sveikos mergytės,vis paskaitydavau aš jūsų plepesiukus,pasvajodavau apie vaflius,bet neturėjau vafilnės... Va šian nusipirkom va tokią, nusipirkau ir mišinį iš maxinos....galvojau,kaip pirmakartei gal geriau su juo pabandyt,bet...man nesigavo tie vafliai
kažkaip dalis tešlos prie viršaus prikepa,dalis prie apačios
neprisvyla,gražiai nusiima,bet...nesigauna man tos širdelės
ką netaip darau?
QUOTE(Ramunita @ 2009 03 15, 18:58)
sveikos mergytės,vis paskaitydavau aš jūsų plepesiukus,pasvajodavau apie vaflius,bet neturėjau vafilnės... Va šian nusipirkom va tokią, nusipirkau ir mišinį iš maxinos....galvojau,kaip pirmakartei gal geriau su juo pabandyt,bet...man nesigavo tie vafliai
kažkaip dalis tešlos prie viršaus prikepa,dalis prie apačios
neprisvyla,gražiai nusiima,bet...nesigauna man tos širdelės
ką netaip darau? 
as irgi tokia turiu,bet man gal gaunasi,nes vafline balta
jei rimtai,tai kepiau pagal viena recepta,tai gavosi tie vafliai,bet minksti. ir kazi,ar su ta vafline gali kieti gautis.jauciu,kad cia reikia tos senos vaflines
QUOTE(_liepa @ 2009 03 17, 15:22)
o kiek i keptuve dedate teslos, kad nesigautu mazi?
as dedu po sausta,kartais du,ziurint kokio didumo norisi
o siaip tai bandyt reikia,nes daug priklauso ir nuo teslos tirstumo
sveikos, labai noriu vafliu tokiu, kaip palangoj budavo pirkti, Basanaviciaus gatveje. stori ir minksti.
gal zinot toki receptuka? nes niekur nerandu. turiu tarybine elktrine keptuve, kaip manot ar su ja iseitu tokie?
gal zinot toki receptuka? nes niekur nerandu. turiu tarybine elktrine keptuve, kaip manot ar su ja iseitu tokie?
reiks butinai pasigamint
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 19, 13:23)
sveikos, labai noriu vafliu tokiu, kaip palangoj budavo pirkti, Basanaviciaus gatveje. stori ir minksti.
Aš ir labai norėčiau sužinoti receptą
Mergaitės, gal žinot kur yra pirkti tokia keptuvė vafliams?
Maciau sia keptuve pirkti praeita savaitgali Megos senukuose lyg ir
Labai atsiprasau jei ka sumaisau, nes per labai daug pardziu avrem. Bet lyg ir Megos senukai.
QUOTE(lile @ 2009 03 27, 09:53)
Maciau sia keptuve pirkti praeita savaitgali Megos senukuose lyg ir
Labai atsiprasau jei ka sumaisau, nes per labai daug pardziu avrem. Bet lyg ir Megos senukai.
O gal netyčia ir kainą pažiūrėjai?
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 03 27, 10:42)
Mergaitės, gal žinot kur yra pirkti tokia keptuvė vafliams?
Dabar yra akcijinė ir Maximose už rodos 20 Lt. Ten kepa tik vieną tokį vafliuką. Bet jos uždarymas man nepatiko ir,vieną pažiūrėjus, matėsi, kad ji nėra sandari.
O senukuose irgi esu mačiusi Kaune, Pramonės pr,bet ten buvo 2-jų blynelių talpos ir, aišku brangesnė.
Kaina prisimenu, del tos kainos ir nenusipirkau, pagailejau pinigu
Na bet ivs tiek nusipirksiu
Kaunovo 95 litai. Blynukus kepa du, tokia kompaktine, delikatni
Man patiko