Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Jos nesikandzioja, jeigu jas laikai smile.gif , bet zinai, su visokiais prietarais, kad tipo nelaime nesa i namus ir pan. Namuciuose turi zydeti nuolat gyvos geles wub.gif
Atsakyti
sad.gif o as saugau savo puokste kaip ir suknele. Kas dabar bus ????
Atsakyti
O dabar bus labai blogai smile.gif Ateis velnias ir numaus kelias clap.gif Kad paneles jus viska priimat kaip uz gryna. Taigi, kas kaip nori, tas taip elgiasi. Mat vienoms butinai balta suknele, butinai pirsli karti, butinai filmuotoja imti, kitoms to visai nereikia. taip ir cia! Man vienaip psakoja, kitoms kitaip...Tad vienos dziovinkim tas puostes, kitos atiduokim netekejusioms, trecios is vis ismeskim kai nuvys biggrin.gif
Ir visoms gerai ir niekas nedejuoja thumbup.gif
Atsakyti
As kai buvau vienose vestuvese, tai jaunoji vestuvine puokste paliko ant mamos kapo. O kitose vestuvese buvo didziulis pamergiu karas del puokstes, man tai nelabai patiko. Visai cia kazkas gera ideja pasake - ne mesti puokste, o atiduoti artimiausiai neistekejusiai draugei ar seseriai. clap.gif Cia ziuriu dauguma jaunuju, kurios dziovino puokstes, veliau vis vien ismete ar sudegino. Tai gal dziovinti ir neverta? g.gif
Atsakyti
Na dabar aš jau galutinai nutariau - atiduosiu savo puokštę pirmąjai pamergei - ji dar betekėjusi, bet kartais naktis praleidžia pas savo vaikiną.

Turbūt ji labai apsidžiaugs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 01, 09:37)
O zinot puoksciu metikes, kad dziovintas geles laikyti namuose nepatariama. Cia man mociute kazkada poravo tas tradicijas. IR sake, puokste tam ir yra, kad likimas ja nunestu ten, kur kita turi laimingia siteketi. Kadangi mano vestuves ir bus su visom giliom tradicijom, tai sveisiu puokste, kad tik salia manes jos nebutu smile.gif

As buvau lapkricio menesi vestuvese ir taipogi pagavau puoste, tada apie vestuves net minties neturejom ir juokemes, kad NESAMONE! smile.gif Bet.....pasirodo, tos tradicijos vistiek pildosi clap.gif
O siaip juk tikrai yra atrakcija tas puokstes metimas! IR kiekviena nori ja pagauti! Tad meskit mergaites tas puostes, lai dziaugiasi kitos ir laukia savo dienos clap.gif

tai kad kaip tik seniau vestuvese niekas savu (jaunosios) puokstes nemetydavo... wink.gif cia tik visokiu filmu prisiziureje... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai praejusia vasara buvau vieno draugo vestuvese ir nors nebuvau pamerge, bet kai nuotaka mete puokste sustojo visos vestuvese dalyvavusios merginos ja gaudyti. As tai net minties neturejau del jos kovoti or somenthing, bet ji eme ir tiesiai i mane atskrido. tongue.gif Tai va po menesiuko mano vestuves... po tokiu nutikimu ir prietarais pradedu tiketi... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O ka su savo puokste darysiu taip ir nenusprendziu... g.gif Kai snekejau su muzikantais tai jie sake, kad puokste pirma nakti turi buti pas jaunaja, o kita diena ja reiketu mesti. Bet va nezinau, ar nebus gaila... wub.gif gal geriau susidziovinti... Mano sesers vestuvine puokste taip graziai sudziovinta pas tevukus namuose stovi... Bet kiek gi ta sudziovinta namuose stoves... O be to mano busimasis vyras tokiu dziuvenu nelabai pripazista... speju, kadangi vestuvese bus daug netekusiu mergaiciukiu reikes joms dziaugsmo suteikti ir surengti puokstes metimo ceremonija. biggrin.gif
Atsakyti
Ash meciau savo puokste!!
Buvo labai smagu thumbup.gif
Ta mergina kur pagavo tai kolkas net vaikino neturi, bet teketi labai jau nori rolleyes.gif
Tai gal ir pamacyyys clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nenorėčiau tokio grožio mėtyti ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 03, 08:39)
Nenorėčiau tokio grožio mėtyti ohmy.gif

man irgi buvo gaila tongue.gif o ir dabar nemesciau... niekada
Atsakyti
O as savo puokstes nemeciau, o padovanojau savo dar netekejusiai pusseserei rolleyes.gif kadangi mano vestuvese dauguma merginu jau buvo istekejusios, o kitos dar per jaunos teketi, tai puokstes metimas butu neturejes prasmes. O ir mesti savo puokste man butu buve labai gaila, todel dziaugiusoi isvengusi tokios proceduros. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 01, 12:03)
As tai praejusia vasara buvau vieno draugo vestuvese ir nors nebuvau pamerge, bet kai nuotaka mete puokste sustojo visos vestuvese dalyvavusios merginos ja gaudyti. As tai net minties neturejau del jos kovoti or somenthing, bet ji eme ir tiesiai i mane atskrido. tongue.gif Tai va po menesiuko mano vestuves... po tokiu nutikimu ir prietarais pradedu tiketi... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

prietarais tikrai netikiu, bet per mano vestuves puokshte pagavusi drauge jau ishtekejo ir laukiasi wink.gif
Atsakyti