Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 26, 20:59)
Arba dar pagalvojau, apdalinti reiketu visas netekejusias po gelyte is puokstes, tegu zenijas laimingai, kam cia pestis, juk vaikinu pilna smile.gif

Aha...gera ideja thumbup.gif Jei jau ir man bus super gaila manosios puokstes, tai taip ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Man ir žiedukus iš puokštės traukyti gaila, bent jau kaip dabar galvoju tongue.gif Palaikysiu puokštę kol bus graži, o ar džiovinsiu dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
As savo puokste meciau per peti pamergems,ir ja pagavo mano vyro sesuo smile.gif Tai spekit kas pirma isteka siemet? laugh.gif Keista,bet ji wink.gif Ot sako ir netikek tom tradicijom ir prietarais... unsure.gif
Atsakyti
jau rasiau puokste meciau, bet ne savo, o pamerges vienos... biggrin.gif rolleyes.gif ir dabar tik pamasciau, kad dar metai nepraejo po musu vestuviu, o jau trys poros susituoke... thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi nemėtysiu. Sudžiovinsiu atminimui tongue.gif
Atsakyti
Sudziovinau, bet maze labai jau apskabe ja mad.gif . Matyt keliaus tuoj i siuksliu kibira smile.gif
Atsakyti
As tai mesiu ir padovanosiu potencialiai nuotakai biggrin.gif
Mano burio merginos jau ruosiasi siai runkciai, kri kuria laugh.gif laugh.gif laugh.gif kaip per regbio rungtynes laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As irgi meciau savo puokste, tik is antro karto ja pagavo viena mano drauge, nors tuo paciu metu gaude ir kita tongue.gif , taigi abi jos sia vasara istekes (beveik po dveju metu nuo mano vestuviu). O puokste po vestuviu vaziuodama namo pasiemiau, nes mergina, kuri ja pagavo isvaziavo ir paliko salej, taigi as ja ir priglaudziau, sudziovinau ir laikau kaip seimynines laimes simboliu. Netikiu prietarais, tikiu tik savo isitikinimais, kad daiktai, kurie mums patinka nesa tik laime tongue.gif
Atsakyti
O koks prietaras del vestuvines puokstes?
Atsakyti
maniske sudziovinta stovi ant televizoriau... dar visai gerai atrodo... thumbup.gif pradzioj bedziudama tik biski pabirejo, o dabar dar liuks isvaizdos yra wink.gif ziuresiu, jei kada labai bires, tai ir atsisveikinsiu, bet kol kas tai saugosiu wink.gif
Atsakyti
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama. Cia man mociute kazkada poravo tas tradicijas. IR sake, puokste tam ir yra, kad likimas ja nunestu ten, kur kita turi laimingia siteketi. Kadangi mano vestuves ir bus su visom giliom tradicijom, tai sveisiu puokste, kad tik salia manes jos nebutu smile.gif

As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE! smile.gif Bet.....pasirodo, tos tradicijos vistiek pildosi clap.gif
O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 01, 09:37)
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama. Cia man mociute kazkada poravo tas tradicijas. IR sake, puokste tam ir yra, kad likimas ja nunestu ten, kur kita turi laimingia siteketi. Kadangi mano vestuves ir bus su visom giliom tradicijom, tai sveisiu puokste, kad tik salia manes jos nebutu smile.gif

As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE! smile.gif Bet.....pasirodo, tos tradicijos vistiek pildosi clap.gif
O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos clap.gif

O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama

O kodėl nepatariama? Ką jos daro? g.gif
Atsakyti