Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

QUOTE(Glory @ 2005 08 26, 16:57)
Koks zurnalas jusu megstamiausias ir kodel? Pro kuri negalite praeiti ramia sirdim, kai pasirodo naujas numeriukas? as,pvz. pro cosmo  rolleyes.gif

Anksciau skaitydavau "Panele",dalyvaudavau loterijose,kuriose teko laimeti,buvo idomus zurnalas.Bet gimus kinderiui pradejo patikti "Tavo vaikas","mazylis" padeda augint kleckiuka smile.gif idomu palyginti su saviskiu
Atsakyti
man patinka "Ieva" - ne vien tik tušti plepalai, bet ir geri analitiniai straipsniai. Dar prenumeruoju amerikietišką Elle.
Atsakyti
Gal nuo kokiu 13-14 metu skaiciau "Panele", dar dabar turiu visa kolekcija ir karts nuo karto pasakaitau, pavartau. Sitas zurnalas labai pasikeite, kazkoks baisiu gyvenimo istoriju ir pletku zurnalas pasidare smile.gif Dabar skaitau "Cosmo" ir kartais "Zmones " nusiperku.
Atsakyti
ZMONES biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir kaip ir dauguma perėjau nuo Panelės prie VCosmopolitano, tačiau jis kažkaip išsigimė(čia mano nuomone), dabar perku Žmones ir Ieva.
Atsakyti
Man nr.1 yra Laima thumbup.gif
Atsakyti
Dievinu ZMONES,o siaip nieko EXTRA PANELE<COSMOPOLITAN.PANELE nepatinka blush2.gif
Atsakyti
mano megstamiausias zurnalas tai "PANELE"tiesiog jega!!!!!!!!! biggrin.gif Daug idomiu straipsniu ,loteriju ir juoku.labai fainas!!!!!!!!!
Atsakyti
"Žmonės" labai gerai skaitosi prie kavos puodelio. Dar perku "Ieva" ir "Nuo iki". thumbup.gif
Atsakyti
Cosmopolitan,Panele,o dabar dar dasidejo Mazylis ax.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkt amerikietiska elle arba cosmo. Gal kas zino kur Kaune ju yra pirkt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2006 03 15, 17:18)
Noriu nusipirkt amerikietiska elle arba cosmo. Gal kas zino kur Kaune ju yra pirkt?  bigsmile.gif

Aš tai užsiprenumeravusi elle amerikonišką turių thumbup.gif 30 usd metams - ir gana laiku gaunu, žodžiu mėgausjuosi kas mėnesį bigsmile.gif
Atsakyti