QUOTE(aure111 @ 2010 03 11, 21:14)
Sveiki.Ką daryti su jacintų svogūnėliais buvau pasodinusi vazonėliuose ant palangės,dabar jie nužydėjo ,bet labai vešlūs?
QUOTE(diasaja @ 2010 03 12, 09:40)
Tai juos sausai laikyt,ar vėl į žemes kišt,nebesuprantu...žinau,kad šiemet nežydės,bet gal lapus išleis-tokios gražios matosi viršunėlės
QUOTE(liji @ 2010 03 12, 10:47)
Sveiki.Ką daryti su jacintų svogūnėliais buvau pasodinusi vazonėliuose ant palangės,dabar jie nužydėjo ,bet labai vešlūs?
Dabar po truputį laistyt reikia ir kai pradės vysti lapai laistymą dar sumažinti, kai lapai visai nuvys ištraukti iš vazono ir rudenį vėl pasodinti
QUOTE(Naminė @ 2010 03 12, 11:05)
Tai juos sausai laikyt,ar vėl į žemes kišt,nebesuprantu...žinau,kad šiemet nežydės,bet gal lapus išleis-tokios gražios matosi viršunėlės 
Tai jei jie nepasodinti tai pasodinkit, nors man atrodo pavasarį jų nelabai kas sodina, nes reikėjo ir rudens pasodint
QUOTE(aure111 @ 2010 03 12, 11:15)
Tai jei jie nepasodinti tai pasodinkit, nors man atrodo pavasarį jų nelabai kas sodina, nes reikėjo ir rudens pasodint
Jei pasodinkit tik neperlaistykit, nes kol neturi šaknų tai supus
reikia tik vos vos žemę padrekint 
Tai jau dabar supratau,kame reikalas-perlaisčiau aš juos.Einu įkišt į žemes,ir lauksiu
Vat, man lygiai tas pats klausimas kilo. Turiu nuzydejusius hiacintus ir nezinau, ka daryt. Tai, kiek suprantu reiktu jiems dabar leist baigt gyvenimo cikla (na kol kas tai jie kuokstus mesingu sveiku zaliu lapu turi), o po to iskast svogunelius, palaikyt ir vel sodint i zeme. O ar butina laukt rudenio? Kas atsitiks jei pavasari as juos lauke i atvira grunta sukisiu?
Gal kas buvo tokius jau prazydejusius jacintus pavasari i grunta sukise? Kas gavos?
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 09:32)
Gal kas buvo tokius jau prazydejusius jacintus pavasari i grunta sukise? Kas gavos?
Jei jūs dabar kai atšils orai juos į darželį pasodinit, jie tikrai apsidžiaugs
Tai ko gero antra karta jis nezydes? Ir palikt lauke ziemot, kaip tulpiu ir narcizu neiseina?
Aure111, labai grazus tavo gelynas
o kroku spalvyte
mano tai kazkaip idomiai zydejo po 2 gelytes, kol viskas nuzydejo
nors sodinti visi vienu metu
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 11:43)
Tai ko gero antra karta jis nezydes? Ir palikt lauke ziemot, kaip tulpiu ir narcizu neiseina?
Dėl žydėjimo tai nežinau tiksliai, nes pati neturiu lauke darželio tai praktikos neturiu
QUOTE(benomama @ 2010 03 13, 16:14)
Aure111, labai grazus tavo gelynas
o kroku spalvyte
mano tai kazkaip idomiai zydejo po 2 gelytes, kol viskas nuzydejo
nors sodinti visi vienu metu
Ačiū
Mano krokai kuo toliau tuo labiau siautėja vazone

Sveikos,
gavau kovo 8tosios proga nuo vyro narcizų - taip apsidžiaugiau, man taip gražu ir pavasariška, bet nežinau, gal per mažai laistau ar ką, nors atrodo kad normaliai, bet jie kažkaip pagelto, iškrito, nuvyto.. nežinau, ką daryt, gaila gėlyčių, jos tokios gražios.. o gal šviesos per mažai?? gal ką patartumėt?
gavau kovo 8tosios proga nuo vyro narcizų - taip apsidžiaugiau, man taip gražu ir pavasariška, bet nežinau, gal per mažai laistau ar ką, nors atrodo kad normaliai, bet jie kažkaip pagelto, iškrito, nuvyto.. nežinau, ką daryt, gaila gėlyčių, jos tokios gražios.. o gal šviesos per mažai?? gal ką patartumėt?