Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

mano puokštė - jau beveik metai - gražiai pakabinta pas vyriausią pamergę bute - ji pagavo, kai mečiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as savo puokste atidaviau busimai pusbrolio zmonai, nes antra vestuviu diena kai jau reikejo puokste mest nebebuvo daugiau netekejusiu blush2.gif tai as jai graziai atidaviau ax.gif
Atsakyti
antra vestuviu diena sventeme pas uosvius sode, tai ir savo puokste ten nusiveziau (tai buvo praeitu metu rugpjuti). ir tik visai neseniai vel uzsukus pas juos i soda pamaciau, kad mano puokste sudziovinta graziai sau guli sekcijoje. taip fainai pasidare, tokie silti jausmai uzliejo, as apie ja net pamirsus per tiek laiko buvau, maniau, kad pamerge, kuri ja pagavo pasieme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 19 birželio 2006 - 09:41
QUOTE(Tiffany @ 2006 05 10, 07:39)
mano puokštė - jau beveik metai - gražiai pakabinta pas vyriausią pamergę bute - ji pagavo, kai mečiau  biggrin.gif  4u.gif

aš savo puokštytę mečiau, pagavo viena iš pamergių. Labai apsidžiaugė, o vakaro pabaigoje, atėjo ir nedrąsiai paklausė, ar gali pasiimti biggrin.gif tai kai atsakiau, jog gali, labai apsidziauge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 06 19, 11:58)
aš savo puokštytę mečiau, pagavo viena iš pamergių. Labai apsidžiaugė, o vakaro pabaigoje, atėjo ir nedrąsiai paklausė, ar gali pasiimti biggrin.gif tai kai atsakiau, jog gali, labai apsidziauge bigsmile.gif

O jei puokstes buna "mikrafonuose", t. y. sunkios, jus jas vis tiek metat?
Atsakyti
Mano puokste atiteko irgi vienai is pamergiu, kai ji pagavo. Tai zinau, kad ji vis dar pas ja yra. Jau beveik 2 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 06 19, 12:06)
O jei puokstes buna "mikrafonuose", t. y. sunkios, jus jas vis tiek metat?

mano nebuvo labai sunki, bet nebuvo ir lengvutė. Nors nežinau, ar ji buvo "mikrofone", bet pagavo labai puikiai ax.gif
Atsakyti
Maniske taip pat liko pamergei, kuri ja pagavo... biggrin.gif
Atsakyti
Na, o mano puokštė, tai pas mane stovi ir dar gražiai žydi, pamergė nors ir pagavo puokštę, bet atidavė ją man atgal.
Beto pas mane liko ir visos pamergių puokštės doh.gif
Na, o kai manoji puokštė baigs žydėti aš ją tiesiog išmesiu į šiukšlių kibirą
ax.gif
Na, tokia jau aš esu... cool.gif
Atsakyti
namie labai graziai atrodo vestuvine mano puokste rolleyes.gif labai dziaugiuos kad po daugiau nei dvieju metu ji labai sauniai issilaikiusi ir puosia namu interjera thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, bent jau kol kas neketinu mest puokstes...tik nezinau kur ja det po vestuviu , kaskaip nelabai graziai atrodys jei ismesiu i suksliu deze, o dziovint nenoriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaiciuke: 23 birželio 2006 - 12:28
As taip pagalvojau, na jei tokia yra tradicija, kad mesti puokste pamergem, bet kaip jos yra mikrafono stiliaus tai ji ir "skristi" gali lengvai, o jei bus kalijos, tai vargses kas is ju liks po tokio skydzio g.gif blink.gif
Atsakyti