Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Asmeniskai as megstu Monton - gana gera kokybe drabuziu ir siaip man ten kazkaip sekasi rasti koki drabuzeli, kai buna visiskai deganti situacija - kita diena koks nors ivykis, o nera kuo apsirengti... O ir dazniausiai is tu nuolaidiniu ka nors "nuraunu".

Beje, kalbant apie nuolaidas - http://www.akropolis...polio-nuolaidos - cia galima atispausdinti nuolaidu kupona Monton ir Akropuoliuose gauti dar 10 proc. nuolaida nuo galutines drabuzio kainos. Visai geras pasiulymas, nes, rodos, nuo siandien Montone jau ir taip nuolaidos iki 70 proc., tai is vis 80 proc. nuolaida gautusi...

Ir siaip perziurekit ir kitas nuolaidas - yra neblogu pasiulymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisute @ 2009 07 15, 15:46)
Visai geras pasiulymas, nes, rodos, nuo siandien Montone jau ir taip nuolaidos iki 70 proc., tai is vis 80 proc. nuolaida gautusi...

idomu ar nuolaidos sumuojamos mastau.gif nes paprastai nuolodos taikomos tik nenukainotiems pirkiniams mastau.gif
Atsakyti
Truputi apmirus tema, bet jei ka dar domina zinios apie "Monton", tai jie bloge pasiskelbe zinia, kad :"nuo rytdienos, rugsėjo 23 d., iki sekmadienio, rugsėjo 27 d., Lietuvoje laikinai atidaromos 4-ios “Mobilios MONTON išparduotuvės”. Jose visoms praėjusių sezonų prekėms bus taikomos 70% nuolaidos".

Tos "isparduotuves", tai sitos parduotuves:
Vilniuje, A.Vienuolio g. 4
Kaune, Laisvės al. 45
Klaipėdoje, H.Manto g. 22
Šiauliuose, Tilžės g. 109

Tikiuosi, info bus jums naudinga wink.gif As tai beveik prisiekus gerbeja esu, grazus man ten rubai, tai vis stengiuos gaudyt nuolaidas, kad galeciau ka nors grazaus pigiau nusipirkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lisute @ 2009 09 22, 14:25)
Truputi apmirus tema, bet jei ka dar domina zinios apie "Monton", tai jie bloge pasiskelbe zinia, kad :"nuo rytdienos, rugsėjo 23 d., iki sekmadienio, rugsėjo 27 d., Lietuvoje laikinai atidaromos 4-ios “Mobilios MONTON išparduotuvės”. Jose visoms praėjusių sezonų prekėms bus taikomos 70% nuolaidos".

Tos "isparduotuves", tai sitos parduotuves:
Vilniuje, A.Vienuolio g. 4
Kaune, Laisvės al. 45
Klaipėdoje, H.Manto g. 22
Šiauliuose, Tilžės g. 109

Tikiuosi, info bus jums naudinga wink.gif As tai beveik prisiekus gerbeja esu, grazus man ten rubai, tai vis stengiuos gaudyt nuolaidas, kad galeciau ka nors grazaus pigiau nusipirkt wink.gif

Reikes rytoj nulekti bigsmile.gif
Atsakyti
ech kruvinas darbas tos isparduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Va cia SM'e uzmociau tokias senienas pardavineja, gal kuriai bus idomu.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 09 23, 08:39)
Va cia SM'e uzmociau tokias senienas pardavineja, gal kuriai bus idomu.

user posted image

user posted image

user posted image

NE TA TEMA SORRY, nebegaliu isimti
Atsakyti
Zinokit, buvau uzejus siandien i Vienuolio g. parduotuve. Kainos tai thumbup.gif ! Geresnes negu geros!!! Ir uz 30, ir uz 50 Lt ne viena grazu ruba maciau. Tikrai rekomenduoju nueit. Ir "netempkit i nakti" labai, nes zmoniu tai labai daug parduotuvej. Gaila tik, kad isparduodami vasariniai rubeliai, bet tikrai galima rasti ir rudeniui tinkamu dalykeliu - maciau ir sijonu storesniu, ir svarkeliu, ir palaidinukiu... Ispardavimas ir vyru skyriuje - tai labai geros kostiumu kainos, marskiniu nupigintu yra. Zodziu, tikrai geras reikalas wink.gif Patiko, uzskaitau ir rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
buvau ir as kaune isparduotuvej. o jau zmoniu doh.gif vos praeiti galima, prie matavimosi kabinu eiles... bet galima si ta issirinkti, nors dydziu ir nelabai like - arba visai mazi, arba dideli. kainos tai liux, pirkau kostiumeli ziemai, kuris buvo mano sena svajone, dar maudymuka matavausi, bet dabar gailiuosi, kad nepaemiau, bandysiu ryt uzbegti, tik kazin ar bus belikes.
o man idomu, ar papildo isparduodamu prekiu asortimenta, ar jis kasdien vis mazeja? neklauset pardaveju?
tiesa, papuosalai ten gerom kainom, bet ju irgi tik keli belike.
tiesa, gavau monton nuolaidu kortele, tad jei kam reikes, galesiu paskolinti (kol kas dar reikia sukaupti 560 tasku iki nuolaidos), bet eiciau kartu, kad neapgautumete blush2.gif
reziume: verta eiti, tik ta reikia daryti paciom pirmom ispardavimo dienom smile.gif
Atsakyti
anksciau patikdavo ir daug pirkau is jos. dabar nebepatinka. o jei ir patinka -kainos kosmines doh.gif . net nebeinu ten.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 09 24, 13:16)
anksciau patikdavo ir daug pirkau is jos. dabar nebepatinka. o jei ir patinka -kainos kosmines  doh.gif . net nebeinu ten.

Kainos lyginant su kokybe tikrai per aukstos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien kauno isparduotuveje dudziai prasideda nuo 40..

Ir siaip nieko toookio nebuvo g.gif
Atsakyti