Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

O man ne tas pats.Nemėgstu tokių gudručių,kurie karjerą daro,kitų sąskaita.Tegu verčia ir deda-bet pasirašo kas tikrasis autorius. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 11 spalio 2006 - 10:44
QUOTE(Papugele @ 2006 10 11, 11:44)
O man ne tas pats.Nemėgstu tokių gudručių,kurie karjerą daro,kitų sąskaita.Tegu verčia ir deda-bet pasirašo kas tikrasis autorius. mad.gif

aš suprantu, kad pikta, bet tai ką dabar? 4u.gif
negi kraustytis iš LT, kad čia visi daugiau mažiau korumpuoti? kas gi ko tik nedaro... verysad.gif čia aišku bus ne į temą, bet aš iš principo nėjau į spektaklį 'urvinė moteris' dėl to, kad bilietus superka perpardavinėtojai...man tai schmoll.gif kartais 'a la biznis' daromas iš apsudriškų dalykų schmoll.gif
Atsakyti
as pastaruoju metu jokio neperku ir isvis neskaitau ju blink.gif
na nebent Artuma vyras parnesa ax.gif
Atsakyti
Kazkada labai patiko Cosmo, bet dabar geresnio nei Panele zurnalo net nezinau... thumbup.gif
Atsakyti
As perku zurnala JI.randu ten naudingos informacijos ir taip idomus paskaityt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka COSMO, LAIMA ir JI, o kvailesnio žurnalo už PANELĘ nesu skaičiusi
Atsakyti
Visada laukiu nesulaukiu rusisko „Shape“Neraliai patinka,bet brangokas-15 lt unsure.gif Dar labai patinka rusiskas Cosmo,bet labai retai kada ji perku.Palyginus su musiskiu,tai jis 4 kartus storesnis ir idomesnis,bet ir vel kaina pakisa koja-18 lt.
bet taip esu istikima „Penelei“ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo massandra: 28 spalio 2006 - 17:00
Cosmo, Žmonės 4u.gif
Atsakyti
niekad nepraleidziu Cosmo ir Ievos smile.gif o dar kaip tycia neseniai gavau dovanu Ievos pusmecio prenumerata thumbup.gif
Atsakyti
o as neseniai atradau "Istorijos" ir "Lilit", patiko. Kazkuo primena senaja Ieva, kai tik pradejo leisti.
Atsakyti
Computer Bild,Zmones,Autobild
Atsakyti
GERI PATARIMAI thumbup.gif thumbup.gif ir info, ir receptu, ir apie interjera thumbup.gif o paskaitinet dar Cosmo perku ax.gif
Atsakyti