Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif per savas vestuves, kadangi visos labai norejo to metimo, meciau pamerges puokste, o pagavo drauge, kuri jau du sykius istekejusi - ka cia reikia?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 07 05, 09:14)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif per savas vestuves, kadangi visos labai norejo to metimo, meciau pamerges puokste, o pagavo drauge, kuri jau du sykius istekejusi - ka cia reikia?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kadangi metei ne savo puokste (kaip turetu buti pagal visas tradicijas ir is ju kylancius prietarus), tai ir metimo pasekmes nieko nereiskia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 05, 10:16)
Kadangi metei ne savo puokste (kaip turetu buti pagal visas tradicijas ir is ju kylancius prietarus), tai ir metimo pasekmes nieko nereiskia. tongue.gif

kad tikrose lietuviskose tradicijose jokio metimo ir nera... wink.gif o savosios per daug gaila buvo metyti vetyti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 07 05, 10:24)
kad tikrose lietuviskose tradicijose jokio metimo ir nera... wink.gif o savosios per daug gaila buvo metyti vetyti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Suprantu, bonda, kad savaja buvo gaila svaidyti... as irgi vis nepasisprendziu kaip reiks pasilegti... speju, kad tikrai bus gaila... sad.gif O kaip pasirinkai butent kurios pamerges puokste mesti??? Ir ar lengvai pamerge puokste atidave? Ne visos ir su savo gelytemis speju lengvai skiriasi... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 05, 10:27)
Suprantu, bonda, kad savaja buvo gaila svaidyti... as irgi vis nepasisprendziu kaip reiks pasilegti... speju, kad tikrai bus gaila...  sad.gif O kaip pasirinkai butent kurios pamerges puokste mesti??? Ir ar lengvai pamerge puokste atidave? Ne visos ir su savo gelytemis speju lengvai skiriasi... wink.gif

o buvo taip, kad kai jau grizom i sventimo vieta... as is anksto buvau sumasciusi kad stala puosime butent visom puokstem pamergiu, svocios, mano.... tad buvo ant stalo isdeliotos tuscios vazeles, i kurias sumerkem visas puokstes, o maniske ant torto (nes buvo specialiai ten taure ant virsaus ideta): ir stalas papuostas, ir puokstem vietos surastos... thumbup.gif tai kai reikejo mesti, griebiau arciausiai buvusia... biggrin.gif biggrin.gif niekeno neatsiklaususi... wub.gif bet puokste liko sveikut sveikutele wink.gif o ta, kur pagavo, tos puokstes negavo, nes ji buvo pamerkta atgal... bet ji jos ir neprase...taip jau gavosi...wink.gif
tarp kitko, as turiu ir viena pamerges puokste sudziovinta, nes viena pamirso isvaziuodama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 liepos 2004 - 11:04
Aš savo puokštę atiduosiu pirmai pamergei ji dar betekėjusi, bet turi draugą thumbup.gif
Atsakyti
as puokstes nemesiu, bet graziai iteiksiu savo pirmai pamergei, nes jie po dvieju savaiteliu vestuves kelia, tai jie pagal taisykles turetu pirmi kelt vestuves po musu clap_1.gif
o del keliaraiscio, tai reik siaip del linksmumo ka nors sugalvot, kaip skaiciau, kad jaunikis su dantim numautu wub.gif , tada pirmam pabroliui savo pamergikei seksualiai apmaut, niu ka nors clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 06 liepos 2004 - 20:59
Kažkaip kvaila su tuo keliaraisčiu......... sad.gif sad.gif sad.gif
sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alonda: 06 liepos 2004 - 21:01
QUOTE (bonda @ 2004 07 05, 10:14)

ištekės trečią kartą rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 06, 21:02)
Kažkaip kvaila su tuo keliaraisčiu......... sad.gif sad.gif sad.gif
sad.gif

niu matai, esam skirtingi zmones ir idejos skritingai atrodo blink.gif
man gal visai linksma butu, tau gal kvaila, taip pat kaip su puokstem, kas meta, o kam kvaila ideja atrodo, visiem juk neitiksi g.gif
o cia juk tavo svente, todel darysi, taip kaip tau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 07 06, 21:02)
ištekės trečią kartą rolleyes.gif wink.gif

cia tai gerai parasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (rimulka @ 2004 07 06, 21:08)
QUOTE (Alonda @ 2004 07 06, 21:02)
Kažkaip kvaila su tuo keliaraisčiu......... sad.gif  sad.gif  sad.gif
sad.gif

niu matai, esam skirtingi zmones ir idejos skritingai atrodo blink.gif
man gal visai linksma butu, tau gal kvaila, taip pat kaip su puokstem, kas meta, o kam kvaila ideja atrodo, visiem juk neitiksi g.gif
o cia juk tavo svente, todel darysi, taip kaip tau patinka thumbup.gif

o man labai patiko si ideja su keliaraisciu thumbup.gif
Atsakyti