Pirma trimestra nedaziau plauku ir beveik nenaudojau kosmetikos. Dabar vel viskas grizo i savo vezes. Tik kremus, kuno prieziuros priemones ir sampunus renkuosi atidziau, kad butu kuo naturalesni
Kai pirmuosius tris menesius ziauriai blogai jauciausi-tai zinoma, kad graziai buti norejosi maziausiai..
Bet veliau viskas sugryzo i savo vietas - noras atrodyti gerai, puostis, dazytis - sugryzo..
Kaip daziausi iki nestumo, taip ir dabar
neturiu jokio noro nei puostis, nei dazytis
zinau, kad reikia tai ir tvarkausi savo isvaizdele
o pries nestuma visada budavau pasitempusi
As pries nestuma naudojau tusa, kartais akiu piestuka ir lupdazi, tai ir dabar naudoju. Nagus kartais lakuoju, bet nuvalyti laka duodu vyrui ir pati stengiuosi nusisukti, nes man valiklis labai smirda. Plaukus dazau su chna, tai nereikia jaudintis del jokio poveikio ar kvapo
Dekoratyvine kosmetika naudoju tiek pat kiek iki pastojant, kuno ir veido kremus pradejau naudot tik 100% naturalius, o plauku nebedazau (leidziu pailset jiems) vel zadu pradet dazyt praejus mazdaug pusmeciui po gimdymo, kai mazyle nebe tik mano pieniuku maitinsis
dazausi tiek pat kaip ir pries nestuma
ir plaukucius karta sviesinau.
manikiura ir pedikiura darausi taip pat. vyras pazadejo, kad kai nebegalesiu pati pedikiuro pasidaryti, tai jis padarys ir nagucius nulakuos
manikiura ir pedikiura darausi taip pat. vyras pazadejo, kad kai nebegalesiu pati pedikiuro pasidaryti, tai jis padarys ir nagucius nulakuos
sveikutes,nzn ar i sia tema pataikysiu...as ketinau prisiauginti blakstienas, mums yra 8 savaites, pasakiau keletai draugiu, kai kurios mano kad negalima, taip pat kaip ir dazyti plauku nestumo metu.tai db pas mane toks klausimukas, ar galima nestumo metu prisiauginti blakstienas?
as manu, kad galima, nes klijais jug padengiama ne daug ploto...bet noreciau isgirsti jusu nuomome
as nesidazau, nes tos kosmetikos pilnos parabenu ir nieko is ju gero. tiesa, nustojau dazytis jau anksciau, kai suzinojau apie parabenus ir dar buvau atostogu Stokholme, o ten mergos naturalios ir labai graziai atrodo, beto MB sakydavo-kam tu dazaisi, tai ir nebesidazau
QUOTE(giedrepm @ 2010 09 18, 09:14)
sveikutes,nzn ar i sia tema pataikysiu...as ketinau prisiauginti blakstienas, mums yra 8 savaites, pasakiau keletai draugiu, kai kurios mano kad negalima, taip pat kaip ir dazyti plauku nestumo metu.tai db pas mane toks klausimukas, ar galima nestumo metu prisiauginti blakstienas?
as manu, kad galima, nes klijais jug padengiama ne daug ploto...bet noreciau isgirsti jusu nuomome 
plaukus dazyti galima tikrai
as ir kirpau ir daziau plaukus, bei pati pasidazydavau eidama i viesuma
reikia aisku rinktis naturalesnius produktus, bet visak nurasyti del nestumo, tai man jau apsileidimas. kas nesigrazino pries nestuma, aisku enra reikalo pradeti ir pastojus, bet jei tai buvo iptrasta, tai nematau tame problemu.
na as kaip daziausi, taip ir dazausi - saikingai..
tiesa, plaukai jau senokai dazyti, bet tik todel, kad tuoj kirpsiu garbanas, tad ir dazyti likn maziau plauku
tiesa, plaukai jau senokai dazyti, bet tik todel, kad tuoj kirpsiu garbanas, tad ir dazyti likn maziau plauku