Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(aure111 @ 2010 03 11, 21:14)
Vandenį tai man atrodo kad supus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif negalima palikti vandenyje schmoll.gif aš savuosius, kai pilnai nugels lapai-išimsiu iš žemių.
Atsakyti
Sveiki.Ką daryti su jacintų svogūnėliais buvau pasodinusi vazonėliuose ant palangės,dabar jie nužydėjo ,bet labai vešlūs?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 12, 09:40)
drinks_cheers.gif negalima palikti vandenyje schmoll.gif aš savuosius, kai pilnai nugels lapai-išimsiu iš žemių.

Tai juos sausai laikyt,ar vėl į žemes kišt,nebesuprantu...žinau,kad šiemet nežydės,bet gal lapus išleis-tokios gražios matosi viršunėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liji @ 2010 03 12, 10:47)
Sveiki.Ką daryti su jacintų svogūnėliais buvau pasodinusi vazonėliuose ant palangės,dabar jie nužydėjo ,bet labai vešlūs?

Dabar po truputį laistyt reikia ir kai pradės vysti lapai laistymą dar sumažinti, kai lapai visai nuvys ištraukti iš vazono ir rudenį vėl pasodinti rolleyes.gif (antrais metais hiecintai mažus žiedus duoda, jei turit galimybę geriau tada kai atšils dar lauke pasodint į gėlyną)

QUOTE(Naminė @ 2010 03 12, 11:05)
Tai juos sausai laikyt,ar vėl į žemes kišt,nebesuprantu...žinau,kad šiemet nežydės,bet gal lapus išleis-tokios gražios matosi viršunėlės rolleyes.gif

Tai jei jie nepasodinti tai pasodinkit, nors man atrodo pavasarį jų nelabai kas sodina, nes reikėjo ir rudens pasodint ax.gif Jei pasodinkit tik neperlaistykit, nes kol neturi šaknų tai supus schmoll.gif reikia tik vos vos žemę padrekint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 12, 11:15)
Tai jei jie nepasodinti tai pasodinkit, nors man atrodo pavasarį jų nelabai kas sodina, nes reikėjo ir rudens pasodint  ax.gif Jei pasodinkit tik neperlaistykit, nes kol neturi šaknų tai supus  schmoll.gif reikia tik vos vos žemę padrekint  mirksiukas.gif

Tai jau dabar supratau,kame reikalas-perlaisčiau aš juos.Einu įkišt į žemes,ir lauksiu mirksiukas.gif .Ačiū
Atsakyti
Vat, man lygiai tas pats klausimas kilo. Turiu nuzydejusius hiacintus ir nezinau, ka daryt. Tai, kiek suprantu reiktu jiems dabar leist baigt gyvenimo cikla (na kol kas tai jie kuokstus mesingu sveiku zaliu lapu turi), o po to iskast svogunelius, palaikyt ir vel sodint i zeme. O ar butina laukt rudenio? Kas atsitiks jei pavasari as juos lauke i atvira grunta sukisiu?
Atsakyti
Gal kas buvo tokius jau prazydejusius jacintus pavasari i grunta sukise? Kas gavos?
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 09:32)
Gal kas buvo tokius jau prazydejusius jacintus pavasari i grunta sukise? Kas gavos?

Jei jūs dabar kai atšils orai juos į darželį pasodinit, jie tikrai apsidžiaugs mirksiukas.gif svogūnas sustiprės mirksiukas.gif bet kai darželį jis nuvytins lapus reikia vistiek iškast svogūną ax.gif
Atsakyti
Tai ko gero antra karta jis nezydes? Ir palikt lauke ziemot, kaip tulpiu ir narcizu neiseina?
Atsakyti
Aure111, labai grazus tavo gelynas wub.gif o kroku spalvyte thumbup.gif mano tai kazkaip idomiai zydejo po 2 gelytes, kol viskas nuzydejo g.gif nors sodinti visi vienu metu
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 11:43)
Tai ko gero antra karta jis nezydes? Ir palikt lauke ziemot, kaip tulpiu ir narcizu neiseina?

Dėl žydėjimo tai nežinau tiksliai, nes pati neturiu lauke darželio tai praktikos neturiu ax.gif Bet galiu pasakyt tik tiek, kad kai atšils orai ir hiecintą laike pasodinsit, tai kai nuvys lapai reik jį ištraukt ir vėlai rudenį su kitom svogūninėm gėlėm vėl pasodint, tada pavasarį turėtų žydėt ax.gif

QUOTE(benomama @ 2010 03 13, 16:14)
Aure111, labai grazus tavo gelynas wub.gif o kroku spalvyte  thumbup.gif  mano tai kazkaip idomiai zydejo po 2 gelytes, kol viskas nuzydejo  g.gif nors sodinti visi vienu metu

Ačiū 4u.gif
Mano krokai kuo toliau tuo labiau „siautėja“ vazone lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif žiedų šiandien dar daugiau išsiskleidė thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Ir vienišas irisiukas mažaūgis pražydo (vieną svogūniuką man atrodo tik jo pirkau pabandymui, bet jis man šiaip sau, paveiksliuke gražiau g.gif ax.gif ).
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, smile.gif

gavau kovo 8tosios proga nuo vyro narcizų - taip apsidžiaugiau, man taip gražu ir pavasariška, bet nežinau, gal per mažai laistau ar ką, nors atrodo kad normaliai, bet jie kažkaip pagelto, iškrito, nuvyto.. nežinau, ką daryt, gaila gėlyčių, jos tokios gražios.. o gal šviesos per mažai?? gal ką patartumėt? mirksiukas.gif
Atsakyti