Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(Naminė @ 2010 02 17, 15:19)
Pernai pavasarį pirkau maximoj vazonėlį su žydinčiais narciziukais.Kai nužydėjo-nupjoviau sudžiūvusius lapus ir žiedstiebius.Visą laiką iki šiol jis ir stovėjo kambary,kol aš sugalvojau palaistyt.Dabar žiūriu lenda žali lapukai iš tų svogūniukų.Kaip manot ,ar jis šiemet pražydės?Ačiū

manau,kad tikrai žydės,tik gal juos reikėjo persodinti į naują žemę?
Atsakyti
Parodau kas pas mane įstiklintam balkone darosi biggrin.gif wub.gif

Nuotrauka daryta 2010 02 22
user posted image

O čia šiandien 2010 03 03 ax.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir krokai jau žiedelius krauna wub.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 11:43)
Parodau kas pas mane įstiklintam balkone darosi  biggrin.gif  wub.gif

vajė, kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=aure111,2010 03 03, 13:43]
Parodau kas pas mane įstiklintam balkone darosi biggrin.gif wub.gif

Nuotrauka daryta 2010 02 22
[O čia šiandien 2010 03 03 ax.gif wub.gif

Ir krokai jau žiedelius krauna wub.gif thumbup.gif
Wau wub.gif koks pavasaris pas Tave... bigsmile.gif
Atsakyti
aure, nuostabu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 11:43)
Parodau kas pas mane įstiklintam balkone darosi  biggrin.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif kaip gražu wub.gif wub.gif
o aš savo krokus sušaldžiau blush2.gif pamiršau per didžiuosius šalčius doh.gif ,bet parnešus namo biški lyg atsigavo,bet dabar žiūriu vysta verysad.gif
Atsakyti
Dėkoju visom už pagyras blush2.gif 4u.gif Laukiu nesulaukiu kada kitos gėlytės pražys bigsmile.gif , nes ten nemažai visko prisodinau (gal net per daug prikišau blush2.gif )

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 15:35)
o aš savo krokus sušaldžiau  blush2.gif  pamiršau per didžiuosius šalčius  doh.gif  ,bet parnešus namo biški lyg atsigavo,bet dabar žiūriu vysta  verysad.gif

Liūdna verysad.gif Aš tai vazoną apsukus buvau, nors ne labai šiltai, o iš viršaus dar dviguba agroplevele uždengs buvau, tai krokų lapeliai jau seniausiai išlindę nei kiek nesušalo thumbup.gif
Atsakyti
Saulutė išlindo... bigsmile.gif snieguolytės pasirodė visu grožiu... wub.gif wub.gif thumbup.gif Ir vienas krokiukas jau skleidžiasi thumbup.gif (jaučiu per daug čia nuotraukų prikėliau šiandien blush2.gif blush2.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 15:46)
Liūdna  verysad.gif Aš tai vazoną apsukus buvau, nors ne labai šiltai, o iš viršaus dar dviguba agroplevele uždengs buvau, tai krokų lapeliai jau seniausiai išlindę nei kiek nesušalo  thumbup.gif

tai vat ir aš uždengiau su dekiais ale vistiek mažoka buvo doh.gif

QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 16:48)
Saulutė išlindo...  bigsmile.gif  snieguolytės pasirodė visu grožiu...  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Ir vienas krokiukas jau skleidžiasi  thumbup.gif  (jaučiu per daug čia nuotraukų prikėliau šiandien  blush2.gif  blush2.gif  )

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nieko čia neperdaug schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 16:48)
Saulutė išlindo...  bigsmile.gif  snieguolytės pasirodė visu grožiu...

kaip gražu wub.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 17:04)
tai vat ir aš uždengiau su dekiais ale vistiek mažoka buvo  doh.gif

pas mane irgi stovi po dekiais vis dar... kažin, kaip ten.. kažjaip širdis jaučia, kad tokios žiemos jie neatlaikė........
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 03, 17:48)
Saulutė išlindo...  bigsmile.gif  snieguolytės pasirodė visu grožiu...  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Ir vienas krokiukas jau skleidžiasi  thumbup.gif  (jaučiu per daug čia nuotraukų prikėliau šiandien  blush2.gif  blush2.gif  )

Jėga thumbup.gif Pas jus pavasaris vėlyvesnis blush2.gif Mano snieguolės jau nužydėjo, krokus sodinau tik baltus, jie jau irgi baigiasi... Matysim kaip tulpėms, narcizams ir hiacintams seksis smile.gif
Atsakyti
Dėkoju už pagyras 4u.gif
Čia gal nuo pusės kurioje auga priklauso, kokiu laiku pražysta g.gif Va šiandien saulė nesirodo ir snieguolės žiedukus suskleidę doh.gif krokai irgi nenori žiedelių skleist, tik vis daugiau pumpurų lenda thumbup.gif
Atsakyti