QUOTE(Diija @ 2009 04 22, 09:23)
Aš viena ausim girdėjau apie garines krosneles? ar čia ir bus tos pačios orkaitės?  

  Gal tikrai rinktis tokį dalyką, jei bus paprasta su ja šildyti maistą?  
 
 Garinių orkaičių ir konvekcinių krosnelių veikimo principas kitoks nei mikrobangų. Sveikatos atžvilgiu - daug geriau. Konvekcines krosneles senai įsigiję visos padoresnės maitinimo įstaigos, kuriuos ruošia iš pusfabrikačių ar šildo gatavą maistą. Išvaizda tai nelabai kuo nuo mikrobangų krosnelės ir skiriasi 

Tik kaina skiriasi ir dažnokai - netgi labai 

Gera konvekcinė krosnelė turi kelis režimus: sausą kepimą (30-300°C), virimą garuose (30-100°C), paprastą virimą (101-130°C), ar mišriai verda-kepa. Kai kurios turi taip vad. "dušą", bet aišku kasdienėje buityje to ir nereikia gal..
Garinės orkaitės 'verda garuose', jos paprastesnės, bet manau pilnai užtektų namuose.
Yra mikrobangės su konvekcija, bet tai ne tas pats 

 Išvis man tai kažkoks keistas derinys 
 
 Apie modelius nieko neišmanau, kurie geri, o kurie ne 

 Normalios neįpirkčiau, tai ir nesidomiu 
