Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 05 06, 23:10)
O kokia pas jus spalva? Kaip ji realiai atrodo, i rusvuma ar i rausvuma?

Labiau i rusvuma, bet yra gan sviesaus atspalvio, sia pudra geriausiai isibandyti ir apziureti kristianoje, o norincioms pirkti is manes, kaina tikrai suderesime ax.gif
atsiprasau uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 05 06, 18:00)
Man Kristianoje aiskino, kad  yra skirtingos  rinkos  USA ir EU, niu ta prasme, kad ten numeriukai kiti, nes yra skirti  juodaodem spalvu gama, bataodem, azijietem  ir  pn. todel ten  tie skaiciai  ir truputi kitokie:) Man cia taip  apie  estee lauder sake:)

ačiū labai už atsakymą 4u.gif kaip man "nedaėjo" doh.gif biggrin.gif
nes užsiprašiau Londono oro uoste, kad nupirktų draugas pudrytę (ten Chanel Teint Innocence 80 Lt bigsmile.gif ) ir bijojau, kad skirsis tie numeriukai. Tai dabar ramu smile.gif
Atsakyti
Isbandziau siryt Givenchy Subli'mine ax.gif

user posted image

Nius labai fainute pasirode wub.gif nors tik pirma karta tepiau, bet labai patiko, kad ne tokia skysta kaip kitos, atvirksciai tirstesnes konsistencijos, labai graziai ir maloniai tepasi ant veiduko, paserpetojimu nesimato, bent jau neisryskina ju, jauciasi padrekinta oda bigsmile.gif maskuoja neblogai, graziai veidas atrodo, pailsejes toks, skaistus thumbup.gif pirmas ispudis tikrai labai geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 06, 22:24)
gal kas naudojote is maybelline - dream satin liquid? kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif

As nusipirkau (pardavineju jau doh.gif ). Siaip pudrytes kostistencija patiko, ir ant veido labai graziai atrodo, tik va ne mano odai. Kadangi mano odyte laaabai jautri tai isbere siaubingai, praktiskai mano odai niekas netinka, kiek bandziau pudru, visada ta pati reakcija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 05 06, 22:22)
Pagaliau atradau tai kas mano odai idealiai tiko.Ir kaina nesikandžioja.  wub.gif
user posted image

Kokia oda?Ar gerai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 05 07, 10:22)
Isbandziau siryt Givenchy Subli'mine  ax.gif

user posted image

Nius labai fainute pasirode  wub.gif  nors tik pirma karta tepiau, bet labai patiko, kad ne tokia skysta kaip kitos, atvirksciai tirstesnes konsistencijos, labai graziai ir maloniai tepasi ant veiduko, paserpetojimu nesimato, bent jau neisryskina ju, jauciasi padrekinta oda  bigsmile.gif  maskuoja neblogai, graziai veidas atrodo, pailsejes toks, skaistus  thumbup.gif  pirmas ispudis tikrai labai geras  drinks_cheers.gif

O kokia jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 05 07, 11:05)
O kokia jusu oda?

Misri, skruostai baisiai sausi, o nosis ir kakta jau i vakara ima blizgeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 06, 21:53)
Jei būtų spalva kita, aš pirkčiau biggrin.gif
Nes pagalvojau, kad kai baigsis krempudra, vėl pirksiu tą pačią Clarins. Bus nors patikrintas variantas, vasarai kaip tik lengva pudra, natūraliai atrodys ir svarbiausia būsiu rami, kad išsilaikys visą dieną ir veidas neblizgės. Tikiuosi oda neišsausės nuo saulės, nes tada nebežinau ką reikės daryti, eksperimentuoti nelabai noriu, kai pudros kainuoja virš 100Lt doh.gif

tai tinka riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 05 07, 13:21)
tai tinka riebiai odai?

Tinka. Ir ant pakuotės rašo, kad skirta mišriai/riebiai odai. Mano riebiai odai tinka puikiai.
Dar pažiūrėjau, kad ji su SPF 15, tai tikrai, kad vasarai nieko kito ir nebeieškosiu, gal tik spalvą kitą žiūrėsiu, nes planuoju įdegt biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu Lancome Maquimat araba Teint Idole Ultra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 07, 10:05)
Kokia oda?Ar gerai maskuoja?

Pas mane mišri.Spuoguota kakta ir nosis su inkštirais.Inkštirus paslepia idealiai,spuogus taip pat.
O ta pudra man patiko vien dėl to, kad ji tikrai susilieja su odos atspalviu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 05 08, 15:01)
Pas mane mišri.Spuoguota kakta ir nosis su inkštirais.Inkštirus paslepia idealiai,spuogus taip pat.
O ta pudra man patiko vien dėl to, kad ji tikrai susilieja su odos atspalviu. wub.gif

O nuo jos dar daugiau inkštirų ir spuogelių neatsiranda? g.gif
Atsakyti