ju liks po tokio skydzio  g.gif  blink.gif

iš ko? iš kalijų g.gif ? viskas joms bus gerai thumbup.gif mačiau kaip neseniai tokia skrido
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 23, 16:15)
iš ko? iš kalijų  g.gif ? viskas joms bus gerai  thumbup.gif mačiau kaip neseniai tokia skrido

Aha is kaliju ax.gif Nu gal ir nieko nenutiks netokios jos ir trapios, bet siek tiek gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 03 25, 11:50)
Per vestuves įprasta jaunajai nusisukus mesti puokštę netekėjusių merginų pusėn, kuri pagauna, ta, atseit, pirma ištekės, po mūsų vestuvių būtent taip ir buvo, greičiausiia ištekėjo ta mergina, kuri pagavo mano puokštę, jai aš nuo to momento tą puokštę ir padovanojau, o dabar kaip ir gailiuos, žiūriu, draugė savo vestuvinę puokštę taip gražiai susidžiovinusi laiko  g.gif , ar jūs džiovinote, pasilikote sau puokštę?

aš tai mesiu ir bus negaila 4u.gif
jei pradėt gailėt kiekvienos smulkmenos, tai paskui sunku būti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo puokste meciau netekejusiu merginu pusen, skrido tiesiai vienai is pamergiu i rankas, tai jai ir liko ta mano puokste. Ne kiek negaila smile.gif
Atsakyti
Aš savo puokšte turiu iki šiol (susidžiovinau). Per vestuves jos nemečiau, nes netekėjusių ten nebuvo, na nebent mama, bet ji ženytis nenori antrą kartą lotuliukas.gif

O beje, ar žinot, kad pagal senus lietuvių prietarus sakoma: jei mesi savo puokštę, išmesi ir savo laimę kartu su ja tongue.gif

Tai jei esat prietaringos nekopijuokit amerikonų ir nemėtykit savo laimės mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi as neprietaringa wink.gif ir meciau savo puokste, maniske kol nenuvyto buvo pas pagavusia puokste mergina, o siuo atveju mano busima broliene clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 06 30, 16:58)
kadangi as neprietaringa  wink.gif ir meciau savo puokste, maniske kol nenuvyto buvo pas pagavusia puokste mergina, o siuo atveju mano busima broliene  clap.gif  clap_1.gif

tau el.p. adresą reiktų keist biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo puokštę mečiau, bet pagavusi mergina man ją atidavė. Puokštę susidžiovinau, vėliau nukarpiau žiedelius (puokštė buvo iš rožių) ir juos laikiau vazelėje. Kelerius metus džiaugiausi, bet vėliau išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 06 29, 16:10)

O beje, ar žinot, kad pagal senus lietuvių prietarus sakoma: jei mesi savo puokštę, išmesi ir savo laimę kartu su ja  tongue.gif

Tai jei esat prietaringos nekopijuokit amerikonų ir nemėtykit savo laimės  mirksiukas.gif

o aš manau, kad jei tikėti visais prietarais kurie yra, tai iš vis geriau sėdėt namie ir nejudėti lotuliukas.gif nesamonė, čia žmogaus įsitikinimas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 07 03, 11:41)
o aš manau, kad jei tikėti visais prietarais kurie yra, tai iš vis geriau sėdėt namie ir nejudėti  lotuliukas.gif  nesamonė, čia žmogaus įsitikinimas ir tiek

Tai jau tongue.gif vestuvių tema tai iš vis tų prietarų begalės....
Atsakyti
As savo puokste meciau, o paskui man ja atidave ir dabar ji sudziuvusi sekcijoje stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 07 03, 11:16)
Tai jau tongue.gif  vestuvių tema tai iš vis tų prietarų begalės....

va va biggrin.gif geriausia neimt į širdį ir pasikliauti savo nuojauta, o ne prietarais thumbup.gif
Atsakyti