| QUOTE (bonda @ 2004 07 05, 09:14) |
| |
Kadangi metei ne savo puokste (kaip turetu buti pagal visas tradicijas ir is ju kylancius prietarus), tai ir metimo pasekmes nieko nereiskia.
| QUOTE (bonda @ 2004 07 05, 10:24) |
| kad tikrose lietuviskose tradicijose jokio metimo ir nera... |
Suprantu, bonda, kad savaja buvo gaila svaidyti... as irgi vis nepasisprendziu kaip reiks pasilegti... speju, kad tikrai bus gaila...
| QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 05, 10:27) |
| Suprantu, bonda, kad savaja buvo gaila svaidyti... as irgi vis nepasisprendziu kaip reiks pasilegti... speju, kad tikrai bus gaila... |
o buvo taip, kad kai jau grizom i sventimo vieta... as is anksto buvau sumasciusi kad stala puosime butent visom puokstem pamergiu, svocios, mano.... tad buvo ant stalo isdeliotos tuscios vazeles, i kurias sumerkem visas puokstes, o maniske ant torto (nes buvo specialiai ten taure ant virsaus ideta): ir stalas papuostas, ir puokstem vietos surastos...
tarp kitko, as turiu ir viena pamerges puokste sudziovinta, nes viena pamirso isvaziuodama...
Aš savo puokštę atiduosiu pirmai pamergei ji dar betekėjusi, bet turi draugą
as puokstes nemesiu, bet graziai iteiksiu savo pirmai pamergei, nes jie po dvieju savaiteliu vestuves kelia, tai jie pagal taisykles turetu pirmi kelt vestuves po musu
o del keliaraiscio, tai reik siaip del linksmumo ka nors sugalvot, kaip skaiciau, kad jaunikis su dantim numautu
, tada pirmam pabroliui savo pamergikei seksualiai apmaut, niu ka nors
o del keliaraiscio, tai reik siaip del linksmumo ka nors sugalvot, kaip skaiciau, kad jaunikis su dantim numautu
Kažkaip kvaila su tuo keliaraisčiu.........
| QUOTE (Alonda @ 2004 07 06, 21:02) |
| Kažkaip kvaila su tuo keliaraisčiu......... |
niu matai, esam skirtingi zmones ir idejos skritingai atrodo
man gal visai linksma butu, tau gal kvaila, taip pat kaip su puokstem, kas meta, o kam kvaila ideja atrodo, visiem juk neitiksi
o cia juk tavo svente, todel darysi, taip kaip tau patinka
| QUOTE (rimulka @ 2004 07 06, 21:08) | ||
niu matai, esam skirtingi zmones ir idejos skritingai atrodo man gal visai linksma butu, tau gal kvaila, taip pat kaip su puokstem, kas meta, o kam kvaila ideja atrodo, visiem juk neitiksi o cia juk tavo svente, todel darysi, taip kaip tau patinka |
o man labai patiko si ideja su keliaraisciu