Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:29)
mergytes, o tikrai galima tik 3 kart laikyt praktini,o paskui grist i mokykla jai neislaikai is 3 kartu?

Taip, tik 3 kartus... O po kurso kartojimo- kiek sirdis geidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 13:31)

o tai po kurso kartojimo ir teorija pridavinet?
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:37)
o tai po kurso kartojimo ir teorija pridavinet?

Ne, nereika smile.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Kiek žinau,jei neišlaikai tris kartus,tada nueini į kurią nors vairavimo mokyklą,ten turi išsipirkt penkis pravažiavimus ir gauni pažymėjimą,kad baigei...ir tada vėl gali lėk į regitrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 14:47)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Kiek žinau,jei neišlaikai tris kartus,tada nueini į kurią nors vairavimo mokyklą,ten turi išsipirkt penkis pravažiavimus ir gauni pažymėjimą,kad baigei...ir tada vėl gali lėk į regitrą smile.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 10:02)
Laikiau Šiauliuose,jau trečią kartą blush2.gif  Pirmą kartą pakliuvo polo,tai apsiudžiaugiau - bet buvau labai susijaudinus ir aikštelėj suismoviau..antrą kartą laikiau ir teko laikyt su  Kęstučiu Žemaičiu biggrin.gif tada vėl iš aikštelės neišvažiavau,ir būtent ant tos vietos kur niekad problemų nekildavo vėl susikirtau  doh.gif  per daug atsitūmiau atgal...nu ką trečias kartas - ir vėėl žemaitis biggrin.gif  jau tame tarpe iki laikymo buvau prisiklausiaus kad sunku labai pas jį išlaikyt....tai galvovju ir dbr man bus g.gif
Bet nieko..aikštelėj pagyre ax.gif  mieste gavau labai ilgą maršrutą ,bet be sunkių sankryžų...
Bet jis  toks bendraujantis..pajuokavo,ir sako nu mes jau pažįstami biggrin.gif Taip teigiamai nuteikė ir išlaikiau ax.gif

Beje antrą ir tečią kartą pakliuvo astra,ir jos sankaba buvo kaip kaladė  biggrin.gif  labai sunkiai spaudės... blink.gif

labai labai sveikinu, įsivaizduoju, kaip palengvėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na Šiauliuose toks jausmas, kad tik vienas instruktorius palikęs, Kęstutis.... beveik visi pas jį papuola blink.gif blink.gif blink.gif Na nenorėčiau antrą kartą pas jį pakliūti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dakutis @ 2009 05 25, 17:26)
labai labai sveikinu, įsivaizduoju, kaip palengvėjo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif na Šiauliuose toks jausmas, kad tik vienas instruktorius palikęs, Kęstutis.... beveik visi pas jį papuola blink.gif  blink.gif  blink.gif Na nenorėčiau antrą kartą pas jį pakliūti doh.gif

Aha, daznai pas ji pauola.. Nezinau kiek tiesa, bet sake, kad pirmakart laikancius megsta pas ji pasiust, kad neislaikytu.. g.gif
As irgi nenoreciau, aciu Dievui ir nebeteks ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 13:31)

rimtai blink.gif ,antra karta pakartojus kursa galima laikyt kiek nori kartu? g.gif ar gali taip but? unsure.gif ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Taip,pakartojus jau galilaikyt kad ir dvidešimt kartų,ko aišku nelinkiu mirksiukas.gif

Bet nieko tas Kęstutis..visai normaliai..šiaip ten daug instruktorių vaikščioja...ko labiausiai nenorėjau tai Kiaunės..prieš mane jis kitą mergina paėmė,ir tada mane Kęstutis pakvietė tai atsidūsau,kad nors ne Kiaune..
Šiaip Daniuša geras..Saulius kiek esu girdėjus:}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikneta: 25 gegužės 2009 - 16:51
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:49)
Taip,pakartojus jau galilaikyt  kad ir dvidešimt kartų,ko aišku nelinkiu  mirksiukas.gif

labai pradziuginai thumbup.gif tikiuosi,kad neprireiks blush2.gif ...bet ir kurso trecia syk nereiks kartot... lotuliukas.gif bent siai dienai,netikiu,kad as issilaikyciau egzamina po pirmojo kurso blush2.gif ...per didele as tamsuole... ax.gif doh.gif
bilietai liuksiskai sekesi thumbup.gif ,o vat su vaziavimu...kazkokios kiaulystes doh.gif
Atsakyti
O kiek jau kartų laikei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:49)
Taip,pakartojus jau galilaikyt  kad ir dvidešimt kartų,ko aišku nelinkiu  mirksiukas.gif
Bet nieko tas Kęstutis..visai normaliai..šiaip ten daug instruktorių vaikščioja...ko labiausiai nenorėjau tai Kiaunės..prieš mane jis kitą mergina paėmė,ir tada mane Kęstutis pakvietė tai atsidūsau,kad nors ne Kiaune..
Šiaip Daniuša geras..Saulius kiek esu girdėjus:}

O man visi kiti buvo geresni uz ta Kestuti biggrin.gif vienam dar vos nelabiau gaila buvo, kad suklydau negu man paciai, nes ziopla klaida padariau, bet nezinojau, kad sitaip negalima ax.gif nors aisku, butu norejes, butu praleides, bet tipo aikstelej, filmuoja, tai nieko negali padaryti unsure.gif
Atsakyti