as skaitau zmones, panele ir mano namai...panele nebepatinka, bet as uzsiprenumeravus tai praverciu...
O man kažkokia žurnalų krizė pastaruoju metu
Nebepatinka nei vienas žurnalas. Iš įpročio kai kuriuos perku, praverčiu, eilinį sykį nusivyliu ir gailiuosi dėl išmestu į balą pinigų

Sutinku su Cresta
"Verslo klase" vis dazniau atsiranda mano krepselyje
Siaip tai pasidare ritualas kiekviena savaite isigyti Zmones. Stilius jau seniai nustumtas i sona, kazkaip nusibodo tas pats per tapati

Siaip tai pasidare ritualas kiekviena savaite isigyti Zmones. Stilius jau seniai nustumtas i sona, kazkaip nusibodo tas pats per tapati

Skaitau Žmonės

"Ieva", "Laima", "Moteris"... dar patinka žurnalai apie keliones: "Kelionių magija", "Kelionės ir pramogos".
o nepatinka, nu net nezinau kodėl, "Cosmopolitan".
o nepatinka, nu net nezinau kodėl, "Cosmopolitan".
Kai didžioji pana pradėjo po truputį skaityti, tai tenka suvaikėti. Dabar žinau ką rašo žurnaliukas "Penki", "Naminukas", "Mergaitė"...O sau prenumeruoju "Mažylį", vyras prenumeruoja "Computer bild Lietuva", na dar perku apie gėlės, kai randu ką įdomaus ir reikalingo.
Absoliuciai vienareiksmiskai - COSMOPOLITAN
Uzsiprenumeravau ir kas menesi laukiu nesulaukiu
Uzsiprenumeravau ir kas menesi laukiu nesulaukiu

Man tai kažkaip įpročiu pasidarė kiekviena ketvirtadienį nusipiekti "Žmones"
O taip pat kartas nuo karto nusiperku "Cosmopolitan", "Editą'. Tik va labai nervina tos reklamos kas antram puslapy

Nebeperku žurnalų, nieko gero ten nerandu. Retkarčiais paskaitau jei kas šalia turi.

o man 'psichologija tau' labai patinka
ir "verslo klase" labai idomu...

ir "verslo klase" labai idomu...