Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

pas mane šiandien pasirodė melsvojo gražuolio pirmasis žiedelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 01 21, 17:25)
aš tai manau, kad jie žydi kartą metuose g.gif  g.gif  g.gif

Suprantu, kad dabar nužydėję tie narcizai, ko gero, iš karto nežydės daugiau.... tiesiog norėjau paklausti, ką daryt su svogūnėliais - ar išrauti ir džiovinti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti po truputuką...? ir tik vėliau juos išrauti, kai lapai patys nuvys...??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2010 01 22, 08:53)
Suprantu, kad dabar nužydėję tie narcizai, ko gero, iš karto nežydės daugiau.... tiesiog norėjau paklausti, ką daryt su svogūnėliais - ar išrauti ir džiovinti, ar palikti vazonėliuose ir laistyti po truputuką...? ir tik vėliau juos išrauti, kai lapai patys nuvys...??? 4u.gif

čia va yra konkrečiai apie narciziukus temukė 4u.gif
Atsakyti
parodau savo melsvąjį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mano jau visi nuzydejo verysad.gif melynaji ir turejau mirksiukas.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 26 sausio 2010 - 14:21
QUOTE(Arfėja @ 2010 01 26, 13:12)
O aš nežinojau, galvojau bulvė kas čia gali būti elementariau, neduosiu dabar kolkas  doh.gif

labai gražus tas mėlynasis wub.gif
Atsakyti
4u.gif merginos neturiu kada vartyti temukės blush2.gif gal kuri turit ar žinot ku rieškoti foto su svogūninių gėlių svogūnėliais ir surašytais cm kokiam gylį juos sodinti ax.gif
būčiau labai dėkinga 4u.gif

o pas jus galiu prisijungti su lovelyje lendančiais krokais bigsmile.gif
buvau išnešusi į balkoną (įstiklintą) ir pamiršau per šalčius blush2.gif tai narcizai iššalė,o krokai gyvuoja ir kaip stipriai atsigauna parnešti namo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki , aš savo krokus pasodinau užvakar, radau užsilikusį baltų krokų pakelį, truputį palaikiau vėsiai ir pasodinau, žiūrėsiu kas gausis, pasodinau darželinį česnaką ir liekanos g.gif
Atsakyti
Ir aš jau sulaukiau pirmųjų žiedų biggrin.gif Mėlynieji tokie galingi žiedai, o štai rausvasis tikras keistuolis - pradėjo žydėti nuo viršūnės

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rooma: 08 vasario 2010 - 14:07
Gražu, mano ir rausvas lenda. Paskaičiau, kad reikia juo visus t.y. hiacintus, apdengti popieriumi ,kad negautų ziedynas šviesos, tik tada jis paaugs aukštesnis,o jei ne- tai žydės lapų viduje. 4u.gif
Atsakyti
As nedengiau ir zydejo normaliai g.gif
Tik ir triju vazonu buvo visokio ugio, melymas aukstas, balti taip pat, bordo 3 auksti, o vienas zemas, tai as ji pavadinau liliputu veisles . thumbup.gif
Atsakyti
Pernai pavasarį pirkau maximoj vazonėlį su žydinčiais narciziukais.Kai nužydėjo-nupjoviau sudžiūvusius lapus ir žiedstiebius.Visą laiką iki šiol jis ir stovėjo kambary,kol aš sugalvojau palaistyt.Dabar žiūriu lenda žali lapukai iš tų svogūniukų.Kaip manot ,ar jis šiemet pražydės?Ačiū
Atsakyti