Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

user posted imageuser posted image
Nu va pas mane vel nuzydejo ir dar papildoma zieda isleido, aisku jie buna mazesni, bet ilgai zydi g.gif idomiai man cia
user posted image
na sakykite jau keli nuzydejo ir pas viena pagelto lapukai g.gif kaip nuzydes visi juos iskasti is zemes ir laikyti vesiai bei tamsoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 18 sausio 2010 - 14:10
kaip gražu wub.gif
Atsakyti
o ką daryti kai nužydi gėlytė? dėti tamsiai kur nors ar palaukti kol pageltonuos lapeliai ir išrauti iš vazonėlio, kad rudenį į lauką pasodinčiau? g.gif
Atsakyti
kokie gražūs jūsų žiedai... O aš nuo pernai laikiau hiacintus, ale išsitraukiau vazončikus-o ten kur jie buvo tuštuma... vieną vazone laikiau, kitą išėmusi-abu nunyko-išdžiūvo... šiemet dar manau pasipirksiu kokioj maximoj kai bus po kelis litukus... vėl bandysiu išsaugot kaip nors... šį kartą rasiu jiems vietos šaldytuve ax.gif
Atsakyti
As vakar i vazonelius pasodinau zhydres , scyles ir narcizus . Du metus sodinau hiacintus . L graziai zydedavo vasario men. Siemet ishbandysim kitokias svogunines gelytes .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2010 01 20, 17:28)
As vakar i vazonelius pasodinau zhydres , scyles ir narcizus  . Du metus sodinau hiacintus . L graziai zydedavo vasario men. Siemet ishbandysim kitokias svogunines gelytes .

lauksim tavo žiedukų foto bigsmile.gif
Atsakyti
Fėja*
tikrai nufotografuosiu . Tikiuos , jog prazhys . Vakar juokiausi , kai MB , grizes is darbo , pasake , kad tai jo gimtadieniui . Iprato , nes vis dovanoju pacios prazydintas gelytes vazone . Kiek meiles ir laukimo idedi i ta augaleli .
Atsakyti
O maniškiai hiacintai kažkokie netokie schmoll.gif doh.gif nesuprantu kas jiem darosi doh.gif unsure.gif Vienas žydėjo neišleidęs kotelio, dbar kiti du katelius kiek ilgesnius užsiaugino, bet žiedai tik prasiskleidžia ir vysta verysad.gif unsure.gif Tai dar 2 liko, bet kogero vėl nepasiauginę kotelių pražys doh.gif doh.gif Sakiau nebepirksiu iš rudens hiacintų, nes praitais metais pavasarį nusipirkau ir normaliai žydėjo thumbup.gif Tai reiks dar ir šį pavasarį bent vieną nusipirkt wub.gif gal nebedurniuos g.gif biggrin.gif
O balkone dideliam vazone laukiu kada pasirodys kitos pavasarinės gėlytės bigsmile.gif tikiuosi išgyvens šalšius ir pražys wub.gif
Atsakyti
aš buvau pasodinus tris - vieną šiandien išmečiau, visai nunyko. Kai išroviau pamačiau, kad net šaknų nebuvo išleidės, supuvo. Kiti du laikosi, žiedyną matau ir labai tikiuosi, kad pražys.
Atsakyti
Svoguniniu geliu nereiketu perlaistyti . O hiacintai tikrai nereiklus .
Atsakyti
Sveiki,

nusipirkau Maximoj nužydėjusius narcizus vazonėliuose... svogūnai labai gražūs, lapeliai žali, tik žiedai nužydėję... ką dabar daryti? 4u.gif ta prasme - ar svogūnus išrauti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti... kada turėtų vėl žydėti...? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 21 sausio 2010 - 14:30
QUOTE(Kristuks @ 2010 01 21, 14:09)
Sveiki,

nusipirkau Maximoj nužydėjusius narcizus vazonėliuose... svogūnai labai gražūs, lapeliai žali, tik žiedai nužydėję... ką dabar daryti?  4u.gif  ta prasme - ar svogūnus išrauti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti... kada turėtų vėl žydėti...?  4u.gif  smile.gif

aš tai manau, kad jie žydi kartą metuose g.gif g.gif g.gif
Atsakyti