Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

Turiu nusipirkus tris hiacintus , padėjau į šaldytuvą, okiek maždaug laiko jame laikyti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 10 08, 13:58)
gali lakyti balkone,tik kad negautų šviesos,kol neįsišaknys mirksiukas.gif palaistyti reikia,retai,bet reikia,kad neišdžiūtų smile.gif kad maži vazonėliai,manau,nieko blogo.Palik ramybėje dabar juos kokiom trim savaitėm cool.gif

aš tai bandysiu šiemet hiacintus virš vandens ant stiklinės įšaknydint rolleyes.gif

o žiemą kai jau labai šalta reikia vazonus susukt, kad neperšaltų svogūnas?
Atsakyti
nu rodomės kas dygsta 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 01 gruodžio 2009 - 22:58
eina sau, kaip fainai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

o hiacintą laikei vėsiai, taburete? čia naujas svogūnas pirktas, ar jau kelis metus jį turi? tiesiog noriu sužinot, kaip jį laikai po žydėjimo, kad taip fainiai vėl auga bigsmile.gif

o ten narciziukai matosi? bigsmile.gif amarilis lyg ir bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 02, 09:37)
eina sau, kaip fainai bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o hiacintą laikei vėsiai, taburete? čia naujas svogūnas pirktas, ar jau kelis metus jį turi? tiesiog noriu sužinot, kaip jį laikai po žydėjimo, kad taip fainiai vėl auga bigsmile.gif

o ten narciziukai matosi?  bigsmile.gif amarilis lyg ir bigsmile.gif

visus laikiau šaldytuve kokias 3-4 savaites.
tada tamsiai ir vėsiai kokią savaitę.
narcizų tik pora, tie smulkūs tai krokai, tie jau šaldytuve sudygo, teko sudint ant smūgio, kad nepražystų šaldytuve smile.gif .
svogūnai visi nauji, tiesiai iš Olandijos.
amarilis turi ir antrą mažesnį žiedą, tik nesimato už lapų.
dar krūva tulpių laukia susodinimo, sodinsiu dabar kažkada, kad pražydėtų biškį vėliau.
Atsakyti
taburete --> fantastika bigsmile.gif wub.gif Šaunuolė. Pas mane namie tik 2 hiacintai stiebias į viršų ax.gif
Atsakyti
As ir dar neturiu kuom pasigirti, nes islinde daigai tik po 2 cm, o krokai vos vos matosi is zemes. Na bet pas taburete tai visas gelynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2009 12 02, 10:55)
visus laikiau šaldytuve kokias 3-4 savaites.
tada tamsiai ir vėsiai kokią savaitę.
narcizų tik pora, tie smulkūs tai krokai, tie jau šaldytuve sudygo, teko sudint ant smūgio, kad nepražystų šaldytuve  smile.gif .
svogūnai visi nauji, tiesiai iš Olandijos.
amarilis turi ir antrą mažesnį žiedą, tik nesimato už lapų.
dar krūva tulpių laukia susodinimo, sodinsiu dabar kažkada, kad pražydėtų biškį vėliau.

ačiū 4u.gif už atsakymą 4u.gif nu fainos tavogėlės, eina sau wub.gif
Atsakyti
Gražus palangės darželis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik visko gali būt kad nesulauksit krokų žiedų g.gif Man labai įtartini jų ilgi lapai g.gif aš prieš kelis metus buvau pasisodimus, tai vos vieną žiedelį išstenėjo doh.gif ir tas normaliai neišsiskleidė verysad.gif doh.gif Man rodos jiem reikia ilgiau šaltai pabūt unsure.gif
O hiacintų tai pertnai net nešaldžiau ir viskas gerai buvo, išskyrus tai kad norėjo tarp lapų išsiskleist biggrin.gif bet „pagydžiau“ ir džiaugiausi žiedais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 12 02, 17:18)
Gražus palangės darželis  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik visko gali būt kad nesulauksit krokų žiedų  g.gif  Man labai įtartini jų ilgi lapai  g.gif  aš prieš kelis metus buvau pasisodimus, tai vos vieną žiedelį išstenėjo  doh.gif ir tas normaliai neišsiskleidė  verysad.gif  doh.gif Man rodos jiem reikia ilgiau šaltai pabūt  unsure.gif
O hiacintų tai pertnai net nešaldžiau ir viskas gerai buvo, išskyrus tai kad norėjo tarp lapų išsiskleist  biggrin.gif bet „pagydžiau“ ir džiaugiausi žiedais  thumbup.gif  wub.gif

o kaip pagydei?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 02, 18:18)
o kaip pagydei?

Šiltu vandeniu laisčiau biggrin.gif ir gana greitai pailgino kotelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 12 02, 23:28)
Šiltu vandeniu laisčiau  biggrin.gif ir gana greitai pailgino kotelį  thumbup.gif

aaa, o kiek dažnai laistei?
Atsakyti