QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 20:48)
Sveikos mergaites
o kaip yra ten su tom nuotraukom? pussesere stresuoja kad ja visa raudonio ismusta iskart fotkins teisem
ar galima savo atsinest?

viska vietoj fotkina savu foto nebereikia nestis

QUOTE(kristaaa @ 2009 05 25, 21:45)
na bet savas turbūt irgi priimtų. nes fotkina vietoj tokiu būdu,: kad koridoriuj stovi foto automatas ir tiek

aš tai pamenu kai laikiausi teises, tai pasidažiau ryte net, kad nuotraukoj gražiai gaučiaus. pasitikėjau savim, tai taip pasiruošiau fotkinimuisi
o vat kai reikėjo eit pasikeist teises, kadangi senas pavogę buvo, tai nešiausi naują gražią nuotrauką iš fotoateljė, nei dažiausi, nei ruošiausi, o ateinu ir sako moterytė - eikit į kabiną, nusifotkinsit ir ateisit
dar klausiau, ar negaliu duot savo foto atsineštų, nes tinklapy rašė, kad galima, tiesiog ilgiau keliom dienom daro pažymėjimą. pasakė, kad ne
taip ir nuėjau į tą kabiną visa pikta

o vat kai reikėjo eit pasikeist teises, kadangi senas pavogę buvo, tai nešiausi naują gražią nuotrauką iš fotoateljė, nei dažiausi, nei ruošiausi, o ateinu ir sako moterytė - eikit į kabiną, nusifotkinsit ir ateisit

QUOTE(zbara @ 2009 05 25, 21:52)
na bet savas turbūt irgi priimtų. nes fotkina vietoj tokiu būdu,: kad koridoriuj stovi foto automatas ir tiek 

ne nepriema nes fotografuoja kabinoje kurioje pries tai reikia ivesti asmens koda ir is ten viskas keliauja i kompus kur viska redaguoja ir skanuoja
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 21:35)

jeigu ka, tai ir ne iskart po egzo galima eit fotkintis, o atsigauti, atsipusti siek tiek...

QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 21:06)
manau,kai islaikai,tuomet jau apima ir grozio klausimas
...o kaip iseisi ant to pazymejimo?
gerai,kad jis tik 2 metus galios
paskui keist reiks...o tada tikrai nebebus nei raudonio...nei dar ko nors
mane ir maziausiai jaudintu,bet tik iki to laiko kol egza issilaikyciau,o paskui zinoma,kad butu ir toks rupestis....mane taip pat raudonis ismeto...bet kiek zinau tai nuotraukas daro nespalvotas,ir to raudonio tikrai nesimatys
o gal klystu

mane ir maziausiai jaudintu,bet tik iki to laiko kol egza issilaikyciau,o paskui zinoma,kad butu ir toks rupestis....mane taip pat raudonis ismeto...bet kiek zinau tai nuotraukas daro nespalvotas,ir to raudonio tikrai nesimatys

o gal klystu

Na zinoma pritariu,juk tai zmogiska.Po vieno seka kitas rupestis.
Nera nei ko cia pykt nei juoktis,juk kiekvienam savo ir savaip.

sakykit...naiviai tikiuosi, kad pasikeite gal
islaikyta teorija galioja metus? jei nespeji issilaikyti vairavima- viskas :hmta prasme, jau teorija nebegalioja?

QUOTE(bakopa @ 2009 05 25, 22:45)
islaikyta teorija galioja metus? jei nespeji issilaikyti vairavima- viskas :hmta prasme, jau teorija nebegalioja?

Taip, jeigu issilaikei iki istatymo priemimo, galioja dar iki rugsejo, jei veliau, tai atitinkamai metus

Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 21:03)

as senokai skaitau sias temeles, ir man visada kildavo klausimas- is kur kai kurios mergaites zino egzaminatoriu vardus/ pavardes? Prisistato?Oficialiai ar siaip?

Pas mus visi egzaminuotojai bent jau vardu prisistato

QUOTE(bakopa @ 2009 05 25, 22:45)

galva auksciau ir skubek praktini laikytis nes teorija tau dar galioja iki rugsejo nes kadangi laikei ja iki naujo istatimo isigaliojimo

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 21:03)
as senokai skaitau sias temeles, ir man visada kildavo klausimas- is kur kai kurios mergaites zino egzaminatoriu vardus/ pavardes? Prisistato?Oficialiai ar siaip?

visada prisistato

Papildyta:
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:49)
siaip Daniuša geras..Saulius kiek esu girdėjus:}
ar tikrai Daniuša? gal Dimša? nes ji lyg irgi saulius... prie kurio aš antrą kartą laikiau... nu ten žmogiukas tai