Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

oj as tai dar karta pasidziaugsiu ax.gif - "tavo namai" mano atradimas (tikslaiu mano vyro) anksciau tuos lenkiskus apie namus pirkadavau, bet kai nebumbum apie lenku kalba, tai po "tavo namai" atradimo (ar atsiradimo) jau geresnio apie namu reikalus ir laisvalaikio uzimtumui zurnalo neradau. thumbup.gif jokiu blevyzgu ner ten, tai net uzsiprenumeruosim.
dar fhm permetu akim kartais, bet tik del tu durnishku ju bajeriu ir del to, kad isivaizduoju kaip kalbos komisija zaliuoja smile.gif
Atsakyti
Kas savaitę perkam Žmones 4u.gif , vyras vis ieško Autobild.... Daugiau neprisirišę nei prie vieno žurnalo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 10 10, 10:02)
Kas savaitę perkam Žmones  4u.gif , vyras vis ieško Autobild.... Daugiau neprisirišę nei prie vieno žurnalo  schmoll.gif

O ar pastebėjot,kad "ŽMONĖS" pabrango? ax.gif
Atsakyti
o kiek pabrango?
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 10 10, 19:48)
o kiek pabrango?

Dabar 2.20 lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 10 10, 19:38)
O ar pastebėjot,kad "ŽMONĖS" pabrango? ax.gif

Ne tik pabrango, bet ir "pasitaisė" - "sustambėjo" smile.gif Dabar - 124 puslapių "pletkų" biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau 9 metai esu ištikima "Psichologija Tau" skaitytoja. Žurnalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2006 10 10, 20:26)
Ne tik pabrango, bet ir "pasitaisė" - "sustambėjo" smile.gif Dabar - 124 puslapių "pletkų" biggrin.gif

nežinojau,kad pasitaisė bigsmile.gif Bet ir taip būdavo virš 100puslapių rolleyes.gif
Atsakyti
Iš lietuviškų IEVA ir tik IEVA. "Psichologija tau" skaitydavau, kol neatradau "Psychology today" - pasirodo mūsų gerieji "Psichologijos tau" psichologai mėgsta daug ką išversti, pasiskolinti ir savo pavardę pasirašyti.
Hmmm... tai įsižeidžiau ir nebeperku. Ai, ir "Laima" beje tuos pačius straipsnius iš PT mėgdavo išversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyka @ 2006 10 10, 21:21)
Aš jau 9 metai esu ištikima "Psichologija Tau" skaitytoja. Žurnalas  thumbup.gif

super drinks_cheers.gif
zurnalas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
be Zmoniu dar visada perku Geri Patarimai ir kartais Ji bei Cosmopolitana....
Atsakyti
[quote=ulis,2006 10 10, 23:05]
"Psichologija tau" skaitydavau, kol neatradau "Psychology today" - pasirodo mūsų gerieji "Psichologijos tau" psichologai mėgsta daug ką išversti, pasiskolinti ir savo pavardę pasirašyti.
Hmmm... tai įsižeidžiau ir nebeperku.

Aš tai nematau nieko blogo, kad išverčia ir išspausdina... o kokia pavarde po straipsniu puikuojas iš tikrųjų manęs nei šildo nei šaldo, nes nelabai ir domiuos... blush2.gif
Atsakyti