Nu va pas mane vel nuzydejo ir dar papildoma zieda isleido, aisku jie buna mazesni, bet ilgai zydi idomiai man cia na sakykite jau keli nuzydejo ir pas viena pagelto lapukai kaip nuzydes visi juos iskasti is zemes ir laikyti vesiai bei tamsoje?
kokie gražūs jūsų žiedai... O aš nuo pernai laikiau hiacintus, ale išsitraukiau vazončikus-o ten kur jie buvo tuštuma... vieną vazone laikiau, kitą išėmusi-abu nunyko-išdžiūvo... šiemet dar manau pasipirksiu kokioj maximoj kai bus po kelis litukus... vėl bandysiu išsaugot kaip nors... šį kartą rasiu jiems vietos šaldytuve
As vakar i vazonelius pasodinau zhydres , scyles ir narcizus . Du metus sodinau hiacintus . L graziai zydedavo vasario men. Siemet ishbandysim kitokias svogunines gelytes .
As vakar i vazonelius pasodinau zhydres , scyles ir narcizus . Du metus sodinau hiacintus . L graziai zydedavo vasario men. Siemet ishbandysim kitokias svogunines gelytes .
Fėja* tikrai nufotografuosiu . Tikiuos , jog prazhys . Vakar juokiausi , kai MB , grizes is darbo , pasake , kad tai jo gimtadieniui . Iprato , nes vis dovanoju pacios prazydintas gelytes vazone . Kiek meiles ir laukimo idedi i ta augaleli .
O maniškiai hiacintai kažkokie netokie nesuprantu kas jiem darosi Vienas žydėjo neišleidęs kotelio, dbar kiti du katelius kiek ilgesnius užsiaugino, bet žiedai tik prasiskleidžia ir vysta Tai dar 2 liko, bet kogero vėl nepasiauginę kotelių pražys Sakiau nebepirksiu iš rudens hiacintų, nes praitais metais pavasarį nusipirkau ir normaliai žydėjo Tai reiks dar ir šį pavasarį bent vieną nusipirkt gal nebedurniuos O balkone dideliam vazone laukiu kada pasirodys kitos pavasarinės gėlytės tikiuosi išgyvens šalšius ir pražys
aš buvau pasodinus tris - vieną šiandien išmečiau, visai nunyko. Kai išroviau pamačiau, kad net šaknų nebuvo išleidės, supuvo. Kiti du laikosi, žiedyną matau ir labai tikiuosi, kad pražys.
nusipirkau Maximoj nužydėjusius narcizus vazonėliuose... svogūnai labai gražūs, lapeliai žali, tik žiedai nužydėję... ką dabar daryti? ta prasme - ar svogūnus išrauti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti... kada turėtų vėl žydėti...?
nusipirkau Maximoj nužydėjusius narcizus vazonėliuose... svogūnai labai gražūs, lapeliai žali, tik žiedai nužydėję... ką dabar daryti? ta prasme - ar svogūnus išrauti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti... kada turėtų vėl žydėti...?