Nelabai megstu, nes ne mano skonio ir dar nekokybiski rubai

Gal ir nieko sakyciau tik kainos

turiu milijonus Monton rubu, ga; ir pakliuvo keli nelabai kokybiski rubeliai, bet nera ko noreti is masines gamybu rubu, bet siap esu labai patenkinta

Kazkaip nieko as ten sau nerandu. Rubeliai lyg ir grazus, tikriausiai ir kokybe nebloga, bet va niekas i sirdi nekrenta. Vyras ir sunus tai randa sau visai puikiu drabuzeliu.
Anksciau mylejau sia parduotuve ir siuloma stiliu, dabar kazkaip ten nieko nerandu, puse rubu raso, kad pagaminti kinijoje, o anksciau man atrodo budavo latviski, nusivylusi

Turiu kelis rubelius is Monton - kokybe lyg ir nebloga, tik dazniausiai kas patinka - savo dydzio nerandu

man labai patinka monton. visada joje randu davo dydzio rubu 32. turiu nemazai ju ir kokybe nesiskundziu, net po skalbiankes ir grezimo. papuosalai tik nepatinka.
ir vyras sau randa daznai, tik kelnes jam per trumpos daznai buna
ir vyras sau randa daznai, tik kelnes jam per trumpos daznai buna

Dėmesio !!!!!!!
nuo 2009/03/20 Monton parduotuvėse vyksta akcija: du drabužius perki - trečią išsirenki nemokamai!!!!!! trečio drabužio kaina negali viršyti kainos vieno iš dvejų perkamų drabužių. Kadangi išsirinkau tik du patinkančius rūbelius, norėčiau kooperuotis su kuo nors, tikrai sutaupysime pinigėlių.
rašyto į AŽ ar į mobilų : 868333055
nuo 2009/03/20 Monton parduotuvėse vyksta akcija: du drabužius perki - trečią išsirenki nemokamai!!!!!! trečio drabužio kaina negali viršyti kainos vieno iš dvejų perkamų drabužių. Kadangi išsirinkau tik du patinkančius rūbelius, norėčiau kooperuotis su kuo nors, tikrai sutaupysime pinigėlių.
rašyto į AŽ ar į mobilų : 868333055
Grazu, bet galetu but ir pigiau...
yra neblogų rūbelių,suknelių ypač,bet kadangi ten gan brangoka tai kelis kartus per išpardavimą buvau radus gražių suknelių ir vis išeidavau nieko nepešus 34dysis net neužsisega,jie gal montone pamažinti ar kaip..nes kitur įlendu

QUOTE(winona @ 2009 03 20, 23:02)
yra neblogų rūbelių,suknelių ypač,bet kadangi ten gan brangoka tai kelis kartus per išpardavimą buvau radus gražių suknelių ir vis išeidavau nieko nepešus 34dysis net neužsisega,jie gal montone pamažinti ar kaip..nes kitur įlendu 

Juk galima paimti 36 dydį