Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

Atsiprasau, jei tai jums sukele juoka ar pykti, tiesiog manes paprase paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 20:48)
Sveikos mergaites  4u.gif  o kaip yra ten su tom nuotraukom? pussesere stresuoja kad ja visa raudonio ismusta iskart fotkins teisem  biggrin.gif  ar galima savo atsinest?

viska vietoj fotkina savu foto nebereikia nestis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 25, 21:45)
viska vietoj fotkina savu foto nebereikia nestis  mirksiukas.gif

na bet savas turbūt irgi priimtų. nes fotkina vietoj tokiu būdu,: kad koridoriuj stovi foto automatas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
aš tai pamenu kai laikiausi teises, tai pasidažiau ryte net, kad nuotraukoj gražiai gaučiaus. pasitikėjau savim, tai taip pasiruošiau fotkinimuisi biggrin.gif biggrin.gif
o vat kai reikėjo eit pasikeist teises, kadangi senas pavogę buvo, tai nešiausi naują gražią nuotrauką iš fotoateljė, nei dažiausi, nei ruošiausi, o ateinu ir sako moterytė - eikit į kabiną, nusifotkinsit ir ateisit doh.gif biggrin.gif biggrin.gif dar klausiau, ar negaliu duot savo foto atsineštų, nes tinklapy rašė, kad galima, tiesiog ilgiau keliom dienom daro pažymėjimą. pasakė, kad ne schmoll.gif biggrin.gif taip ir nuėjau į tą kabiną visa pikta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 25 gegužės 2009 - 20:55
QUOTE(zbara @ 2009 05 25, 21:52)
na bet savas turbūt irgi priimtų. nes fotkina vietoj tokiu būdu,: kad koridoriuj stovi foto automatas ir tiek  biggrin.gif

ne nepriema nes fotografuoja kabinoje kurioje pries tai reikia ivesti asmens koda ir is ten viskas keliauja i kompus kur viska redaguoja ir skanuoja
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 21:35)
Atsiprasau, jei tai jums sukele juoka ar pykti, tiesiog manes paprase paklausti smile.gif

4u.gif ax.gif
jeigu ka, tai ir ne iskart po egzo galima eit fotkintis, o atsigauti, atsipusti siek tiek... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 21:06)
manau,kai islaikai,tuomet jau apima ir grozio klausimas doh.gif ...o kaip iseisi ant to pazymejimo? ax.gif gerai,kad jis tik 2 metus galios smile.gif paskui keist reiks...o tada tikrai nebebus nei raudonio...nei dar ko nors  lotuliukas.gif 

mane ir maziausiai jaudintu,bet tik iki to laiko kol egza issilaikyciau,o paskui zinoma,kad butu ir toks rupestis....mane taip pat raudonis ismeto...bet kiek zinau tai nuotraukas daro nespalvotas,ir to raudonio tikrai nesimatys  mirksiukas.gif

o gal klystu  g.gif

Na zinoma pritariu,juk tai zmogiska.Po vieno seka kitas rupestis.

Nera nei ko cia pykt nei juoktis,juk kiekvienam savo ir savaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit...naiviai tikiuosi, kad pasikeite gal biggrin.gif islaikyta teorija galioja metus? jei nespeji issilaikyti vairavima- viskas :hmta prasme, jau teorija nebegalioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakopa: 25 gegužės 2009 - 21:45
QUOTE(bakopa @ 2009 05 25, 22:45)
sakykit...naiviai tikiuosi, kad pasikeite gal  biggrin.gif islaikyta teorija galioja metus? jei nespeji issilaikyti vairavima- viskas  :hmta prasme, jau teorija nebegalioja?

Taip, jeigu issilaikei iki istatymo priemimo, galioja dar iki rugsejo, jei veliau, tai atitinkamai metus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 21:03)
smile.gif
as senokai skaitau sias temeles, ir man visada kildavo klausimas- is kur kai kurios mergaites zino egzaminatoriu vardus/ pavardes? Prisistato?Oficialiai ar siaip? mirksiukas.gif Gal cia kai kuriu padaliniu ypatybe... nes Vln tai neprisistato rolleyes.gif

Pas mus visi egzaminuotojai bent jau vardu prisistato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakopa @ 2009 05 25, 22:45)
sakykit...naiviai tikiuosi, kad pasikeite gal  biggrin.gif islaikyta teorija galioja metus? jei nespeji issilaikyti vairavima- viskas  :hmta prasme, jau teorija nebegalioja?

galva auksciau ir skubek praktini laikytis nes teorija tau dar galioja iki rugsejo nes kadangi laikei ja iki naujo istatimo isigaliojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,sos sos sos..gal kuri nors turi taurages miesto marsrutus,ar bent zino kur ju ieskoti?apart taurages regitros?buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 25, 21:03)

as senokai skaitau sias temeles, ir man visada kildavo klausimas- is kur kai kurios mergaites zino egzaminatoriu vardus/ pavardes? Prisistato?Oficialiai ar siaip? mirksiukas.gif Gal cia kai kuriu padaliniu ypatybe... nes Vln tai neprisistato rolleyes.gif

visada prisistato mirksiukas.gif bet tik vardus pasako... antrą kartą kai laikiau, tai ir kortelę buvo užsidėjęs, tai pavardę sužinojau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:49)
siaip Daniuša geras..Saulius kiek esu girdėjus:}

ar tikrai Daniuša? gal Dimša? nes ji lyg irgi saulius... prie kurio aš antrą kartą laikiau... nu ten žmogiukas tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti