Įkraunama...
Įkraunama...

Svogūninės gėlės vazonuose

QUOTE(elos @ 2006 03 03, 14:35)
na, lengviausias kelias- tai išmesti  ax.gif pasidžiaugei kaip ir skintom gėlėm ir daugiau nebesuki sau galvos. kai užeina noras- naujų žydinčių nusiperki.

jei patinka gėlininkystė, jei turi žemių, vazonų ar daržą, tai kol kas biški palaistydama dar tuos svogūnus iki kokio balandžio, paskui ištrauk, apdžiovink ir laikyk kur sausai, o rudenį vėl galėsi pasodinti. bet apskritai tai geriau naudokis pirmuoju patarimu, bus paprasčiau  ax.gif

Tai jos tokios... vienkartinės?.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
stai kaip prazydo, mano vienintelis ziedelis blush2.gif
Bet kitu taip ir nesulaukiau, nes arba "nuziurejo" arba nusalo - pradejo gelsti lapeliai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikuška: 09 kovo 2006 - 08:41
Gražu smile.gif

O mano, panašu, kad nušalo svogūnai, dalis net daigų neišleido (nors galai kyšojo, bet paskui laisvai išsirovė apipuvę), o tos kur išleido kaip ir normalius daigus, tai žiedo tik toks plonytis "popierėlis" tarp lapų verysad.gif taip kad vazonuose svogūnai -12C neatlaiko sad.gif
Atsakyti
Aš šiemet eksperimentą dariau. blush2.gif kaip gausi dar nežinau, bet rudenį nusipirkau krokų ir pasisodinau į didlį pailgą vazoną (lovelį) nuvežiau pas mamą ir įkasiau į žemę, kad žiemotu, o kai nutirps sniekas išsikasiu ir parsivešiu namo, gal gi pražys krokai balkone pavasarį blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mane pamalonino mano iavairiaspalviai hiacintai. Ant palanges puikuojasi melini ir geltoni , balti jau nyžydėjo.
Atsakyti
aš i balkona ju nemečiau,palikau namie.toks ir buvo sumanimas kad žiema jau sužydietu.dabar labai gražu,visos žydi!
Atsakyti
Oj kokia smagi tema wub.gif Ir aš tokių minčių turiu, nes labai patinka pavasarinės gėlės vazonėliuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuote @ 2006 03 13, 14:55)
Oj kokia smagi tema  wub.gif  Ir aš tokių minčių turiu, nes labai patinka pavasarinės gėlės vazonėliuose  thumbup.gif

o mama pasisodinus hiacintu ivairiaspalviu,visai neprastai atrode-viename vazone 6 svoguneliai bigsmile.gif
Atsakyti
Jau tokia žiema šiemet pas mus, kad krokai balkone lovelyje pradėjo dygti doh.gif Nežinau ką čia su jais daryti g.gif Spėju, kad nušals ir pavasarį nesužydės verysad.gif
Atsakyti
sveikutes galiu pasigirti as. Ant palanges jau turiu zydinciu narcizu. Specialiai rudeni svogunelius laikiau saldytuve, kad kuo anksciau jie man suzidetu. Labai jau laukiu pavasario. Ziema tokia, be sniego o su lietumi manes visai nedziugina. schmoll.gif
Atsakyti
mano krokai jau zydi ant palanges biggrin.gif o ziedai tokie dideli thumbup.gif
ikisau rudeni i zeme ir i juoda siuksliu maisa suvyniojus padejau balkonan, tai kadangi lauke salciu taip ir nebuvo, teko nesti juos i vidu anksciau, nes buvo jau lapus isleide. o viduj eme ir issiskleide ax.gif
tulpes dar tik lapus skelidzia, bet tikekimes, kad ir zieduku sulauksiu
Atsakyti
Stai mano dziaugsmas.
Atsakyti