Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

QUOTE(MoulinRouge @ 2010 04 23, 15:00)
As naudojau ir naudoju kosmetika...Tik bandau rinktis naturalesne nestumo metu kiek imanoma  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
na jeigu busi pati sau negrazi, tai ir jausies blogai
Atsakyti
naudojau ir naudoju dabar. vat ir siandien ka tik plaukus nusidaziau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 03 20, 13:46)
baisu ziuret i tas nescias kur eina be laso kosmetikos, plaukai nedazyti, riebaluoti, atrodo kad but nesciai toks siuabas i jas ziurint.. neklausykit bobuciu pasaku, gyvenam 21 amziuj, viskas galima, tik su saiku yra naturlesniu priemoniu ir viska galima rasti.

Sveikutes, man kaip nuo nuotaikytės priklauso, pasidažau gan dažnokai, o pasipudruoju kasdien nes perbalusi esu. smile.gif
o dėl plauku dažymo as nesidažiau visa nėštuma, taip nereikia klausyti babučių pasakų, bet jei mano įsitikinimu nereikia dažyti aš ir nedažau plaukų, ir nekirpau, atrodau nekaip juk visi mato kad nėščia, bet kai pagimdysiu iškart susitvarkysiu, kartais reikia duoti ir tiem plaukam pailsėti biggrin.gif ir taip juk vaikiukas daug ka pasiema iš musu tai kam mum dar pačiom atimti iš saves tongue.gif aš manau kiekviena čia turi savo nuomone ir nereikia tu smerkti kurios būtent taip galvoja (dėl plaukų dažymo)... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu mūsų moterų - ypač kai nėščiosios tundormis patampa. Juk graži turi būti ir nėščia. Daviau sau pažadą niekada savęs neužmiršti - ir darau tą kasdien. dažausi, rengiuosi ir renkuosi stilingus drabužius ir jaučiuosi nuostabiai.
Atsakyti
Tiek su pirmu kai laukiuosi ir daziausi ir puosiuosi tiek ir dabar, sijonus devet pradejau, visad tik susitvarkius einu i gatve, paciai norisi kuo graziau atrodyt, akys gal ir svyti nestumo metu, bet turi manau svytet visa nestuke 4u.gif
Atsakyti
ne kosmetikoje reikalas. cool.gif Buti graziai svarbu. Bet jei pasidazysi, o rengsies netvarkingai, ar plaukai purvini bus, ar kai kalbi vien tik keiksmazodziai islenda, as manau tai daug blogiau. (siaubas apima kai gatveje pamatai rukancia nescia!!! blink.gif ) Kiekviena nestuke yra grazi jei ji laiminga ir svytinti. Ir visai nesvarbu ar naudoja pudra ar ne. smile.gif Visos Jus grazios!!!!! Ko pergyvenate... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 04 28, 13:19)
ne kosmetikoje reikalas.  cool.gif  Buti graziai svarbu. Bet jei pasidazysi, o rengsies netvarkingai, ar plaukai purvini bus, ar kai kalbi vien tik keiksmazodziai islenda, as manau tai daug blogiau. (siaubas apima kai gatveje pamatai rukancia nescia!!!  blink.gif  ) Kiekviena nestuke yra grazi jei ji laiminga ir svytinti. Ir visai nesvarbu ar naudoja pudra ar ne.  smile.gif  Visos Jus grazios!!!!! Ko pergyvenate...  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100proc.pritariu pasisakiusiai mamytei :)kaip mano pacios mintys isdestytos butu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O man tai kaip tik, kai pilvukas pradejo matytis norisi puostis, buti graziai ir branginti kiekviena diena.Pradejau ir sukneles, ir sijonus nesioti, man taip grazu nescia moteris... ax.gif Jauciuosi gerai, nuotaika jei kas nesugadina dazniausiai puiki, skrajoju su savo pilvuziuku.Kai kurios puikiai atrodo ir be kosmetikos, plauku dazu, bet ne visoms pasiseka tureti skaiscia oda, taisyklingus veido bruozus ir grazius plaukus tongue.gif As manau, kad nescia ar ne, moteris turi buti susitvarkius.Todel kosmetika naudoju, kremus naudoju ir nieko blogo cia nematau.
Atsakyti
[quote=0rchideja,2010 05 01, 20:51]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100proc.pritariu pasisakiusiai mamytei :)kaip mano pacios mintys isdestytos butu biggrin.gif 4u.gif
[/quot

Kaip cia pasakius....gal pradzioje nestukes ir yra grazios...mano nestumas jau eina i pabaiga. Esu be galo laiminga ir linksma, bet grozio veidrodyje tikrai nematau smile.gif iki nestumo atrodziau zymiai geriau. Dabar priaugau 13 kg. ir tikrai negaliu pasidziaugti grazia isvaizda, kaip besistengciau biggrin.gif Todel nors tobulas makiazas, sukuosena, bei grazus drabuziai dziugina sirdi smile.gif
Atsakyti
Kazkada vyresnes drauges labai sugedino: issijuosusi dalinausi ispudziais apie Vinio parke matytas mamytes. Kad galetu buti labiau pasitempusios, prisiziurejusios, vis i viesuma eina... Drauges man taip nudave velniu! fart.gif Kad dziaugiesi bent prisedusi atsipusti, - ner kada madu vaikytis, kad pamirsti kas yra akiu tusas, mini sijonas ir t.t. Nors as labai palaikau Ksesanko nuomone, kad kai nervina priaugti kilogramai, apskritai nepasitenkinimas savimi, bent rupinimasis savimi pakelia nuotaika... ax.gif

Anketa: Atsakyk į klausimus ir laimėk 25 Lt vertės kuponą!

http://www.######/f/...yu1/answers/new
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 03 gegužės 2010 - 08:12
sveikos 4u.gif aisku norisi puostis ir gerai atrodyti smile.gif kai su pirmu buvau nescia neturejau jokiu problemu del dazymosi,o dabar negaliu dazytis verysad.gif alergija kazkokia aplink akis uzpuole,niekad nebuvau alergiska nei ziedadulkems nieko...liudna nes negaliu nei lauke but,o kaip i darba reik eit tai is vis ne kas buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 05 01, 21:51)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 100proc.pritariu pasisakiusiai mamytei :)kaip mano pacios mintys isdestytos butu  biggrin.gif  4u.gif

Saunu!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti