Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

user posted image

user posted image
user posted image
*moon*
.NAJ.A
0kristut0
Aistuliaa
Aliisa
Bantukas
Black_devil999
BOMBONKE
Carela
Cherry_
Deissy
Destiniuke
Dova_nele
Egliukasz
FoxLady
Geiša
GinMintė
Gussste23
Indraja
Jorky
Julya
Lina 007
Majaliza
Melajja
Neringa25
nono
Pandutė
renačiuk29
Renatacka5
Rusiuke
Rutele_S
Semita
VilkoSesuo

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.
Prikalbėtos temos: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Atsakyti
first.gif kaip pataikiau i nauja temele!!
Atsakyti
jei kažko nepaminėjau, prašau priminti 4u.gif
Pavaduoju deissy
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 09:19)
jei kažko nepaminėjau, prašau priminti 4u.gif
Pavaduoju deissy

Ale tikrai Rusiuke gera mintis - reik ir mums savo fotoalbumus atsišviežinti visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 15, 15:30)
Ale tikrai Rusiuke gera mintis - reik ir mums savo fotoalbumus atsišviežinti visoms  drinks_cheers.gif

bandysiu šią savaitėlę įmesti foto. darbe neturiu, o jau namie tingiu sėsti prie kompo ax.gif na bet kaip nors pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 15, 15:30)
Ale tikrai Rusiuke gera mintis - reik ir mums savo fotoalbumus atsišviežinti visoms  drinks_cheers.gif

Aš kitą savaitę po kirpyklos įdėsiu naują foto smile.gif nors tik šaknis dažysiu ir biškiuką sruogeliį dar šviesių smile.gif
Atsakyti
Na kaip ir sakiau nera tokie balti pas mane plaukai kaip nuotraukoj,reiks dar pasifotkint,kad labiau matytusi smile.gif as pabandysiu kolegai vienam paskambinti is klaipedos,gal jis pats apsiimtu jums padeti,jei ne tai manau ka nors tikrai rekomenduos.Zinot as uz kito darba neesu atsakinga ir garantuoti kazko negaliu,na bet jei Jus norite tikrai galiu paklausti mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia as pandutei 4u.gif
Atsakyti
As taip pat nauju foto imesiu, mat 5dieny pas kirpeja lekiu yahoo.gif

Galiu pasakyt lengvas kelias Nono virtimo blondine, visos spalvos grazios, jokiu ryzu atspalviu, dabar i visas paziurejus gal pati pirma per tamsi, bet man ir 3 ir 4 foto grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 15, 17:07)
Galiu pasakyt lengvas kelias Nono virtimo blondine, visos spalvos grazios, jokiu ryzu atspalviu, dabar i visas paziurejus gal pati pirma per tamsi, bet man ir 3 ir 4 foto grazios spalvos  smile.gif

3,4 man ryzos ir dabartine tokia ryzoka..pas mane labai stiprus tas pigmentas.. verysad.gif tik kad man visai tiko ir ta ryza biggrin.gif tik kad zinoma nepatiko. Nebuvo tokiu dideliu bedu, galima sakyti kad tikrai kelias nebuvo sunkus..visais etapais pakankamai gerai atrode. 4u.gif
Papildyta:
nu bet nuotrakyciu prisiziurejau.. thumbup.gif patiko labai Melajja plaukuciai ir FoxLady thumbup.gif
Papildyta:
Carela, pati turbut labai sviesi esi. Plaukuciai foto atrodo tokie baltuciai, plonyciai, bet blizga nepaprastai thumbup.gif
Papildyta:

Julya, paskutinese nuotraukose labai graziai plaukuciai atrodo (tik sausoki turbut?) . spalva grazi 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, as vakar buvau pas Misa Tony & Gye salone, tai labai graziai nusidaziau. Sviesiai, bet ne per sviesiai ir ne geltona ir ne pilkai ir ne baltai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 17:56)
Labas mergaites, as vakar buvau pas Misa Tony & Gye salone, tai labai graziai nusidaziau. Sviesiai, bet ne per sviesiai ir ne geltona ir ne pilkai ir ne baltai  tongue.gif

Tai butu idomu foto pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 17:56)
Sviesiai, bet ne per sviesiai ir ne geltona ir ne pilkai ir ne baltai  tongue.gif

Skamba tobulai wub.gif , gal foto?
Atsakyti