Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Mes darbe juokaudavom, kad juodas montono kostiumėlis - mūsų uniforma lotuliukas.gif Tikriausiai tik kelios "išsišokėlės" neturėjo to aprėdo doh.gif O kokybė man patinka. Tiesa, kalbu apie kostiumėlius ir kitus klasikinius rūbus. Laisvalaikio drabužiai montone - ne mano stilius, tai ir apie kokybę nieko nežinau.
Atsakyti
Paskutiniu metu MONTON rubais taip nebesizaviu, kaip ankciau. Kazkaip kartais jauciu, kad man dar per anksti juos nesioti blush2.gif Jie tokie daugiau pritaikyti 28-30 metu ir vyresnem, jaunatviskai atrodanciom moterim.Kai paziuriu parduotuvej i kokia bliuzele ar palta, taip ir isivaiduoju vyresne, bet jaunatviska moteri juos devint smile.gif
Taciau yra ir isimciu. Stai pries kelias dienas per nuolaidas uzejau MONTON toki melyna svarkeli su dirzu ir tokiom ryskiom sviesiom spalvom. Uzsidejau, tai atrode thumbup.gif Kaina 90 lt, tai griebiau tuoj smile.gif Siaip jo kaina buvo berods 179 Lt
Atsakyti
man montone tai patinka thumbup.gif ...tik jei labiau reikia dalykiskesnes aprangos smile.gif ...bet geru dalyku ten praktiskai visada galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
anksciau i monton net neuzeidavau, nes rodes, jog ten labai jau moteriski drabuziai blush2.gif o dabar uzeinu biggrin.gif patinka marskinukai, tikrai daug ir iviriu buna ir batai thumbup.gif
Atsakyti
monton man nlb, dar as per jauna monton'ui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 01 05, 20:29)
kaip Monton BATU kokybe? gal kam teko susidurt? smile.gif

nusipirkau neseniai, nesiau pakalt kulniukus. tai sake tikrai kokybe gera. tik padas labai plonas buvo. pacio priekio pado man pridejo, kad priekiai nenusispardytu.Po tokiu menku pataisymu, sake turetu tarnauti ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka 4u.gif Dažniausiai ten ir prekinuosi.
Atsakyti
Man Montonas dabar vienas megstamiausiu zenklu, nors dirbu ne ofisini darba, taciau randu sau labai tinkanciu ir ptainkanciu rubeliu..smile.gif paskutiniu metu pas juos daugiau kasdeiniu nei ofisiniu rubeliu..smile.gif
Atsakyti
nusipirkau šiandien žavią juodą suknutę (nuolaidos nuo 279 iki 79 bigsmile.gif ), bent jau iš pažiūros - kokybė gera, žiūrėsim, kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 19, 21:08)
nusipirkau šiandien žavią juodą suknutę (nuolaidos nuo 279 iki 79  bigsmile.gif ), bent jau iš pažiūros - kokybė gera, žiūrėsim, kaip bus toliau  ax.gif

oho bigsmile.gif nieko sau nuolaidele g.gif reikes ir man pasizvalgyti. Po darbo sturmuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors nesu "pagyvenusi jaunatviškai atrodanti", kaip čia radau apibūdinimą biggrin.gif - bet montonas mano pats mėgstamiausias wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Monton bet rudens kolekcija -mix match, kur yra pilka suknele už pamušaline nugara, tai nepatiko
Atsakyti