Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

manaja puokstyte pagavo pirmoji pamerge tai lyg ant debesu skraide,jos berniukas pagavo vyro kaklaskare.tai dabar laukiam ju vestuviu.o siaip savaja puokste planavau dziovinti,bet viskas gavosi kaip gavosi.beje,pries tai 2metus iseiles pagaudavau tai joms nuvytus jos tiesiog,iskeliaudavo i siuklyne smile.gif gaila,bet lai tikrasis grozis lieka nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
savaja kai reikejo mest ,buvo vos ne asaru pakalne,nes labai norejau ja pasilikt,bet visos pamerges baisiausiai tam priestaravo...pasiemiau puokste,atsistojau mest,susigraudinau kazkaip...prisiminiau,kad plaukuose turejau nuo pirmos vestuviu dienos likusia gyva maza gelyte,tad ja ir meciau biggrin.gif o puokste taip ir pasilikau 4u.gif labai ji man buvo grazi,tai susidziovinau,bet dziovintos vaizdas jau nekoks doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 08 17, 22:28)
gaila,bet lai tikrasis grozis lieka nuotraukose thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš ir taip galvoju, todėl mesiu negailėdama ir tikėsiuosi, kad mergina ją pagavusi, pagaus ir savo laimės paukštę (tiksliau - paukštį) biggrin.gif
Atsakyti
Mano puokštytę pagavo draugė, tai sakė vis dar pas ją stovi mano gėlytės smile.gif O vestuvės buvo rugpjūčio 22 d. smile.gif
Atsakyti
Pagavo mano draugė, o koks tolesnis likimas, net nežinau. Ir koks skirtumas, savo ji jau atitarnavo. O pasilikinėti tokių dalykų nematau reikalo. Svarbiausia yra geri prisiminimai, dar nuotraukos. O visa kita - buvę nebuvę...
Atsakyti
Nezinau ar kas ta sake, bet- jei nenori nuotaka mesti savo puokstes yra kitas variantas kad visi butu patenkinti, padaryti antra puokste kuri ir butu metama...
nepamenu kur, bet skaiciau straipsni apie tai, ir man si ideja pasirode visai nieko..arba dar daro taip, kad viena puokste susideda is keliu daliu ir metant tos dalys atsiskiria, tada daugiau mergaiciu gali pagauti puokste (jos dalis), na nzn kaip paaiskinti, tikiuosi supratot minti 4u.gif 4u.gif

mano vestuves bus kitais metais, puokste planuoju daryti is orchideju sakos, mesti man negaila, tik galvoju kaip reikes mesti kad ja begaudant tiesiog jos nesulauzytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes tikrai nematau tikslo pasilikti puokstes ir dulkes rinkti unsure.gif
Atsakyti
ir beto dziovintos geles nelaime nesa...
Atsakyti
QUOTE(debesyse @ 2009 09 06, 17:30)
ir beto dziovintos geles nelaime nesa...

čia susapnavot ar asmeninė patirtis byloja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 09 04, 20:53)
Pagavo mano draugė, o koks tolesnis likimas, net nežinau. Ir koks skirtumas, savo ji jau atitarnavo. O pasilikinėti tokių dalykų nematau reikalo. Svarbiausia yra geri prisiminimai, dar nuotraukos. O visa kita - buvę nebuvę...

drinks_cheers.gif As ir meciau savo puokste smile.gif
pasd mus ir siaip visko is vestuviu prisirinko ax.gif

QUOTE(varshkyte @ 2009 09 05, 12:08)
arba dar daro taip, kad viena puokste susideda is keliu daliu ir metant tos dalys atsiskiria, tada daugiau mergaiciu gali pagauti puokste (jos dalis), na nzn kaip paaiskinti, tikiuosi supratot minti  4u.gif  4u.gif

Negirdeta ideja, bet idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 09 05, 13:08)
Nezinau ar kas ta sake, bet- jei nenori nuotaka mesti savo puokstes yra kitas variantas kad visi butu patenkinti, padaryti antra puokste kuri ir butu metama...
nepamenu kur, bet skaiciau straipsni apie tai, ir man si ideja pasirode visai nieko..arba dar daro taip, kad viena puokste susideda is keliu daliu ir metant tos dalys atsiskiria, tada daugiau mergaiciu gali pagauti puokste (jos dalis), na nzn kaip paaiskinti, tikiuosi supratot minti  4u.gif  4u.gif

Buržųjų išmyslas ir pinigų mėtymas į balą
kaip gailėti tokių dalykų, kaip nuvystančios gėlės? niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Kai maniske nuvys, keliaus i siuksliadeze cool.gif nematau reikalo dziovint, kad veliau dulkes rinktu...
o tokie pasisakymai, kaip "man gaila mesti, gaila atiduoti ir t.t.", tai juoka kelia tongue.gif
Atsakyti
O aš girdėjau tokį dalyką, kad po metų, per pirmąsias vestuvių metines reikia nuotakos ir pamergių puokštes sudeginti ax.gif Tai va dabar laukiu kol praeis metai ir deginsiu 4u.gif Tik deja neprisimenu kodėl taip reikia daryti, bet galėsiu savo draugės paklausti biggrin.gif
Atsakyti