QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 26, 20:59) |
Arba dar pagalvojau, apdalinti reiketu visas netekejusias po gelyte is puokstes, tegu zenijas laimingai, kam cia pestis, juk vaikinu pilna ![]() |
Aha...gera ideja

As savo puokste meciau per peti pamergems,ir ja pagavo mano vyro sesuo
Tai spekit kas pirma isteka siemet?
Keista,bet ji
Ot sako ir netikek tom tradicijom ir prietarais...

Aš irgi nemėtysiu. Sudžiovinsiu atminimui

Sudziovinau, bet maze labai jau apskabe ja
. Matyt keliaus tuoj i siuksliu kibira

As tai mesiu ir padovanosiu potencialiai nuotakai
Mano burio merginos jau ruosiasi siai runkciai, kri kuria
kaip per regbio rungtynes

Mano burio merginos jau ruosiasi siai runkciai, kri kuria

As irgi meciau savo puokste, tik is antro karto ja pagavo viena mano drauge, nors tuo paciu metu gaude ir kita
, taigi abi jos sia vasara istekes (beveik po dveju metu nuo mano vestuviu). O puokste po vestuviu vaziuodama namo pasiemiau, nes mergina, kuri ja pagavo isvaziavo ir paliko salej, taigi as ja ir priglaudziau, sudziovinau ir laikau kaip seimynines laimes simboliu. Netikiu prietarais, tikiu tik savo isitikinimais, kad daiktai, kurie mums patinka nesa tik laime

O koks prietaras del vestuvines puokstes?
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama. Cia man mociute kazkada poravo tas tradicijas. IR sake, puokste tam ir yra, kad likimas ja nunestu ten, kur kita turi laimingia siteketi. Kadangi mano vestuves ir bus su visom giliom tradicijom, tai sveisiu puokste, kad tik salia manes jos nebutu
As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE!
Bet.....pasirodo, tos tradicijos vistiek pildosi
O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos

As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE!

O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 01, 09:37) |
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama. Cia man mociute kazkada poravo tas tradicijas. IR sake, puokste tam ir yra, kad likimas ja nunestu ten, kur kita turi laimingia siteketi. Kadangi mano vestuves ir bus su visom giliom tradicijom, tai sveisiu puokste, kad tik salia manes jos nebutu ![]() As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE! ![]() ![]() O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos ![]() |
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama
O kodėl nepatariama? Ką jos daro?