Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Sveikos 4u.gif

Būdama nėštukė aktyviai naudojau dekoratyvinę kosmetiką, bet iki aštunto mėnesio privengiau tokių vietų kaip kirpyklos, manikūriniai kabinetai, kur pilna chemijos. Pabijojau blush2.gif o ir kvapai nosį labai rietė. Bet iš esmės sakyčiau, pati mamytė mato, kaip jaučiasi ir jeigu, jos nuomone, reikia padažyt plaukus ar pasidailinti nagus - sakyčiau pirmyn. Tik ne kasdien tongue.gif
Atsakyti
pirmus menesius net nueiti i dusa buvo zygdarbis, nes nuo visu priemoniu pykino, paskui atrinkau kas maziau erzina mano nosi, o gal praejo toks laikotarpis ir viskas kaip anksciau thumbup.gif ivairios kaukes, manikiuras, pedikiuras jau sunkiai biggrin.gif makiazas ir kiti musu mergaitiski dalykai eina i trasa smile.gif
Atsakyti
Su pedikiuru tai sunkiai siuo metu. Nematau as kas vyksta zemiau pilvo. Ten atskira planeta. lotuliukas.gif Vyras mano man nagus nukarpo net, o visa kita pasidarau salone. smile.gif

Dabar labai rupinuosi savo veido oda, nes ji labai issausejus. Spuogu neturiu, bet sausumas, tai siaubas... doh.gif
Atsakyti
Aš ir iki nestuke.gif stengiausi naudoti kuo natūralesnę kosmetiką (afriekiškas juodas muilas, taukmedžio sviestas, kokoso aliejus), plaukų nesidažau, manau, mano natūrali spalva graži. Ko tikrai bus sunku atsisakyti, tai nagų lakas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anoniminė @ 2011 03 19, 12:08)
Su pedikiuru tai sunkiai siuo metu. Nematau as kas vyksta zemiau pilvo. Ten atskira planeta.  lotuliukas.gif  Vyras mano man nagus nukarpo net, o visa kita pasidarau salone.  smile.gif

O man pedikiuras nekelia rupesciu, nors maniau, kad tikrai kels. Kazkaip sugebu sededama ant lovos kojas taip uzsikelti, kad nagus ir nusikarpau, ir nusilakuoju thumbup.gif
Atsakyti
grazinuosi ir nesuku galvos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal zinote ar nesciajai galima darytis veido rugstines proceduras pas kosmetologe?
Gal kuri susidurete... ax.gif
Atsakyti
Man kosmetologė leido, sako, kad į kraują tikrai tos rūgštys nepatenka. smile.gif
Atsakyti
ar galima naudoti eteriniu aliejus jei laukiesi nestuke.gif
Atsakyti
Žinoma, kad gražinuosi, bet stengiuosi rinktis geresnę ir natūralesnę kosmetiką. Manau, kai jautiesi graži ir savimi patenkinta, tai ir nuotaika geresnė būna, ir pilveliui linksmiau darosi nuo teigiamų mamytės emocijų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bresk5 @ 2011 03 21, 16:25)

radau tokią info:
Kadangi nėra išsamių toksikologinių tyrimų, formaliai pirmuosius tris nėštumo mėnesius nerekomenduojama naudoti daugumos eterinių aliejų.

Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 19, 20:34)
O man pedikiuras nekelia rupesciu, nors maniau, kad tikrai kels. Kazkaip sugebu sededama ant lovos kojas taip uzsikelti, kad nagus ir nusikarpau, ir nusilakuoju thumbup.gif

Ale tai laiminga motera nu. thumbup.gif As niekaip, stenu tik ir nieko doro nepadarau. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 03 21, 14:25)

nepatartina bent jau 3 pirmuosius nestumo menesius. geriau pasitarti su daktaru.
taip pat reiktu buti atsargiai jau po gimdymo zindant vaikuti.
sekmes!
Atsakyti