Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

tik ka atradau kai ka smile.gif
praeita ziema buvau gavus dovanu tu smulkiu maximiniu narcizu , nuzydejo tai numeciau su visu vazoneliu ant balkono , tarp kitu ivairiu sodininkystes rakandu , dabar, beieskodama vazonelio kitai gelei, juos radau ir ziuriu , kad jau isleide apie 0,5 cm zaliu ugliukus . ka dabar daryti ar sodinti i zeme ar dar palaikyti kur nors g.gif matosi jau ir tokios mazos saknytes( as juos islukstenau ) ir kaip giliai juos sodinti g.gif kur laikyti pavesi ar ant saulytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 12 03, 12:43)
aaa, o kiek dažnai laistei?

Kadangi vazone nedideliam augo 6 hiacintai, tai ir gerdavo nemažai, tai budavo kad vos ne kiekvieną dieną po truputį užpildavau ax.gif

QUOTE(Inmanta @ 2009 12 03, 14:23)
tik ka atradau kai ka smile.gif
praeita ziema buvau gavus dovanu tu smulkiu maximiniu narcizu , nuzydejo tai numeciau su visu vazoneliu ant balkono , tarp kitu ivairiu sodininkystes rakandu , dabar, beieskodama vazonelio kitai gelei, juos radau ir ziuriu , kad jau isleide apie 0,5 cm zaliu ugliukus . ka dabar daryti  ar sodinti i zeme ar dar palaikyti kur nors  g.gif matosi jau ir tokios mazos saknytes( as juos islukstenau ) ir kaip giliai juos sodinti  g.gif kur laikyti pavesi ar ant saulytes  g.gif

Panašiai ir man kažkada buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turėjau hiecinta, bet kadangi patingėjau išmest, taip ir liko balkone tarp kitų gėlių per vasarą stovėt beveik nelaistytas lotuliukas.gif o kai jau gėles iš balkono mano krausčiau, užmačiau kad jis atgijo lotuliukas.gif tai ką palaistydavau ir šužydėjo, tik daug mažesnis žiedymas buvo, nei pirmą kart ax.gif
Jūsų vietoj aš juos sodinčiau, tik vat nelabai žinau kaip g.gif Gal taip kaip ir buvo pasodinti g.gif O laukyčiau kurnors vėsiai, nes kaip ir visom pavasarinėm gėlėm reikia šalčio terapijos kad žydėtų g.gif ax.gif Bet tiksliai nežinau, parašiau kaip aš daryčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pasirodom

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 08 gruodžio 2009 - 20:13
Taburete-nuostabu.Aš kasdien vis apžiūriu savo irgi hiacintus. blush2.gif Vis buriu,kad pražystų kalėdoms.Bet jau turbūt kvepia hiacintai? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif thumbup.gif O kai dar pilnai išsiskleis bus vaizdelis thumbup.gif bigsmile.gif Lauksiu nuotraukų su pilnai pražydusiais gėliukais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 12 08, 21:46)
Bet jau turbūt kvepia hiacintai? wub.gif  wub.gif

aha. nors dar toks mažas, bet jau kvepia.
šituos, kurišleido žiedus, atnešiau į šiltesnį kambarį.
tik nežinau - čia šilčiau, bet gal mažiau šviesos..
Atsakyti
mano korkai pamaciau,kad pradejo lapukai kaltis, tai sukisau i zeme, itariu,kad geriau isnest i laiptine kol kas palaikyt, nes ten vesiau - ar ne? g.gif ir kiek laiko juos laiptinej laikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2009 12 08, 21:51)
aha. nors dar toks mažas, bet jau kvepia.
šituos, kurišleido žiedus, atnešiau į šiltesnį kambarį.
tik nežinau - čia šilčiau, bet gal mažiau šviesos..

Man rodos jie vėsesnėj patalpoj ilgiau žydėtų ax.gif Gi lauke kai pražysta būna šaltoka ir sau ramiai žydi bigsmile.gif wub.gif
Kai pas mene kambary žydėjo 6 hiacintai tai kvapas buvo ohoho wub.gif thumbup.gif kai kam per stiprus būdavo, nepernešdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2009 12 08, 21:12)

Labai garžu wub.gif mano jacintai dar tik nosytes iškišo, žydės tai dar negreit ax.gif
Atsakyti
Na va ir as sulaukiau Kaledinio stebuklo thumbup.gif galvojau prazys po Naujuju metu, bet si ryta, laistydama geles radau stebukla, tai rodausi
user posted image
tik va gal kas zinote, kas cia auga pas kitas geles, apibraukiau, bet iziurejau, kad cia nuo skanu stiebiasi, tai nzn ar palikti ar nupjauti? Gal kas nors susidurete su tokiu augimu?
user posted image
o krokai dar maziukai verysad.gif nera ka rodyti, bet kas diena stiebiasi i virsu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 25 gruodžio 2009 - 14:46
benomama man atrodo viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Na o ta daigeli nereikietu pasalinti?
Nes siaip augalu zydejimui kenkia visokie ugliai, tai man tas nerima ir kelia ? g.gif
Atsakyti