Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

Aš tai šiandien pasodinsiu likusius hacintus ax.gif
Atsakyti
Nava jau galiu girtis prazydusiomis gelemis
user posted image
user posted image

ir jau islindo melyni ziedukai thumbup.gif

Na sakykite mamos, kaip prazydes svogunelius galina sausai rusyje lakyti ar butina zemeje ir nelaistyti? nes perkan svogunelius aprasymo nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 05 sausio 2010 - 14:49
mmmm.... koks dailumas wub.gif
Atsakyti
[quote=benomama,2010 01 05, 14:48]
[quote]
wub.gif
o kvepia jauč..
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 01 05, 15:48)
user posted image
user posted image

ir jau islindo melyni ziedukai  thumbup.gif

Na sakykite mamos, kaip prazydes svogunelius galina sausai rusyje lakyti ar butina zemeje ir nelaistyti? nes perkan svogunelius aprasymo nera  verysad.gif

Labai gražiai 4u.gif
radau dar užsilikusių krokų , gal patarsit ką man su jais daryti, sodinti į indelius kambaryje,ar palikti pavasariui g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 05, 17:23)
Labai gražiai  4u.gif
radau dar užsilikusių krokų , gal patarsit ką man su jais daryti, sodinti į indelius kambaryje,ar palikti pavasariui g.gif

aš tai pasisodinčiau į vazonėlį, palaikyčiau šalčiau truputį ir parsinešus šiltai laukčiau žiedų. Krokai nėra lepūs , manau lengvai pražydinami ax.gif Ankstyvą pavasarį akims taip noris žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=taburete,2010 01 05, 17:38]
[quote]
wub.gif
o kvepia jauč..
[/quote]
Nu jo, kvepia, anksciau neuzuodziau, bet diena namuose nebuvau iejau i kambari ir labai kvepejo wub.gif .
Jau ir 2 krokiukai islindo thumbup.gif
as ir krokus sodinciau jau i vazoniukus. Tik sakaiu kitais metais tai sodinsiu ne vienu laiku, kad vienu metu neislystu ziedai, kad vieniems nuvytus kiti skleistusi
Atsakyti
[quote=taburete,2010 01 05, 16:38]
[quote]
wub.gif
o kvepia jauč..
[/quote]
Kvepia,tai taip labai,jaučiasi net įėjųs į kambarį.Pas mane dabar 5 žydi,bet MB prasidėjo alergija,teko iš nešti iš miegamojo.Šiaip jis nėra lepus kvapams,bet va nuo hiacintų prasidėjo grynai alerginė sloga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 01 06, 23:31)
Kvepia,tai taip labai,jaučiasi net įėjųs į kambarį.Pas mane dabar 5 žydi,bet MB prasidėjo alergija,teko iš nešti iš miegamojo.Šiaip jis nėra lepus kvapams,bet va nuo hiacintų prasidėjo grynai alerginė sloga. g.gif

ir as apie tai pagalvojau, bet kol kas pas mane niekas neciaudi nuo ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 01 06, 22:31)

Aš pražydinus visad laikau tuolete ant palangės ir oro gaiviklio nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane tai idomiai gavosi su jacintu.
Parzydejo viena gele, as nupjoviau ta stiebeli, ziuriu po keliu dienu is ten dar ziedukas lenga, tik jau mazesnis g.gif nu kaip smagu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 01 10, 13:12)
O pas mane tai idomiai gavosi su jacintu.
Parzydejo viena gele, as nupjoviau ta stiebeli, ziuriu po keliu dienu is ten dar ziedukas lenga, tik jau mazesnis  g.gif nu kaip smagu clap.gif

thumbup.gif
Atsakyti