Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

Sveikos 4u.gif Tik siandien prisiminiau doh.gif , kad rudeni susodinau narciziukus i loveli ir palikau per ziema nestiklintam balkone (niekuo neapvyniojau). Dabar atsinesiau i kambari, kaip manot ar kas nors man isdygs ar jau amen?
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2010 03 06, 11:31)
Sveikos  4u.gif  Tik siandien prisiminiau  doh.gif , kad rudeni susodinau narciziukus i loveli ir palikau per ziema nestiklintam balkone (niekuo neapvyniojau). Dabar atsinesiau i kambari, kaip manot ar kas nors man isdygs ar jau amen?

maniškiai stiklintam ir pridengti sušalė mirksiukas.gif taikaži kas pas tave liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2010 03 06, 11:31)
Sveikos  4u.gif  Tik siandien prisiminiau  doh.gif , kad rudeni susodinau narciziukus i loveli ir palikau per ziema nestiklintam balkone (niekuo neapvyniojau). Dabar atsinesiau i kambari, kaip manot ar kas nors man isdygs ar jau amen?

Teks palaukt ir pamatysit mirksiukas.gif 4u.gif

O man kiek džiaugsmo yahoo.gif mano krokai pražydo yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Mano džiaugsmeliai wub.gif bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Čia visas mano darželis tik foto nekokia gavosi, o perfotografuot nebespėjau, nes saulė pasislėpė ir krokai vėl pumpurus vaidina - suskleidė žiedelius doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu!!!
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2010 03 06, 17:10)
Kaip grazu!!!

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 06, 17:33)
wub.gif  wub.gif  wub.gif koks grožis  wub.gif

AČIŪ 4u.gif Aš atsidžiaugt negaliu kad šitų žiedelių sulaukiau thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 06, 17:52)
AČIŪ  4u.gif  Aš atsidžiaugt negaliu kad šitų žiedelių sulaukiau  thumbup.gif  yahoo.gif

grožis tai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=aure111,2010 03 06, 18:08]
Mano džiaugsmeliai wub.gif bigsmile.gif

wub.gif Koks grožis wub.gif
O kokio dydžio vazone sodinote? Aš kelis metus tulpes sodinau ir verysad.gif žiedų nesulaukiau...
Atsakyti
aure111 nu jau tikras pavasaris thumbup.gif grazu wub.gif

as ir labai noreciau, kad kazkas tokio butu namie rolleyes.gif na rudeni tai ir as butinai pasisodinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 03 06, 18:21)

as ir labai noreciau, kad kazkas tokio butu namie  rolleyes.gif  na rudeni tai ir as butinai pasisodinsiu ax.gif

įdomu,kaip tie svogūnėliai pas tave šiemet išsilaikys per tokius šalčius doh.gif bijau net pagalvoti,kas iš jų liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 06, 19:25)
įdomu,kaip tie svogūnėliai pas tave šiemet išsilaikys per tokius šalčius  doh.gif bijau net pagalvoti,kas iš jų liko  unsure.gif

matysim mirksiukas.gif gal visi nebus susale vistiek koks vienas kitas islys ax.gif
Atsakyti