Aš tai šiandien pasodinsiu likusius hacintus
[quote=benomama,2010 01 05, 14:48]
Nava jau galiu girtis prazydusiomis gelemis
[quote]
o kvepia jauč..
[quote]
o kvepia jauč..
QUOTE(benomama @ 2010 01 05, 15:48)

ir jau islindo melyni ziedukai
Na sakykite mamos, kaip prazydes svogunelius galina sausai rusyje lakyti ar butina zemeje ir nelaistyti? nes perkan svogunelius aprasymo nera

ir jau islindo melyni ziedukai
Na sakykite mamos, kaip prazydes svogunelius galina sausai rusyje lakyti ar butina zemeje ir nelaistyti? nes perkan svogunelius aprasymo nera
Labai gražiai
radau dar užsilikusių krokų , gal patarsit ką man su jais daryti, sodinti į indelius kambaryje,ar palikti pavasariui
QUOTE(satanele @ 2010 01 05, 17:23)
Labai gražiai
radau dar užsilikusių krokų , gal patarsit ką man su jais daryti, sodinti į indelius kambaryje,ar palikti pavasariui
aš tai pasisodinčiau į vazonėlį, palaikyčiau šalčiau truputį ir parsinešus šiltai laukčiau žiedų. Krokai nėra lepūs , manau lengvai pražydinami
[quote=taburete,2010 01 05, 17:38]
[quote]
o kvepia jauč..
[/quote]
Nu jo, kvepia, anksciau neuzuodziau, bet diena namuose nebuvau iejau i kambari ir labai kvepejo
.
Jau ir 2 krokiukai islindo
as ir krokus sodinciau jau i vazoniukus. Tik sakaiu kitais metais tai sodinsiu ne vienu laiku, kad vienu metu neislystu ziedai, kad vieniems nuvytus kiti skleistusi
[quote]
o kvepia jauč..
[/quote]
Nu jo, kvepia, anksciau neuzuodziau, bet diena namuose nebuvau iejau i kambari ir labai kvepejo
Jau ir 2 krokiukai islindo
as ir krokus sodinciau jau i vazoniukus. Tik sakaiu kitais metais tai sodinsiu ne vienu laiku, kad vienu metu neislystu ziedai, kad vieniems nuvytus kiti skleistusi
[quote=taburete,2010 01 05, 16:38]
[quote]
o kvepia jauč..
[/quote]
Kvepia,tai taip labai,jaučiasi net įėjųs į kambarį.Pas mane dabar 5 žydi,bet MB prasidėjo alergija,teko iš nešti iš miegamojo.Šiaip jis nėra lepus kvapams,bet va nuo hiacintų prasidėjo grynai alerginė sloga.
[quote]
o kvepia jauč..
[/quote]
Kvepia,tai taip labai,jaučiasi net įėjųs į kambarį.Pas mane dabar 5 žydi,bet MB prasidėjo alergija,teko iš nešti iš miegamojo.Šiaip jis nėra lepus kvapams,bet va nuo hiacintų prasidėjo grynai alerginė sloga.
QUOTE(IngridaB @ 2010 01 06, 23:31)
ir as apie tai pagalvojau, bet kol kas pas mane niekas neciaudi nuo ju
QUOTE(IngridaB @ 2010 01 06, 22:31)
Aš pražydinus visad laikau tuolete ant palangės ir oro gaiviklio nebereikia
O pas mane tai idomiai gavosi su jacintu.
Parzydejo viena gele, as nupjoviau ta stiebeli, ziuriu po keliu dienu is ten dar ziedukas lenga, tik jau mazesnis
nu kaip smagu
Parzydejo viena gele, as nupjoviau ta stiebeli, ziuriu po keliu dienu is ten dar ziedukas lenga, tik jau mazesnis
QUOTE(benomama @ 2010 01 10, 13:12)
O pas mane tai idomiai gavosi su jacintu.
nu kaip smagu