praeita ziema buvau gavus dovanu tu smulkiu maximiniu narcizu , nuzydejo tai numeciau su visu vazoneliu ant balkono , tarp kitu ivairiu sodininkystes rakandu , dabar, beieskodama vazonelio kitai gelei, juos radau ir ziuriu , kad jau isleide apie 0,5 cm zaliu ugliukus . ka dabar daryti ar sodinti i zeme ar dar palaikyti kur nors
tik ka atradau kai ka 
praeita ziema buvau gavus dovanu tu smulkiu maximiniu narcizu , nuzydejo tai numeciau su visu vazoneliu ant balkono , tarp kitu ivairiu sodininkystes rakandu , dabar, beieskodama vazonelio kitai gelei, juos radau ir ziuriu , kad jau isleide apie 0,5 cm zaliu ugliukus . ka dabar daryti ar sodinti i zeme ar dar palaikyti kur nors
matosi jau ir tokios mazos saknytes( as juos islukstenau ) ir kaip giliai juos sodinti
kur laikyti pavesi ar ant saulytes
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 03, 12:43)
aaa, o kiek dažnai laistei?
Kadangi vazone nedideliam augo 6 hiacintai, tai ir gerdavo nemažai, tai budavo kad vos ne kiekvieną dieną po truputį užpildavau
QUOTE(Inmanta @ 2009 12 03, 14:23)
tik ka atradau kai ka 
matosi jau ir tokios mazos saknytes( as juos islukstenau ) ir kaip giliai juos sodinti
kur laikyti pavesi ar ant saulytes 
Panašiai ir man kažkada buvo
Jūsų vietoj aš juos sodinčiau, tik vat nelabai žinau kaip
pasirodom

Taburete-nuostabu.Aš kasdien vis apžiūriu savo irgi hiacintus.
Vis buriu,kad pražystų kalėdoms.Bet jau turbūt kvepia hiacintai?
Kaip gražu
O kai dar pilnai išsiskleis bus vaizdelis
Lauksiu nuotraukų su pilnai pražydusiais gėliukais
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 08, 21:46)
aha. nors dar toks mažas, bet jau kvepia.
šituos, kurišleido žiedus, atnešiau į šiltesnį kambarį.
tik nežinau - čia šilčiau, bet gal mažiau šviesos..
QUOTE(taburete @ 2009 12 08, 21:51)
aha. nors dar toks mažas, bet jau kvepia.
Man rodos jie vėsesnėj patalpoj ilgiau žydėtų
Kai pas mene kambary žydėjo 6 hiacintai tai kvapas buvo ohoho
QUOTE(taburete @ 2009 12 08, 21:12)
Labai garžu
Na va ir as sulaukiau Kaledinio stebuklo
galvojau prazys po Naujuju metu, bet si ryta, laistydama geles radau stebukla, tai rodausi

tik va gal kas zinote, kas cia auga pas kitas geles, apibraukiau, bet iziurejau, kad cia nuo skanu stiebiasi, tai nzn ar palikti ar nupjauti? Gal kas nors susidurete su tokiu augimu?

o krokai dar maziukai
nera ka rodyti, bet kas diena stiebiasi i virsu

tik va gal kas zinote, kas cia auga pas kitas geles, apibraukiau, bet iziurejau, kad cia nuo skanu stiebiasi, tai nzn ar palikti ar nupjauti? Gal kas nors susidurete su tokiu augimu?

o krokai dar maziukai
Na o ta daigeli nereikietu pasalinti?
Nes siaip augalu zydejimui kenkia visokie ugliai, tai man tas nerima ir kelia ?
Nes siaip augalu zydejimui kenkia visokie ugliai, tai man tas nerima ir kelia ?