Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

as skaitau zmones, panele ir mano namai...panele nebepatinka, bet as uzsiprenumeravus tai praverciu...
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,

As tai kiekviena menesi laukiu nesulaukiu nauju "Laimos", "Ievos" numeriu ax.gif Beje, pastaruoju metu pradejau pirkti zurnala "Verslo klase". labai geru ir idomiu straipsniu buna smile.gif
Atsakyti
O man kažkokia žurnalų krizė pastaruoju metu blush2.gif Nebepatinka nei vienas žurnalas. Iš įpročio kai kuriuos perku, praverčiu, eilinį sykį nusivyliu ir gailiuosi dėl išmestu į balą pinigų doh.gif
Atsakyti
Sutinku su Cresta 4u.gif "Verslo klase" vis dazniau atsiranda mano krepselyje biggrin.gif
Siaip tai pasidare ritualas kiekviena savaite isigyti Zmones. Stilius jau seniai nustumtas i sona, kazkaip nusibodo tas pats per tapati tongue.gif
Atsakyti
Skaitau Žmonės wub.gif
Atsakyti
"Ieva", "Laima", "Moteris"... dar patinka žurnalai apie keliones: "Kelionių magija", "Kelionės ir pramogos".
o nepatinka, nu net nezinau kodėl, "Cosmopolitan".
Atsakyti
Kai didžioji pana pradėjo po truputį skaityti, tai tenka suvaikėti. Dabar žinau ką rašo žurnaliukas "Penki", "Naminukas", "Mergaitė"...O sau prenumeruoju "Mažylį", vyras prenumeruoja "Computer bild Lietuva", na dar perku apie gėlės, kai randu ką įdomaus ir reikalingo.
Atsakyti
"Verslo klase" ir "Computer Bild" cool.gif
Atsakyti
Absoliuciai vienareiksmiskai - COSMOPOLITAN
Uzsiprenumeravau ir kas menesi laukiu nesulaukiu clap_1.gif newyear.gif heart.gif nail.gif brunette.gif dirol.gif first.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteS: 26 rugpjūčio 2006 - 19:45
Man tai kažkaip įpročiu pasidarė kiekviena ketvirtadienį nusipiekti "Žmones" blush2.gif O taip pat kartas nuo karto nusiperku "Cosmopolitan", "Editą'. Tik va labai nervina tos reklamos kas antram puslapy g.gif
Atsakyti
Nebeperku žurnalų, nieko gero ten nerandu. Retkarčiais paskaitau jei kas šalia turi. smile.gif
Atsakyti
o man 'psichologija tau' labai patinka wub.gif
ir "verslo klase" labai idomu...
Atsakyti