Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Man toks keistas dalykas dabar atsitiko: jau pora menesiu vakarais valydavausi veida roziu vandeniu ir tada pasitepdavau kremu. Ant to kremo parasyta, kad jis nealergizuojantis ir be jokiu kenksmingu chemikalu. Uzvakar pasitepiau juo ir kaip man eme veidas kaisti, turejau nusivalyti. Vakar nesivaliau roziu vandeniu, tik pasitepiau kremu, vel veidas eme kaisti. Nesuprantu, kaip kremas taip staigiai man eme nebetikti g.gif Kazin ar nestumas tam itakos gali tureti? g.gif
Atsakyti
o kodel negalima dazytis?as net plaukus daziau
Atsakyti
As dazyciausi, bet kad visiskai nenoriu. Ziuriu, kad net veido kremo nebetepu. Cia gal budinga nestumo pradziai, kol pykina ir pan.
Atsakyti
Nestumo metu daziau tik blakstienas, o jai kur eidavom i svecius, tai kiek daugiau ir pasidazydavau smile.gif
Atsakyti
As akis paryskinu visada. Piestukas ir tusas tai kazkaip jau man iprasta, bet va jau pudrom tepliojuos labai retai, nebent kazkur jau yra proga ir labai jau as ten puosiuos, ruosiuos. ax.gif Vat veido krema naudoju, nes oda issausejus nestumo metu, bet siaip, siuo metu ir be makiazo jauciuosi grazi. Nezinau kodel, gal del hormonu kiekio kitaip save matau. biggrin.gif
Atsakyti
Per daug kosmetikos ar nestumo ar ne nestumo metu nera sveika nei odai nei kunui. Bet nebutina prisiteplioti dienos metu, uztenka tik siek tiek paryskinti akis, lupas. As tai visada dazausi tik, kai einu i zmones, bet jei bunu namie ar tik i kokia parduotuve ar ligonine, tai nesidazau. Leidziu veidui pailseti. Nesutinku, kad nepasidazius, tai apsileidus. Kad nesidazau kiekviena diena, nereiskia,kad vaikstau apsmukus, susivelus ar purvinais rubais smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1 @ 2011 03 09, 23:54)
Per daug kosmetikos ar nestumo ar ne nestumo metu nera sveika nei odai nei kunui. Bet nebutina prisiteplioti dienos metu, uztenka tik siek tiek paryskinti akis, lupas. As tai visada dazausi tik, kai einu i zmones, bet jei bunu namie ar tik i kokia parduotuve ar ligonine, tai nesidazau. Leidziu veidui pailseti. Nesutinku, kad nepasidazius, tai apsileidus. Kad nesidazau kiekviena diena, nereiskia,kad vaikstau apsmukus, susivelus ar purvinais rubais smile.gif.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai dazais akytes, bet jau senokai pries nestuma pradejau naudoti tik ekologiska kosmetika ne tik dekoratyvine, bet ir visus kremus sampunus ir pan. todel tikrai nejauciu diskonforto del dazymosi, nes gerai zinau, kad nekenkiu nei sau nei leliui thumbup.gif
Atsakyti
As tai nestumo metu naudoju tik tusa... 4u.gif tik va iskilo man toks klausimelis ar nekenkia nagu lakavimasis? blush2.gif
Atsakyti
as naudojau kai buvau nestuke.gif tik tusa akims. nagu nelakavau, nes gydytoja sake, kad geriau nereikia kvepuoti lako kvapu.
Atsakyti
o kaip del plauku dazymo nestumo metu? smile.gif vienur raso, kad gali buti kenksminga, o kitut, kad tai tik mitas, kad nestukes ir turi buti grazios... g.gif
Atsakyti
As irgi manau, akd nestuke turi but ipatingai grazi, svytet ir spindet smile.gif
Kosmetika naudoju, o kadangi veidelis patapo dar baltesnis nei iprastai, tai net , ko papildomai isigijau ir ruza, kurio seniau nenaudojau.
Ir plaukus dazau, kitaip buciau pati sau i bomze panasi , kad man tikrai gadintu nuotaika, net ir sruogelem per nestuma nusidaziau, ko seniau nedarydavau.
o ir Nagucius labiau norisi pasigrazint dekoratyviniu manikiuru ax.gif
Ir siaip norisi but graziai (jei vaiksciosi apsileidus - tai kitos mergickos pamaciusios toki vaizda is viso "nestet" nenores biggrin.gif )
del kenkimo/nekenkimo unsure.gif manau, kad cia mitas.
pvz. budama pirma karta nescia - irgi buvo pilna visokiu baimiu, karta net pas gine paklausiau, ar nekenkia plauku depiliavimas kremu? tai ta tik nusijuoke ir leido depiliuotis biggrin.gif per antra nestuma dar labiau i viska paprasciau ziuriu. nemanau, kad per oda, ir kt. isorinius pavirsius kazkas ten gali pakenkt leliukui, o jei vaiksciosi apsileidus, kad tik nuo to vaizdelio depresuot nepradetum... biggrin.gif
Atsakyti