Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Man patinka kiekviena savaite nusipirkti "Moters savaitgalis" ax.gif Smagu paskaituneti yra visko:madu, patiekalu, medicinos straipsniu, psichologiniu. thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau Žmones ir Tavo vaiką, žurnalų neprenumeruoju, nes prenumeratoriai juos gauna vėliau. g.gif
Atsakyti
pradejau pirkti MM,nieko idomus visai zurnalas,kazkas naujo,ne kaip visur smile.gif
Atsakyti
Tik išėjusi į dekretą reguliariai pradėjau skaityti pletkų žurnalą "Žmonės", nes nebuvo jokio noro ką nors rimtesnio skaityti. Taip pat dėl suprantamų priežasčių prisidėjo "Mamos žurnalas" ir "Tavo vaikas".
Atsakyti
Mes kiekvieną savaitgalį perkam 'Lietuvos rytą", kartais "Žmones" ir "Mamos" žurnaliuką. smile.gif
Populiariausias "Žmonių" žurnalas kiek žiūrėjau statistikoj. smile.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos mirksiukas.gif gal kas galit padėt, ypač , kas mėgsta kryžiažodžius.

Mane domina kyžiažodžių žurnalai, kuriuose būtų 2 rūšių kryžiažodžiai...

Pvz duotas brėžinys/ kvadratas ir pan , įrašytas tik vienas žodis ..... o šalia stulpeliu surašyti kiti žodžiai ir juos reikia surašyti teisingai į tuos pajuodintus langelius. Sunku paaiškinti....pvz šiandieniniame Lietivos ryte yra toks, tik toks nesunkus rolleyes.gif man jau sunkesnio reikia...

Antra rūšis- duotas kvadratas surašytų žodžių, reikia juos išbraukyti horizontaliai, vertikaliai, įstrižai ir t,t ir iš likusių raidžių gausis frazė.....

Kokiuose kryžiažodžių žurnaluose tokių daug yra? kitokie man nepatinka doh.gif gal yra koks specialus....gal kas žinot.... ax.gif
Atsakyti
Anksčiau skaičiau "Mamos" žurnalą, šiuo metu nusiperku "Žmonės", bet labiausiai dievinu "idei vaševo doma" blush2.gif , tik brangus jis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 25, 18:06)
cosmopolitan thumbup.gif  thumbup.gif

Anksčiau dievinau šitą žurnalą... tongue.gif Visokių temų rasdavau, o gal tiesiog buvo labai aktualus.
QUOTE(Ingėnas @ 2005 10 31, 10:26)
Panelė thumbup.gif 
Dar skaitau  Mamos žurnalą, Tavo vaiką, Mažylį, bet kas pradeda nebepatikti, tai ten iš tikrųjų kartojasi labai temos, tas pats per tą patį sad.gif

O dabar aktualūs šie. Perku visus tris kas mėnesį, jų labai laukiu, bet aišku, ateis laikas, kai rinksiuosi vėl kažką kitko, kas lygiagrečiai gyvenime eina. mirksiukas.gif

Atsakyti
Anksčiau patiko "Cosmopolitan", o dabar "Ievą", "Laimą" dažniausiai skaitau... Na dar ir "Žmonės" paperku, bet tik dėl pletkų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 13 vasario 2006 - 12:00
biggrin.gif as lankausi bibliotekoje.taip brangiai jie kainuojao tokie idomus smile.gif
sodo spalvos,panelė ,edita -patys mėgstamiausi žurnalai blush2.gif o as maniau ,kad panele skaito paauglės
Atsakyti
Anksciau patikdavo "Cosmopolitan", bet pastaruoju metu jame nebuvo nieko gero... schmoll.gif. O dabar perku "Panele", "Zmones", "Tavo vaikas"... 4u.gif
Atsakyti
:
QUOTE(sesyte @ 2006 01 08, 00:40)
Tik išėjusi į dekretą reguliariai pradėjau skaityti pletkų žurnalą "Žmonės", nes nebuvo jokio noro ką nors rimtesnio skaityti.

Laukiant gimdymo gydytoja man į palatą atnešė šūsnį žurnalų. Kad greičiau laikas prabėgtų smile.gif O toj krūvoj buvo vien "Žmonės" biggrin.gif Gal ir nieko, bet neperku. Matyt tuo kartu prisiskaičiau į valias tų žmonių smile.gif
Perku žurnalus "Laima", "Ieva" retkarčiais "Moterį" ir "MM". Ir žinoma visus žurnalus skirtus mamoms smile.gif
Atsakyti