Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Sveikos busimamos ir esamos mamytes,
As esu jusu forume naujoke, jusu komentarai mane labai suzavejo,as irgi manau,kad jeigu esi nestuke turi buti grazi:)
Atsakyti
Aišku,kad reikia gražintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tokių čiūdų esu girdėjusi, jokių dažų, kirpimų, nagų lako ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif

Na, jau ne! Visų pirma esu moteris ir noriu būt graži. smile.gif Plaukų nedažau, bet nagus lakuoju, plaukus kerpu, makiažą darausi. smile.gif
Atsakyti
Man tai nzn kas pasidare bet kai suejo 30 savaiciu pradejo riebaluotis ne tik veido oda bet ir plaukai. ziauriai, jei noriu kad plaukai butu nesulipe tai reika juos jau kiekviena diena plauti, anksciau to nebudavo... g.gif as seip irgi negaliu be makiazo einant kurnors. O nagus dabar kerpuosi trumpai trumpai, nes kai pradeda augti tai atrodo lyg ten butu daug bakteriju. kazkokioj knygoj skaiciau , akd gimus leliukui geriau nagus nusikirpti, kad nebutu bereikalingu bakteriju ji imant i rankas maudant ar pan.......
Atsakyti
Sveikos smile.gif as irgi nesuprantu tu nestukiu, kurios apsileidzia smile.gif Labai sekasi toms, kuriu oda per nestuma lieka lyg persikas grazi. Deje, mano oda dabar tokia, kad esu priversta nauduoti spec. priemones. Per nestuma mano grozio proceduros visiskai nepasikeite: dazausi plaukus su naturaliais dazais, darau depiliacijas ir veido valymus (aisku kosmetologines proceduros per nestuma neduoda tokio pat rezultato, nes oda pasigdaro jautresne ir reikia rinktis atitinkamas priemones), neisisvaizduoju kaip galima nesidaryti pedikiuro ir maniukiuro. Labai stebina apsileidusios nestukes, kurios nori, kad ju vyrai i jas ziuretu, o ne i kitas smile.gif Ypac dabar, kai jauciasi pavasaris smile.gif Linkiu visoms buti grazioms ir geidziamoms smile.gif
Atsakyti
Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ... g.gif Ar tikrai nekenkia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 19:36)
Paskaiciusi jusu atsiliepimus visai susipainiojau. Labai nesinori negraziai atrodyti. Ypac tokiai blankiai ir isbalusiai,plaukai taip pat ataugineja. Ne tiesiog baisu. Plaukus bijau dazyti, nes man kirpeja pasake kad labai kenkia ypac tamsios pigmentacijos dazai. Tad ir nedaziau, bet ziureti i save nebegaliu. Pradejau gerti morku sultis ir valgyti morkas,kad nors kiek nebuciau tokia isblyskusi. Bet pasiskaiciusi jusu visai nebezinau kaip elgtis.... Vis del to galima dazytis, idomu kaip su tuo plauku dazymu ...  g.gif  Ar tikrai nekenkia?  ax.gif

tikrai galima plaukus dazyt ir nekenkia, plauku dazai i krauja nepatenka juk mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmus tris menesiu nepatariama dazyt plauku(kvapai,o ir vystosi viskas pas mazyli sparciausia),tik kirpeja reikia perspeti kad nestuke.gif ,nes kartais spalva gali ne tokia kokios pageidavot(cia kazkur skaiciau,nors kirpeja sake jos praktikoj taip nera buve)
Atsakyti
Anksciau nesidazydavau, nes nereikadvo-veidas lygus ir rudas budavo( kol i soliariuma ejau) dabar, kai teko nutraukti deginimosi proceduras-vis dazniau pasidazau, nes apie akis atsirado rudi ratilai, o veidas baltas...zmones daznai paklausia ar gerai jauciuosi ar nealpstu ir pan doh.gif biggrin.gif todel geriau pasidazau, kad netrikdyciau kitu biggrin.gif o mano mociute(medike) man prikisa zinoma, kad kuo maziau naudociau kosmetikos, bet tikrai nenaudoju jos kalnais, tai manau nepakenks cool.gif
Manikiurai, pedikiurai, depiliacijos kaip kazkas minejote tikrai nemanau, kad kenktu schmoll.gif juk cia higiena kaip sakant ax.gif
Bet priauginti nagai, soliariumai,(gal ir pudros truputi) kenkia ax.gif
Atsakyti

[/quote]

Heh o as visad pudra naudoju, kiekviena diena beveik- nu kai iseinu i lauka. nes mano oda neisgraziausiu tai tenka....
Atsakyti
[quote=Veneraa,2010 03 18, 12:18]
[/quote]

Heh o as visad pudra naudoju, kiekviena diena beveik- nu kai iseinu i lauka. nes mano oda neisgraziausiu tai tenka....
[/quote]
Tai as irgi per savaite pora kartu naudoju, nes kaip jau minejau zmones klausia ar man viskas gerai, jei bunu nepasidazius biggrin.gif bet manau tai nera gerai, bet kokie kremai turi blogu ingridientu, reikia labai atsargiai rinktis...smile.gif
O siaip siais laikais net kvepuoti turbut kenkia, tai maziau imti i galva, svarbu soliariumuos neguleti ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms. Manau pagaliau ir as jau galesiu plaukus nusidazyti. Nes i miesta baisu iseiti blink.gif . Bet man dar idomu ar cia jusu nuomones, ar kuri nors taretes su daktare ir sake kad galima? g.gif
Atsakyti