Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(A.d. @ 2010 03 06, 18:17)
O kokio dydžio vazone sodinote? Aš kelis metus tulpes sodinau ir  verysad.gif žiedų nesulaukiau...

Daug maž pamatavau, tai gaunasi apie 2 sprindžius aukščio ir kiek daugiau nei 2 sprindžiai skersmens ax.gif
Dėl tulpių galvoju gal per maži svogūneliai buvo g.gif nes man atrodo kad ir mažesniam vazone turėtų žydėt g.gif
Atsakyti
ištraukiau iš balkono savuosius... nežinia ar bus kas ar ne, bet lyg vilčių yra g.gif

user posted image

user posted image

šiame mažąjame vazonėlyje lyg baisiausias vaizdas... na, bet matysiu kgal kas nors dar užaugs

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 07, 12:33)
ištraukiau iš balkono savuosius... nežinia ar bus kas ar ne, bet lyg vilčių yra g.gif
šiame mažąjame vazonėlyje lyg baisiausias vaizdas... na, bet matysiu kgal kas nors dar užaugs

O jie patamsy buvo? g.gif Jei prilietus dar kieti tie daigeliai tai gal ir nesušalo g.gif O tam paskutinam vazone tai toks vaizdas kad per daug drėgna, tai nepersistenkit su laistymu nes supus svogūnėliai unsure.gif 4u.gif Tikėkimės kad viskas bus gerai ir sulauksim pavasariškų vaizdelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 07, 13:33)

saulės trūksta jiems.
Atsakyti
aha, jie buvo uždengti po dekiais...

o liet tai dar neliejusi aš jų. Dekiai visi suledėję buvo... nu matysim kas čia bus. Pirmas mano bandymas
Atsakyti
Dar kelios foto iš mano darželio biggrin.gif Šiandien dar labiau išsiskleidė thumbup.gif bet gaila kad jie išsiskleidžia tik kai saulė tiesiogiai šviečia, tai ėjau balkonan kas 5 minutes kol sulaukiau kada išsiskleis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nesupykit už daug foto blush2.gif , labai aš tom gėlytėm džiaugiuosi wub.gif tai ir jum noriu parodyt blush2.gif (čia man tas džiaugsmas toks begalinis, kad neturiu darželio jokio lauke, o taip norėtųsi... doh.gif verysad.gif )
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 07, 17:51)
aha, jie buvo uždengti po dekiais...

o liet tai dar neliejusi aš jų. Dekiai visi suledėję buvo... nu matysim kas čia bus. Pirmas mano bandymas

O tai gal balkonas nestiklintas? g.gif Man atrodo jie gaus sauluės ir atsigaus bigsmile.gif

Pas mane tai stiklintas, bet tik keliais laipsniais šilčiau nei lauke doh.gif tai aš vazoną buvau šilčiau apsukus, o iš viršaus agroplevele užklojau dviguba ir per pačius didžiausius šalčius buvau užmetus tokią medžiagą kaip į paltų vidų deda ax.gif Ir dabar ant vakaro užmetu agroplėvelės, baisu kad nenušaltų unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 07 kovo 2010 - 18:02
kai gražūs žiedai ir gražiai padarytos foto,tai gražu ir žiūrėti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 07, 18:11)
kai gražūs žiedai ir gražiai padarytos foto,tai gražu ir žiūrėti  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif blush2.gif nelabai aš moku fotografuot bet stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 07, 18:09)
Dar kelios foto iš mano darželio  biggrin.gif Šiandien dar labiau išsiskleidė 

O tai gal balkonas nestiklintas?  g.gif  Man atrodo jie gaus sauluės ir atsigaus  bigsmile.gif

Pas mane tai stiklintas, bet tik keliais laipsniais šilčiau nei lauke  doh.gif tai aš vazoną buvau šilčiau apsukus, o iš viršaus agroplevele užklojau dviguba ir per pačius didžiausius šalčius buvau užmetus tokią medžiagą kaip į paltų vidų deda  ax.gif Ir dabar ant vakaro užmetu agroplėvelės, baisu kad nenušaltų  unsure.gif  ax.gif

nu kaip pavydžiu baltai kad tokį grožį turit biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif

nestiklintas pas mane... aš visą laiką kai tik prasidėjo šalčiai laikiau po dekiais... ir šiaip jau su išlindusiais pumpurais susukau-išlindo jie greitai rudenį....
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 07, 18:11)
kai gražūs žiedai ir gražiai padarytos foto,tai gražu ir žiūrėti  wub.gif  wub.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 07, 19:14)
nu kaip pavydžiu baltai kad tokį grožį turit biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nestiklintas pas mane... aš visą laiką kai tik prasidėjo šalčiai laikiau po dekiais... ir šiaip jau su išlindusiais pumpurais susukau-išlindo jie greitai rudenį....

Nieko man rodos tuoj ir jūs turėsit į ką akis paganyt 4u.gif bigsmile.gif

Vaje orų paklausiau ir puoliau vėl užklotus traukt doh.gif doh.gif siaubas... baisu kad nenušaltų mano grožiai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
aš tai savo tuos pumpuriukus namo parnešiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 07, 21:05)
aš tai savo tuos pumpuriukus namo parnešiau g.gif

Tai gerai, greičiau žiedelių sulauksit mirksiukas.gif
Mano kai stiklintas balkonas ir vazonas biškiuka nepritaikytas ant palangės stovėt doh.gif lotuliukas.gif tai užtat balkone ir būna smile.gif būtų koks lovelis tai ir namo neščiau ax.gif
Atsakyti