Dalinuosi savo pavasarine balkonine puokšte
Su kovo 8!
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 10:53)
Jus ir visas su švente .
Oh,tu moterie gražioji, ši diena juk tau skirtoji.
Leisk pasveikinti tave su gražia mūsų švente!
Vyrų dėmesio linkiu ir gražių gražių gėlių! Su kovo 8-ąją!
Kaip gražuuuuu,
Žostaute, kokios tos baltos gražios
Žostaute, super vaizdelis
Tos baltos tai tiesiog balti krokai, bet kai balkonas įšyla, tai jie va taip va išsižergia 
Žydrės lenda iš žemės
Ir ryt arba šiandien turėtų vienas skubantis narcizas išsiskleist, nepamenu kokį pirkau
Žydrės lenda iš žemės
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 14:01)
Tos baltos tai tiesiog balti krokai, bet kai balkonas įšyla, tai jie va taip va išsižergia 
net sunku patikėti, kad tai krokai
QUOTE(žostautė @ 2010 03 08, 13:01)
Žydrės lenda iš žemės
Ir ryt arba šiandien turėtų vienas skubantis narcizas išsiskleist, nepamenu kokį pirkau 
Pas mane irgi matosi vis daugiau gėlių lendančių
QUOTE(Naminė @ 2010 02 17, 15:19)
Pernai pavasarį pirkau maximoj vazonėlį su žydinčiais narciziukais.Kai nužydėjo-nupjoviau sudžiūvusius lapus ir žiedstiebius.Visą laiką iki šiol jis ir stovėjo kambary,kol aš sugalvojau palaistyt.Dabar žiūriu lenda žali lapukai iš tų svogūniukų.Kaip manot ,ar jis šiemet pražydės?Ačiū
Na va laisčiau laukiau kol pradės lapai į viršų stiebtis,bet pajudinau ir matau ,kad jie šaknų neturi
QUOTE(Naminė @ 2010 03 11, 11:44)
Na va laisčiau laukiau kol pradės lapai į viršų stiebtis,bet pajudinau ir matau ,kad jie šaknų neturi
Nuploviau visas žemes ,patarkit ką daryt,kad šaknis leistų,nes patys svogūnai dar kieti.Vandeny laikyt ar žemėj,ir kokiam gylyje jei žemėj 
Nelabai suprantu iš jūsų pasakymo kas ir kaip, bet taip parašysiu... Kai nusipirkot vazoniuką žiedeliai kai nužydėjo dar kurį laiką lapeliai turėjo žaliuot. Tada kai pradėjo lapeliai vysti (kai buvo dauguma nuvytusių) reikėjo nebelaistyt ir palikt ramybėj (galima ir iš žemės svogūnus išimt). Vėlai rudenį reikėjo sodint į vazoną ir laikyt šaltai ir jie būtų vėl žydėję
QUOTE(aure111 @ 2010 03 11, 12:45)
Nelabai suprantu iš jūsų pasakymo kas ir kaip, bet taip parašysiu... Kai nusipirkot vazoniuką žiedeliai kai nužydėjo dar kurį laiką lapeliai turėjo žaliuot. Tada kai pradėjo lapeliai vysti (kai buvo dauguma nuvytusių) reikėjo nebelaistyt ir palikt ramybėj (galima ir iš žemės svogūnus išimt). Vėlai rudenį reikėjo sodint į vazoną ir laikyt šaltai ir jie būtų vėl žydėję

Man dabar aktualiausia,kad nepražūtų svogūneliai,kur juos laikyt ir kaip(kol kas mirksta vandeny)
QUOTE(Naminė @ 2010 03 11, 19:46)
Man dabar aktualiausia,kad nepražūtų svogūneliai,kur juos laikyt ir kaip(kol kas mirksta vandeny)
Vandenį tai man atrodo kad supus