Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

Su kovo 8!
Dalinuosi savo pavasarine balkonine puokšte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 08 kovo 2010 - 10:01
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 10:53)
Su kovo 8!
Dalinuosi savo pavasarine balkonine puokšte  4u.gif

bigsmile.gif blink.gif thumbup.gif wub.gif kas tos baltos gėlytės?

Su švente:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 10:53)
Su kovo 8!
Dalinuosi savo pavasarine balkonine puokšte  4u.gif

Jus ir visas su švente .
4u.gif

Oh,tu moterie gražioji, ši diena juk tau skirtoji.
Leisk pasveikinti tave su gražia mūsų švente!
Vyrų dėmesio linkiu ir gražių gražių gėlių! Su kovo 8-ąją! 4u.gif

Kaip gražuuuuu, blink.gif thumbup.gif širdis atsigavo
Atsakyti
Žostaute, kokios tos baltos gražios bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žostaute, super vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tos baltos tai tiesiog balti krokai, bet kai balkonas įšyla, tai jie va taip va išsižergia biggrin.gif

Žydrės lenda iš žemės wub.gif Ir ryt arba šiandien turėtų vienas skubantis narcizas išsiskleist, nepamenu kokį pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 14:01)
Tos baltos tai tiesiog balti krokai, bet kai balkonas įšyla, tai jie va taip va išsižergia biggrin.gif

net sunku patikėti, kad tai krokai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 13:01)
Žydrės lenda iš žemės  wub.gif  Ir ryt arba šiandien turėtų vienas skubantis narcizas išsiskleist, nepamenu kokį pirkau biggrin.gif

Pas mane irgi matosi vis daugiau gėlių lendančių thumbup.gif neseniai lendantį lygtai narcizo pumpurą užmačiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 02 17, 15:19)
Pernai pavasarį pirkau maximoj vazonėlį su žydinčiais narciziukais.Kai nužydėjo-nupjoviau sudžiūvusius lapus ir žiedstiebius.Visą laiką iki šiol jis ir stovėjo kambary,kol aš sugalvojau palaistyt.Dabar žiūriu lenda žali lapukai iš tų svogūniukų.Kaip manot ,ar jis šiemet pražydės?Ačiū

Na va laisčiau laukiau kol pradės lapai į viršų stiebtis,bet pajudinau ir matau ,kad jie šaknų neturi verysad.gif Nuploviau visas žemes ,patarkit ką daryt,kad šaknis leistų,nes patys svogūnai dar kieti.Vandeny laikyt ar žemėj,ir kokiam gylyje jei žemėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 03 11, 11:44)
Na va laisčiau laukiau kol pradės lapai į viršų stiebtis,bet pajudinau ir matau ,kad jie šaknų neturi verysad.gif Nuploviau visas žemes ,patarkit ką daryt,kad šaknis leistų,nes patys svogūnai dar kieti.Vandeny laikyt ar žemėj,ir kokiam gylyje jei žemėj g.gif

Nelabai suprantu iš jūsų pasakymo kas ir kaip, bet taip parašysiu... Kai nusipirkot vazoniuką žiedeliai kai nužydėjo dar kurį laiką lapeliai turėjo žaliuot. Tada kai pradėjo lapeliai vysti (kai buvo dauguma nuvytusių) reikėjo nebelaistyt ir palikt ramybėj (galima ir iš žemės svogūnus išimt). Vėlai rudenį reikėjo sodint į vazoną ir laikyt šaltai ir jie būtų vėl žydėję ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 11, 12:45)
Nelabai suprantu iš jūsų pasakymo kas ir kaip, bet taip parašysiu... Kai nusipirkot vazoniuką žiedeliai kai nužydėjo dar kurį laiką lapeliai turėjo žaliuot. Tada kai pradėjo lapeliai vysti (kai buvo dauguma nuvytusių) reikėjo nebelaistyt ir palikt ramybėj (galima ir iš žemės svogūnus išimt). Vėlai rudenį reikėjo sodint į vazoną ir laikyt šaltai ir jie būtų vėl žydėję  ax.gif  smile.gif

Man dabar aktualiausia,kad nepražūtų svogūneliai,kur juos laikyt ir kaip(kol kas mirksta vandeny)
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 03 11, 19:46)
Man dabar aktualiausia,kad nepražūtų svogūneliai,kur juos laikyt ir kaip(kol kas mirksta vandeny)

Vandenį tai man atrodo kad supus schmoll.gif jei jau sodint tik į žemes, sakyčiau koki trečdlį ar puse svogūno reiktų į žemes įkišt g.gif
Atsakyti